Publicat de: nicoletasavin | 19/11/2008

O caut cu lumanarea?

Vad ca nimeni de la DNA nu s-a autosesizat. Le sugerez sa angajeze un om care sa citeasca carcotelile de pe bloguri ale bizonilor carpatini. Ca sa fiu corecta cu tagma procurorilor, si ei sunt in aceeasi oala, au facut dosare pe care instantele le-au desfiintat. Cel mult, vreunul mai indraznet m-ar putea cauta sa ma invite la o cafea, ca sa numaram impreuna cate cazuri de malpraxis am adunat.

Probabil si baietii cu ochii albastri din servicii se pot considera la fel de natafleti ca si mine, fiindca au scris rapoarte pana au facut scurta la mana. Acu’ multi dintre ei isi trateaza articulatiile si ligamentele, iar rapoartele sunt aproape albe, scriu baietii doar ceea ce unii dintre sefi vor sa auda. Vorba lui Mihai Ursachi, in poezia „Solia”, a doua scrisoare de acreditare, „fiind scrisa in limba melancolica, cu caractere insesizabile, se adreseaza numai celor care pricep de la sine aceasta limba”.

In schimb, niste prieteni s-au gandit ca n-ar fi rau sa-mi bag mintile in cap, fiindca orice inculpat, curatat deja sau pe cale de a fi curatat cu Vanish de Maica Justitie, s-ar putea simti luat in tabarca si s-ar putea zburli, direct proportional cu banetul din conturi si influenta in stat. 

N-au scris „pretenii” asta pe blog, ci m-au sunat, sa-mi sopteasca, amical, ca imi poarta de grija. Sa nu se supere binevoitorii, dar stim cu totii cine moare de drum lung si cine de grija altora.

Acestea fiind zise, dragilor, nu va temeti, nu patesc nimic. Ei zic ca-i apa de ploaie, ca tot e toamna si da bine sa fii ambasador al Melancoliei in cetatea Mahnire.

Si daca as merge la DNA sa inregistrez autodenuntul cu numar de inregistrare, tot apa de ploaie ar fi. Ar merge numai daca ne-am autodenunta cu totii, 22 de milioane de romani, reclamand cu probe ca exista cateva mii care ne-au tras teapa. Cand trei persoane iti spun ca esti nebun, te prezinti de bunavoie cu bocceluta la Socola sau Spitalul 9.

Nu-i asa ca-s naiva? Mai cuget, precum omuletul de la Hamangia, sa vad cum scap de naivitate altfel decat pe coparseu.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: