Publicat de: nicoletasavin | 03/08/2009

Nu am vorbit cu Cornel Nistorescu din decembrie 2008. Aşadar, nu negociez nimic.

Circulă în blogosferă şi printre jurnalişti informaţia că aş negocia cu Cornel Nistorescu postul de redactor şef  la „Cotidianul”.

Nu am vorbit cu Cornel Nistorescu din decembrie 2008.  Aşadar, nu negociez nimic.


Răspunsuri

 1. […] Nicoleta Savin neaga ca ar negocia ceva cu Nistorescu. […]

 2. 1. De ce simtiti nevoia sa dezmintiti ceva ce apare in blogosfera ? Daca se afirma in aceeasi blogosfera ca v-ati transat si bagat in geamantane un prieten din copilarie, ar fi nevoie de o dezmintire ?

  2. Cum de reusisti sa tineti minte ultima intalnire cu Nistorescu ? Vreau si eu o memorie din asta. Eu abia imi amintesc cu cine m-am intalnit cu maxim 2-3 luni in urma.

  Fiara.

 3. Pentru Fiara,

  Explicatiile sunt simple:

  1. Nu scrie doar blogosfera, m-au sunat si jurnalisti, fosti colegi, a sunat telefonul ca la gara de nord, am fost telefonista de dimineata. Voiau o stire pentru publicatiile lor si habar n-aveam despre ce e vorba. Decat sa vorbesc cu fiecare in parte, am preferat sa lamuresc lucrurile pe blog si telefonul a incetat sa sune.

  2. Tin minte, fiindca totdeauna, de ziua lui Nisto, in decembrie, o parte din colegii de la Evz, printre care ma numar, se intalnesc cu el la o cafea, ceea ce s-a intamplat si in acest an, putin mai tarziu, ce e drept, din cauza accidentului. N-am spus ce zi din decembrie, ca asta chiar nu mai retin. Oricum, inainte de Craciun.

  Am preferat sa explic, ca sa vedeti, domnule, cat va puteti insela cand credeti ca le stiti pe toate si porniti de la premiza ca altii mint, omit, sau au ceva de ascuns. Mr. Fiara, astept scuzele aferente…

 4. Aoleu !

  Cred ca s-a inteles aiurea. Nu le stiu pe toate, ca daca le stiam, nu mai chinuiam cu almanhele mele. Si nici nu va suspectez ca mintiti, omiteti sau ascudenti ceva (nu vad ce ar fi rau in a lucra cu Nistorescu). Nu stiu de ce v-ati suparat.
  Ceea ce v-am intrebat erau 2 curiozitati imediate. Ma itneresa raspunsul la ultima ca eu am probleme cu memoria.

  Cat la prima intrebare, nu mi-ati raspuns la o alta curiozitate de-a mea: cum reactionati daca va intreaba unii mai insistent daca v-ati transat un prieten din copilarie.

  Sinceritate: Da, sincer va zic, imi cer scuze daca v-ati simtit jignita. Sper sa conteze. La fel de sincer, continui si zic ca nu prea vad unde am gresit cu reactia mea. Oricum, daca nu inteleg eu, asta nu inseamna ca nu am gresit, de aceea va cer scuze. Daca o sa aveti rabdarea sa ma lamuriti si unde am gresit (pe intlesul meu), o sa si inteleg si poate evolueaza in arborele sefirotic.

  Eu sunt un om controversat si nasc controverse, va mai amintiti prima mea postare pe blog ce valva a introdus. Sunt obisnuit cu asta.

  Ab imo pectore,
  Fiara.

 5. Pentru Fiara,

  1. Circula o informatie falsa si trebuia s-o opresc fara sa-mi mananc chiar toata ziua. Dimineata si pranzul mi s-au dus pe apa lunii, ca sambata a secat…

  2. Nu-i deloc ceva rau sa lucrezi cu Nisto, am lucrat, chiar foarte bine, din 1997 pana in 2004, la Evz.

  3. Nu m-a intrebat nimeni daca am „transat” un prieten din copilarie. Nu stiu cum as reactiona. Depinde de starea de moment, daca intru in joc si fac haz sau ii trimit la naiba pe acei „unii” care bat campii. Azi n-am avut umor…

  4. Memorie am, slava Domnului, dar aici n-a fost vorba de scotocirea ei. Stiam foarte clar cand am discutat ultima data cu Nistorescu.

  In rest, n-are rost sa mai explic nimic. Sunteti suficient de instruit ca sa intelegeti ca scuzele nu inseamna totdeauna acuze si, fie in unele, fie in altele, de bine ce le folositi, trebuie sa credeti. Cu sephirotii va descurcati, sunteti om in toata firea….

  cu sinceritate,
  Nicol

  P.S. Cu voia dvs, incheiat diferendul…

 6. Cu respect !

  Diferend incheiat, mai bine zis imi place sa cred ca a fost o problema de comunicare cum ar zice Ioan T. Moral. Nu sunt imun la argumente si multumesc pt. caracterizarea din final.

  Referitor la timp, retineti va rog o cugetare matinala de-a mea: „viata e grea, dar trece repede”, mai ales cand se stie ca „noptile albe duc la zile negre”. E sau nu hermeneutic ?

  As vrea si eu niste memorie:).

  Aceeasi,
  Fiara.

 7. …fara a ma amesteca nepoftit, cu permisiunea domniilor voastre fac precizarea ca am deplina incredere in cuvintul Doamnei Nicoleta Savin care este, inainte de toate, un om cu coloana verticala bine definita…lucru rar intilnit in lumea de azi !

 8. Nicole, te cred pe cuvant, intrucat nu esti omul care sa accepte compromisurile, ignora-i pe „acei binevoitori”, stiu cum este sa lucrezi ca gazetar in presa scrisa, ai parte numai de „prieteni”, cu stima Tavi 🙂

 9. Cin’ se scuză se acuză…

 10. Te-am luat. Eu n-am vorbit cu el de cand m-am nascut. Asa ca nici eu nu negociez nimica, da’ te-am luat.

 11. cu becali tv si cu proiectul oierului-euro-parlamentar, cum a ramas?

 12. @dadatroll
  Bre dadatroll de când ai început să bagi cratime la scrieri? 🙂

  @morfoze http cu două puncte
  Scuza-i scuză, dezminţirea-i dezminţire!
  …..seamănă dar nu-s tot aia!

  @pelin
  Nu crede……CERCETEAZĂ! 🙂

  @danutchidon
  Americanule în cazul tău totdeauna cred fără să cercetez….mi se întâmplă foarte rar, dar totuşi mi se întâmplă! 🙂

  @fiara
  CONTROVERSATULE! 🙂
  Apropos: am văzut ( deci atenţie: VĂZUT NU AUZIT!) că monseurul Almanahe şi dat doctoratul!
  …..deci în sfârşit avem un DOCTOR ÎN ALMANAHE!

  @ ştie el cine!
  LEGEA TALIONULUI:
  MĂ ENERVEZI, TE ENERVEZ! MĂ FACI SĂ-MI SARĂ MUŞTARUL ŞI SĂ-MI TREPIDEZE NEURONUL, TE FAC SĂ-ŢI SARĂ MUŞTARUL ŞI SĂ-ŞI TREPIDEZE NEURONUL! (la tine nu râd!)

  SĂ TRĂIŢI BINE!

  PS Da ce avuseşi cu tata Nisto bre doamnă?…..a dracului croşetă mai ai! (nici la tine nu râd)

 13. @ Magrebianul:

  Dl Vanghelie nu imi prezinta mie evolutia sa academica. Pt. mine el reprezinta un model de urmat, un produs complet care pe mine m-a convins irevocabil. Faptul ca a facut un doc / postdoc este problema dansului. Cu sau fara doctorat, era aceleasi om si ramaneam oricum fanului sau.

  Mai multe despre Dl Vanghelie nu stiu si de aceea nu vorbesc / scriu. Asta, spre deosebire de altii care scriu despre Talion , fara sa aiba o intelegere larga a acestui concept cultural.

  Fiara.

  @ All: Mi-am pus si avatar:)

 14. Constatare:
  Eu cand nu am ce face mă scarpin în fund!
  Fiara când nu are ce face îşi pune avatar!
  🙂 🙂 🙂

  De aia cu „legea T al Ionului” nu te lega că nu ai cheia corectă la ea ….este adresată altei fiare!
  O FIARĂ TURBATĂ PE CARE O ADOR CA UN FIER TURBAT!
  Nu are nimic comun cu Codul lui Hammurabi şi nici cu cele trei porunci ale lui Moise şi necesitatea cruzimii determinată de lipsa autorităţii:
  1.”Iar de va fi si alta vatamare, atunci sa plateasca suflet pentru suflet, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, mâna pentru mâna, picior pentru picior, arsura pentru arsura, rana pentru rana, vânataie pentru vânataie”
  2.”De va pricinui cineva vatamare aproapelui sau, aceluia sa i se faca ceea ce a facut el altuia: fractura pentru fractura, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte; cum a facut el vatamare altui om, asa sa i se faca si lui. Cel ce va ucide un dobitoc sa dea altul; iar cel ce va ucide un om sa fie omorât”
  3.”Sa nu-l crute ochiul tau, ci sa ceri suflet pentru suflet, ochi pentru ochi, dintre pentru dinte, mâna pentru mâna, picior pentru picior”
  🙂 🙂 🙂

 15. @ Magrebianul:

  Esti genial.

 16. Mia furat cineva indentitatea. Ala nu e adevaratul dadatroll ca e Gramo. Ca eu pe Gramol suspectez ca mia furat indentitatea. Ca e gelos pe sucesul nostru a lui dadatroll.

 17. @fiara
  Doar dement….deosebit de dement!

  @ dadatroll
  fugi repede şi bagă sesizare la BIROUL DE IDENTITĂŢI FURATE!

  ÎNTREBARE
  Stimată doamnă nu credeţi de cuviinţă că totuşi TOCĂTORUL DE GAZETE AR TREBUI STARTAT? Nu credeţi totuşi că aceste loaze pupincuriste ale beizadelei comuniste Tismăneanu ar trebui totuşi puse la punct. Nu credeţi că aceşti profitori şi santajişti care au invadat presa din România trebuie să li se atragă atenţia totuşi să facă dea volume-mute?….am nişte poze şi înregistrări audio pe care dacă doriţi vi le pun la dispoziţie! Nu de alta dar cred că tot românul ar trebui să cunoască adevărata faţă a multor jurnalisto-blogeri pentru care deontologia reprezintă doar un paravan pentru vacanţele şi plicurile de bani primite în schimbul diverselor favoruri pe care le fac unor VIP-uri?
  Repet: NU CREDEŢI CĂ PROIECTUL TOCĂTORUL DE GAZETE AR TREBUI STARTAT?

 18. Comentariu moderat

 19. Magrebianule să nu te supere te rog moderarea mea, dar uneori este mai bine ca unele lucruri să rămână cum au fost. Ceea ce nu înţeleg totuşi, este de ce oare uneori oameni pe care-i iubim şi îi respectăm enorm, ne lovesc gratuit şi atât de crunt. Proiectul Tocătorul de Gazete poate fi pornit doar de cei ce l-au creionat. Au fost doi ce nu mai sunt unul.
  Un gând bun.

 20. Intrebare offtopic:

  Cum comentati schimbarea de pozitie a Adrianei Saftoiu ?

  Va place avatarul meu ?

  Fiara.

 21. Nicoleta Savin l-a „omorât” pe Gheorghe Grigurcu!

 22. Priviti ce tara frumoasa avem – Delani

 23. […] Nu am vorbit cu Cornel Nistorescu din decembrie 2008. Aşadar, nu negociez nimic. […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: