Publicat de: nicoletasavin | 03/05/2010

Vă place Brahms?

În materie de tehnică, sunt un „nătărău”. Implicit,  n-am ştiut să descarc de pe net un film drag, „Vă place Brahms?”. 🙂 🙂 🙂 Dar am găsit zece fragmente din film, esenţiale, pe You Tube şi vi le postez,  cu toată dragostea. Dacă va spune cineva că s-a plictisit revăzându-i pe Ingrid Bergman, Yves Montand şi Anthony Perkins, ştiu sigur că va minţi, cât să pară un insensibil/insensibilă. Să nu plângeţi, dragii mei. Avem în viaţă doar ce dorim şi, implicit, alegem. Vorba lui Buddha, o fiinţă sau un lucru există doar în măsura în care o/îl dorim…

P.S. După cum vedeţi, am venit din minivacanţă. Tabula rasa. La treabă. Maestrul Ursachi avea pe frigider, prinsă cu un  magnet, o foiţă pe care scria „Să nu uiţi nici o clipă că eşti Mihai Ursachi!” Mea culpa, am uitat cam prea des că sunt Nicoleta Savin. Nu mai uit!

Anunțuri

Responses

 1. Anti,
  De acord cu lista ta, DAR, fiindcă mi-a ajuns cuţitul la os, nici personal, nici uman, nici profesional, nu-i voi ierta/uita:

  pe cei ce mint
  pe cei ce omit
  pe cei care una spun şi alta fac

  În aceste vagi categorii intră lucruri grave, pe care doar mândria de a fi şi rămâne Nicoleta Savin mă obligă să nu le nuanţez.
  Le voi explica greşiţilor mei, dacă vor avea îndrăzneala să mă mai abordeze… Oricum, îi rog să stea departe de mine şi de curtea mea pe toţi cei ce simt o muscă pe căciulă. S-a terminat cu focul de paie…
  O scrie la „Tatăl nostru” că e bine să iertăm greşiţilor, dar eu îmi asum riscul de a nu fi iertată pentru greşelile mele de către Domnul pentru plăcerea de a nu-i ierta pe nemernici şi a-i judeca aşa cum merită.

  Asta e, Anti, paharul şi când e cât o mare se umple…

 2. Eu m-am convins cat adevar este in acel ”SA NU UITI, DARIE” (”Descult”, de Zaharia Stancu)

 3. Cercetaşule,
  Toată lumea spune că nu mă pot schimba de la o zi la alta, că nu pot trăi altfel şi altceva. Spun lumii că, după ce am crescut şarpele la sân, m-a muşcat, am văzut moartea cu ochii, pot. Şi nu uit, cercetaşule, precum n-au uitat nici Darie, nici alţii ca el.

 4. Asa sa faci!
  Sa nu mai uiti!
  ..fii adevarata tu!!
  OK!

 5. ”… AM VĂZUT MOARTEA CU OCHII …”

  In aceasta situatie, OMUL TREBUIE SA SE SCHIMBE SI CHIAR POATE. Dar, cu siguranta, nu va fi o schimbare de la o zi la alta, pentru ca intervin mai multi factori.

  Un om cu o anumita structura psihica si cu principii in care a crezut si pentru care a luptat, nu se poate lepada de ele de la o zi la alta, ca si cum ar fi fost simple zorzoane.

  Postez in continuare 2 ziceri ale cuiva.

  1. ”RECALIBREZ, RECALIBREZ SENTIMENTE, PRIETENII, TRĂIRI, VIRTUŢI, VALORI pentru a putea să MĂ RIDIC şi să PORNESC DIN NOU …. !”

  2. ”… un vechi prieten mi-a reamintit că nimeni şi nimic nu merită să mă facă să uit cât iubeam odinioară ploile. “MUTZULE, NU POŢI SĂ-ŢI ALTEREZI FIBRA INTERIOARĂ. Nu poţi ajunge să urăşti ceea ce te defineşte doar fiindcă nişte oameni ţi-au înşelat aşteptările sau, chiar, te-au trădat…”

  Si totusi …

  ”SA NU UITI, DARIE!”

  ”… SI-N FIECARE CLIPA GREA,/ SA FII MEREU ACELASI TU!”

 6. Cercetasule,

  Al doilea citat e sigur al meu, primul e probabil al unui prieten comun.

  Esenta mesajului tocmai asta e:
  din ratiuni ce tin de bun simt, de onoare in exces, dar si de multe altele, am lasat sa-mi fie alterata fibra interioara sau am alterat-o cu mana mea. Am aflat ca „nu se pune”, vorba unui alt prieten, iar sacrificiile sunt inutile…

  Nu renunt la principii – fiindca exact asta mi se cere, asta refuz. Tocmai principiile mele nu plac.

  Si atunci, raman singura, cu principiile si dreptatea mea. Le scot dintre paranteze, revin la ele, sunt iar eu.

  Cui nu-i place, sa stea departe si sa-si vada de optiuni si de drumul nou ales.

 7. Multam, Corco!

  Anti, nu raspandi iluzii… Nu de alta, dar lumea le ia de bune…

 8. Anti, dupa stiinta mea, ai scapat. De ce te vaiti? Lasa-i pe altii sa-si poarte crucea…

 9. Asa este cu cele doua citate! Dar sunt bune ambele!

  In ceea ce priveste esenta mesajului, ajungem la ce eu i-am spus lui Zapa, acum vreo 4 luni! Si ce exercitii de floreta am avut!

  cercetashul Says:
  Februarie 16th, 2010 at 22:51 pm
  Frank Zapa[king] Says:
  Februarie 16th, 2010 at 21:02 pm
  ‘’daca tii la mindria ta atunci… asa ceva ii vei trimite.’’
  – Da’ asta, mandria, ce este? Este cumva ceva de genul a ce zice Margineanu … ‘’cica le place destinctia mea/Eu nu stiu ce-i aia, dar daca o vrea/Le-o dau pe toata, ca n-am ce face cu ea!’’ …

  cercetashul Says:
  Februarie 18th, 2010 at 0:20 am
  ‘’mindria, caracterul si coloana vertebrala’’ …
  – Eusebiu ii spunea Stefanyei ‘’Nu lupta cu tine, luptă cu cel de lângă tine! … ÎŢI PLACE SĂ PIERZI VREMEA?’’ … Dar ce te faci, daca la un moment dat ajungi la constatarea ca iti pierzi vremea si luptandu-te cu cel de langa tine? Nu-ti ramane decat sa ‘’recalibrezi sentimente, trairi, prietenii, virtuti si valori pentru a te ridica si pleca mai departe!’’ Si atunci te mai si intrebi la ce ti-a folosit mandria!
  … MANDRIA NU TREBUIE SA FIE EXAGERATA!
  (Asadar si dvoastra confirmati ce am spus eu!)

  Cu tzicneala, mandria si brilianta ati cam procedat ca si in cazul inghetatei!
  diaconu Eusebiu says: February 7, 2010 at 00:16
  – Păi michiduţă te-mpinse să-ceri îngheţată? IO AM PRELUAT-O DIN ZBOR ŞI VROIAM S-O BAG ÎNTR-O ŞARADĂ!

 10. Anti, daca-l mai postezi pe Margineanu, ma infurii si te alerg prin Bucuresti! Sa vad atunci cum o scoti la capat! Asta, una la mana!

  A doua la mana! Esti matalutza cam nesuferit cateodata, dar am recunoscut intotdeauna cand ai avut dreptate! Si am cam inteles ca ai dreptate si am bagat la cutiuta!

  A treia la mana! Am inteles ca si Zapa a avut dreptate cu unele lucruri si, iar, am bagat la cutiuta! Cam asa este cu faza cu palierele! Zapa, recunosc ca si eu am fost parsiva si ti-am bagat un carlig pe care l-ai inghitit din plin! Hihiii

  Si uite, dom’le cum ma luminai eu din multe cetzuri cu ajutorul celor doi stimabili domni!

  Dna Savin … cu treaba cu purtatul crucii nu sunt de acord! Imi port crucea daca mi-o da Dumnezeu (vreo boala, doamne fereste!), dar nu accept sa duc o cruce pusa de oameni rai!
  De Paste, Eusebiu a postat un videoclip interesant cu parintele Iustin Pirvu!

 11. Foarte dragut ce ai scris tu aici draga cercetash!Mi-ai reamintit un lucru foarte important…..as vrea sa-ti spun ca acest film este extraordinar pentru ca in el gasim si ne regasim sensibilitatea,durerea,iubirea…..existenta unei femeice care se zbate intre 3 probleme grave….o frumoasa poveste de dragoste,cu sperante si renuntari.

 12. Cercetasule,
  Te contrazici si gresesti. Te-as lamuri foarte simplu, dar nu pot spune lucrurilor pe nume.

  In mesajul de dimineata spuneai, printre altele: „Un om cu o anumita structura psihica si cu principii in care a crezut si pentru care a luptat, nu se poate lepada de ele de la o zi la alta, ca si cum ar fi fost simple zorzoane” si ma citai zicand „… NU POŢI SĂ-ŢI ALTEREZI FIBRA INTERIOARĂ. Nu poţi ajunge să urăşti ceea ce te defineşte doar fiindcă nişte oameni ţi-au înşelat aşteptările sau, chiar, te-au trădat…”.

  Iti raspundeam ca din anumite ratiuni, pamantesti, cam asta am facut, „am lasat sa-mi fie alterata fibra interioara sau am alterat-o cu mana mea”. Iar prin alterare, inteleg redesenarea, liber consimtita, dar se pare, inutila, a unei arhitecturi de viata, vazuta si nevazuta.
  Cat despre principii, tocmai asta povesteam ca „nu renunt la ele (…) raman singura, cu principiile si dreptatea mea”. Altfel spus, ca exista un miez al fiintei la care nu se mai poate umbla fara ca aceasta sa devina altceva sau sa moara.
  Adversarii mei m-au „invatat” ca bunacredinta, generozitatea, onestitatea, bunul simt, abandonul de sine, intr-un cuvant, iertarea si politica intinderii celuilalt obraz, te fac victima sigura. M-au „invatat” ca vina nu e a lor, ca gresesc, mint, omit, n-au cuvant, ci a mea ca ma prind, nu tac, nu ma prefac ca totul e OK. Si ca este o nebunie buna de tratat la psiholog/psihiatru dorinta de a restabili adevarul, cum ca albul e alb, iar negrul negru. Politically correct e sa minti sau sa accepti minciuna oficiala. Sa vezi ca ei, sa auzi ca ei, sa simti ca ei, sa iubesti ca ei, sa urasti ca ei. Nu vrei? Drum bun si cale batuta. Urmatoarea victima e deja e in casa lor, e gata pregatita si fezandata.
  Aleg sa nu fiu victima. Ma opresc la timp, cand mutatiile nu sunt ireversibile. Fiindca nu doar eu nu m-as mai putea respecta, ci nici cei care doresc sa fiu alta.

  In mesajul de acum, vad ca aduci in ecuatie mandria. Gresit. N-are nici in clin, nici in maneca cu cele spuse de mine.
  Repet, e vorba de securitatea fiintei interioare. Ca sa „omori” un caracter construit vreme de patruzeci si… de ani (am 48 acum) trebuie sa ai pentru ce. Ori eu asta am fost pe cale sa fac, sa consimt la o moarte interioara pe care nimeni n-ar da, oricum, doi bani. Cercetasule, exista (ne)oameni pentru care semenii sunt intersansabili, simple instrumente. Nu-ti doresc sa-i intalnesti in imediata ta apropiere…
  Principiile de care vorbeam, draguto, si care nu sunt dorite nu sunt produse/standarde teoretice, sterile, folosibile ca dau bine, ci principii de viata, vii, de genul pot sa traiesc sau nu nu intr-un anume mod, pot accepta sau nu anumite lucruri. Atentie, am folosit verbul a putea, nu a vrea. Una este sa vrei, alta este sa poti. Poti sa vrei, dar sa dai in icter, sa ti se aplece, sau sa izbucnesti, precum un vulcan. Altceva este sa poti, dar sa nu vrei. Aici, desi nu e cazul, ar intra in ecuatie mandria de care vorbesti tu, dar nici ea, ci dreptul la optiune, optiunea de a trai asa cum simti. Pana sa aflu daca vreau, am aflat ca nu pot. Am aflat cum se moare pe picioare, cum poti sa-ti pierzi mintile si esti pe cale de a deveni un monstru fiindca mintea ta nu suporta dicteul automat si se revolta.

  P.S. Nu comentez influentele, se vad din citate… Cercetasule, nu fi exclusivist, mai exista si alti clasici in viata… Iar faza cu ticneala, mandria, brilianta versus inghetata, chiar n-am priceput-o. In nici un caz nu stiu cine e brilianta… iar banuielile „nu se pun”…
  Si ca sa inchei optimist, nu cred ca michiduta si-a varat coada. Cred ca Dumnezeu a insistat cu incercarile pana am inteles ce vrea de la mine, ce am de facut pe lumea asta… 🙂

 13. Multam Daniela
  Cred ca raspunsul pentru cercetas va lamureste pe toti.
  Nu mai e (aproape) nimic de spus. Sunt multe de tacut.. Bunul simt nu moare nici cand esti tandari.

 14. Anti,
  E treaba securistilor ce fac cand ii prinzi cu cestiuni neortodoxe sau, chiar, pidosnice, dar nu despre ei e vorba in parabola….

  Aaaaaaaa, ca niste „unii” civili, politicieni sau chibiti, crescuti sub influenta celor de la Gradistea, Baneasa sau Bran, tzipa ca nu sunt securisti (cand le convine) sau ca sunt securisti (cand iarasi le convine), asta-i alta poveste. Acesti „unii” au invatat ca vederea barnei din ochii lor, nu neaparat albastri, se va plati prin scoaterea ochilor nesimtitilor care ce se incapataneaza sa vada, cu fier inrosit de se poate, ca sa se invete minte sa mai vada vreodata ceva. Consecintele orbirii pentru ambele parti, moralitatea acestui stil de a vietui, nu le mai discut, ca vorbim pana maine…

  Cat despre scris, asta fac, scriu, dar robinetul e la mine… Si ce scriu acum, asa, apolitic, scoate din minti – ca enerveaza e bland spus – pe cate „unii”. Iar ce nu scriu, stiu. Fapt care enerveaza si mai tare.
  Inca mai sper ca scriiturile importante vor gasi alt loc decat acest blog, dar daca n-o sa am incotro, dau drumul la texte aici. S-or gasi niste omuleti sa le monitorizeze, sa le traduca, sa se spele cu ele pe cap…

 15. Mda am citit si am sa tac ……..nu vreau sa fac unele interpretarii gresite.

 16. MA SCUZATI, DAR CHIAR NU MA CONTRAZIC SI NU GRESESC DELOC!

  Cu textul in fata, as putea explica fiecare afirmatie, v-as lamuri foarte simplu!

  Acele fragmente erau intr-un anumit context, pe care nu pot sa-l reproduc acum! Cine a citit stie, desi nu cred ca au inteles decat cateva persoane acele comentarii, … dupa cateva luni! Erau ‘’exercitii de floreta’’ – cum a spus Zapa, erau ‘’batai cu salcii inflorite, duelul elegant si pas des deux’’ – cum a spus Ariane …. erau ‘’un mod de crestere a abilitatilor de relationare, comunicare, de gestionare a stresului, capacitate de a distinge intre real si fictiune, intre adevar si minciuna, o crestere a gradului de empatie!’’ – cum am spus eu si apoi a spus si Eusebiu! De fapt, erau multe, muuuult mai multe! Privind in urma, … acum zambesc!

  Cu ceva timp in urma, am avut cu Zapa cateva discutii despre perceperea si prezentarea (nu ca o consecinta a perceperii) realitatii de catre fiecare, in functie de mai multi factori, mai multe … paliere!

  Citindu-va postarile cred ca faceti parte dintre categoria OAMENILOR IDEALISTI! Scuzati-ma, dar as putea sa va spun ca ati facut niste greseli majore … dintre care mentionez doar doua ‘’abandonul de sine, iertarea si politica intinderii celuilalt obraz’’.

  Cat despre clasicul in viata … ce sa fac daca ne-am ‘’lovit’’ in virtual? Cineva foarte, foarte apropiat ma intreba, foarte surprins, cine este persoana care m-a facut sa accept anumite lucruri! Interesant este ca nu a fost o acceptare ‘’fortata’’, ci una care a venit usor, ca o consecinta fireasca a intelegerii/clarificarii unor lucruri!

  Mi-ar face placere sa discutam mai mult despre ce a fost scris in aceste postari, dar nu consider ca este cazul sa discutam pe blog!

 17. Un dar dat din suflet din partea mea pentru voi:

 18. Anti, stai linistit ca nu m-am simtit nici intepata si nici de DOS in sus nu am sarit! 🙂

  Hmmm … iar o sa-mi aud niscaiva vorbe, dar si eu ma intrebam ce anume inseamna “Cred ca Dumnezeu a insistat cu incercarile pana am inteles ce vrea de la mine, ce am de facut pe lumea asta…”

 19. Eu am inteles draga cercetash ce ai vrut sa spui dar din pacate nu pot discuta aceste lucruri aici pe blog.Sa ai o seara minunata!

 20. Noapte buna tuturor!

 21. Special pentru tine draga cercetash:

 22. Somnic usor sa ai draga cercetash!

 23. Doamna Cercetator,

  Vad ca preferati un anume gen de distanta, scuze ca v-am tutuit.
  Si eu, cu faptele in fata – nu texte, nu povesti – v-as lamuri foarte simplu cum stau lucrurile. De fapt si de drept.

  Sorry, n-am citit „exercitiile de floreta”. Poate nici nu le-as fi priceput, de bine ce credeti ca nu ar fi fost intelese decat de cateva persoane. Probabil nu ma numar printre ele. Sunt prea idealista…
  Mea culpa, am ratat „bataile”, sunt sigura, extrem de elegante, cu „salcii inflorite” pe post de florete… Nu stiu „multe, muuult mai multe”. Asa sa fie, doamna cercetator? Spuneti ca, „acum, privind in urma, zambiti”. Si eu zambesc…

  V-as face cunostinta cu Regele Minciunii (chiar prevenindu-va ca e un Mare Maestru in disimulare si fictiune, ca sa nu fiti mintita „in orb”), sa vedem cum exersati cu el „abilitatile de relationare, comunicare, gestionare a stresului, capacitatea de a distinge intre real si fictiune, intre adevar si minciuna”.
  V-as lasa sa empatizati real, doamna, nu in imaginatie, REAL, pe pielea dumneavoastra probabil fina si la care mi-e clar ca tineti mult, „perceperea si prezentarea realitatii” (fireste ca „prezentarea nu va fi o consecinta a perceperii”, asta daca va tin nervii). Numarati atunci „factorii”, comparati „palierele”, faceti pe VIU ce doriti. Sau ce mai puteti. Dupa cum vedeti, nu v-am pus la indoiala vointa. Sunteti extrem de tenace. Doar putirinta.

  Multumesc, doamna cercetator, pentru generozitatea cu care, citindu-mi posturile, m-ati incadrat in insectar la „categoria OAMENILOR IDEALISTI”, urmata de numirea si mai generoasa a doar „doua greseli majore” din multele pe care le fac. Daca citeati mai atenta, vedeati ca ati numit trei.
  Dupa suficienta si dispretul aproape nedisimulat cu care ati dat verdictul si m-ati pus la sertaras, era mult mai onest sa ma incadrati la categoria OAMENILOR NAIVI, in conditiile in care naivul poate fi o alegere eleganta pentru a nu-i spune cuiva ca e sarac cu duhul sau, de-a dreptul, prost.
  Asadar, ma fac vinovata de „abandon de sine” (mai exact, imi tradez sinele si nu scot dusmanului/celuilalt acelasi dinte pe care el tocmai mi l-a scos, cred ca nu v-ati gandit la altceva, doamna cercetator?), de „iertare” si de „politica intinderii celuilalt obraz”. Sunt aproape mistica…
  E de-a dreptul rusinos, doamna cercetator, pentru dumneavoastra, care ceva mai devreme, in alt comentariu, imi sugerati cum e cu mandria si dozele in care e necesara sau suficienta, sa depistati acum opusele ei, la aceeasi persoana.
  Un om atat de mandru pe cat sugerati ca as fi nu poate sa se abandoneze nici oamenilor, nici ideilor, nu poate sa ierte si cu atat mai putin sa intinda si celalalt obraz. Se iubeste doar pe sine. Sa incercam sa avem proprietatea termenilor pe care-i folosim, ce Dumnezeu….
  Vaaaaiiii, am pronuntat cuvantul Dumnezeu!… Si el e in greseala, ne cere sa iertam gresitilor nostri, sa ne iubim dusmanii…
  De Iisus ce sa mai spun, doamna cercetator, el e cel cel cu greseala flagranta: a venit sa ne spuna ca s-a sfarsit epoca lui „dinte pentru dinte” si ar cam fi cazul sa iubim, sa iertam si sa inauguram o noua epoca, cea a intinderii celuilalt obraz.
  Si miliarde de crestini, printre care ma numar (idealisti rrrrau omuletii astia), au luat spusele lor de bune si incearca sa traiasca respectand aceste precepte de vreo 2000 de ani. Uneori le reuseste, alteori nu… Iarasi treaba de putirinta…

  Cat de usor ati acceptat ideile celui cu care v-ati „lovit” in virtual nu e nevoie sa-mi spuneti. Am inteles: toata intelepciunea lumii e la Anti.
  Nu puteti posta fara recurs la clasicul in viata, altfel prietenul nostru comun. Nu „fortat” v-ati schimbat, doar cu o imperceptibila atingere de aripa virtuala. Nu v-ati dezmeticit inca.
  Pe cale de consecinta, ca un discipol bun al unui profesor foarte bun, e adevarata fraza de inceput: chiar nu va contraziceti si chiar nu gresiti deloc. Ca si Anti, nu gresiti niciodata. Aveti dreptate. Multumita?

  Nu pot incheia fara minunatul citat postat separat de dumneavoastra: „Anti, (…) iar o sa-mi aud niscaiva vorbe, dar si eu ma intrebam ce anume inseamna “Cred ca Dumnezeu a insistat cu incercarile pana am inteles ce vrea de la mine, ce am de facut pe lumea asta…”.
  Ati aflat, cum altfel, de la Dumnezeul dumneavoastra, de la Anti: am verbele la mine, doamna, are dreptate, ma cunoaste bine. Si nu-mi lipseste inteligenta. Nici logica. Si cand o fac pe prostul, si cand sunt proasta, imi deschid sufletul si spun lucrurilor pe nume, si cand sunt tandari, si cand am bun simt.
  Anti n-ar fi riscat sa-mi vorbeasca din avion. Stia ce risca. Si stia ca m-a facut mama oricum ati dori sa ma categorisiti, numai curva si proasta nu.
  Asadar, nu ma duc la manastire, nu injur, nici nu fac alte lucruri naivo-idealisto-mistice, cum ati fost tentata sa credeti, poate, daca nu v-ar fi raspuns Anti la intrebarea care nu va dadea pace.
  Scriu.
  Public, cand va fi momentul.
  Vorbesc, cand am prilejul.
  Si-mi vad de drumul meu.

  P.S. La o cafea, putem discuta orice doriti, daca o bem in trei: eu, dumneavoastra si Regele Minciunii. Daca nu riscati sa veniti in REAL, scrieti-mi pe mail ce va mai nemultumeste in aceste postari.

 24. Inteleg ca v-am suparat, insa nu asta a fost intentia mea! Sunteti o persoana pe care o apreciez, din ceea ce am citit despre dumneavoastra si din cele spuse de Anti!
  IMI CER SCUZE SI VA ROG SA MA CREDETI!
  Si nici nu mi-as fi permis sa va supar, numai ca m-am obisnuit cu modul de postare al lui Anti si Zapa!
  Afirmatia ca sunteti un om idealist era in sens pozitiv, iar acele greseli despre care v-am spus sunt greseli pe care le-am facut si eu … si m-au costat extrem de mult! Am invatat ca nu trebuie sa intind si celalalt obraz, insa nu sunt pentru ”dinte pentru dinte”!
  Ma opresc aici pentru ca ar fi prea multe de discutat, dar nu este locul pe blog!

  Inca odata, imi cer scuze ca v-am suparat!

  PS. Daca nu ramaneti suparata, promit sa ne tutuim si, cine stie, poate ne intalnim sa discutam!

 25. Orice Nas isi are Nasul, spune un proverb, deloc parsiv.
  Asadar, gasim ac de cojocul Regelui… Pardon, floreta, alias salcia inflorita, ca tot se poarta si, pe deasupra, e primavara…
  Asa ca, fii pe pace, Anti!
  Ca sa te convingi ca Regele are timp de confruntari face to face, in ciuda agendei supraincarcate, iti propun o ghidusie:
  Vrei sa venim la tine la cafea, sa fii al patrulea? Facem un cvartet, mama, mama!!!! Pardon, cvintet, daca o punem si pe doamna ta. Noi suntem actantii, voi constiintele-martor. Apropo, ai gusturi, cred ca briliantul e foarte incantat…

 26. Astept din timp invitatia la nunta
  Nu de alta, dar la un cuplu asa frumos, trebuie sa intru in reparatii capitale si am nevoie de timp..

 27. Mamaaaaa, ce ne aprindeeeeem, Anti!!!!!

  Iaca am 9 gazete la dispozitie, doua televiziuni, sunt invitata sa-mi dau cu parerea si tac, menajez pe cineva. Nu scriu pe blog, ca la gazeta de perete, sa citeasca prieteni ca tine si sa se simta bine …

  Nu, Anti, raman in continuare obiectiva, critic cand e necesar, laud cand e necesar, nu ma fac taliban peste noapte, pro sau contra. Nu sunt sub vremi, sunt peste vremi. Sorry, furiile tale te privesc. O sa traiesti, o sa vezi si o sa-ti treaca. Furiile, desigur.

  Eu am invocat in aceste postari lipsa principiilor, nu a sinecurilor pentru mine. Daca asta ai inteles, nu e vina mea. In lipsa unui dialog real se pot isca unele confuzii. Daca mor de foame, gasiti voi bani de o coroana, ca buni prieteni ce sunteti.

  Nedumeriri are toata lumea, inclusiv Vadim.
  Intrebarea e cata credibilitate au oamenii care enunta nedumeririle. Cate probe au cand dau cu parul si cate argumente cand pupa anumite locuri delicate.
  Nuanta e de profesionalism si credibilitate in aceasta bransa. Totul, de fapt, se rezuma la caracter. Si nu trece prin stomac.

  Cat despre ziar, se vind si tabloidele, no problem. Dar nu aduc decat bani. Nu credibilitate, nu solutii. Vorbe invartite, care speculeaza frustrari si nemultumiri.

  P.S.: De fapt, toata isteria a pornit cand am pomenit de doamna ta, de o posibila nunta.
  Ce-ai luat asa foc? E la secret? Am laudat-o, ai gusturi… Care e problema?
  Ti-am cerut doar sa ma inviti din timp.
  Chiar daca mor de foame, cum insinuezi, ma voi imprumuta si voi onora impecabil evenimentul.
  Dar anumite prefaceri nu cer doar bani, ci si timp.
  Pentru mine nu este valabil proverbul „Fereste-ma, doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur!”
  Stii bine ca am fost, sunt si raman un prieten adevarat. Chiar al celor care ma tradeaza.

 28. Dna,Nicoleta,aveam in intentie sa nu intervin in acest dialog in trei,sa ramin simplu cititor,desi cercetashul mi-a pomenit in cite-va rinduri numele,facind trimitere la cite-va dialoguri avute cu ceva timp in urma,dialoguri care au avut darul sa developeze faptul ca se pot face exercitii de stilistica si logica cu persoane pe care nu le cunosti,dar cu care poti socializa corect,civilizat,chiar daca diferentele de pozitionare,de filozofie sunt mai mult decit evidente,si ca intr-o disputa verbala esentialul nu este ca cineva sa-si dovedeasca superioritatea,ci sa aduca argumente pertinente in sustinerera propiilor ideii.
  Este evident ca venim din medii diferite,ca avem expierente si am primit educatii diferite,ca mostenim de la inaintasii nostrii propiile lor expierente si cu toate acestea putem socializa fara a ne subestima unii pe altii.
  Nu voi incerca sa fac pe arbitrul,asa ca nici nu voi comenta disputa,interesanta dealtfel si plina de savoare intre doua doamne cu personalitati puternice,dar imi voi permite din nou sa amintesc tuturor.
  Imi plac oamenii cerebrali,cu onoare si care nu-si fac in viata idoli din mentorii lor.
  imi plac oamenii care se cunosc pe ei,stiu sa-si acordeze corect imaginea cu spiritul prpopiu,si nu incearca sa vinda imaginii false,doar pt a dovedi ca sunt exhibitionisti,ori ca sunt capabili de ,DEDUBLAREA PERSONALITATII.
  In aceleasi timp ,nu pot sa nu remarc,ca noi bloggeri,ascunsi in spatele anonimatului,al unei identitati de tip NICK-NAME,suntem avantajati ,in raporturile cu o persoana publica,care nu-i asa,ESTE PE BUNE’si trebuie sa fie foarte atenta la toate nuantele,dar si la tot ce scoate pe piata.
  Si acum voi avea si un P.S.

 29. SI acum P.S.- dati-mi voie doamna SAVIN,sa rid,sa rid sanatos,si cu pofta,ADICATELEA REGELE MINCINOSILOR,CUNOSCUT IN LUMEA VIRTUALA CA………….SA ZICEM ANTI,SE INSOARA-
  HAAAAAAAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
  HAAAAAAAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
  Se spune ca de cite ori un barbat isi pierde libertatea un ingeras are de lucru si se bucura.
  Dar in cazul lui ANTI,FITILISTUL,IMBIRLIGATORUL ,REGELE MINCIUNII,mi-am adus aminte de-o zicere fooooooooooooarte comica:
  ,MIHAI RALEA-,De cite ori vad o nunta,ma gindesc cu placere ca avocatii nu vor fi someri niciodata’
  haaaaaaaaaaa.hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 30. Imbarligatorule,lasa tu amantele,in treaba lor,s-au ai ajuns la concluzia COMICA,ca esti de neinlocuit-precum videanu.
  haaaaaaaaaaaaa hiiiiiiiiiiiiiiii.
  iar floricica DE GINERICA,VEZI SA NU FIE TURTITA,HAAAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

 31. Anti,
  Eu nu umblu cu dume si nici nu sunt hahalera, asta am auzit.
  Dragule, vina e a ta ca, in vederea punerii pirostriilor cu o preafrumoasa doamna, nu ai trimis amantele la plimbare. Sau ca nu ai racit relatiile astfel incat ele sa nu poata obiecta, luand act de „enformatie” ca de orice alta stire, mondena sau nu.
  Stiu ca pregatesti orice miscare prevazand urmatoarele zece. Deci, sunt trei posibilitati:
  – e pe bune, a fost prea din scurt, de genul cunoscut, vrajit, placut, cerut de nevasta, informatie care a respirat. Asa-s femeile, cand se marita, spun…
  – e vrajeala, ai cerut-o de nevasta la misto, cat sa-i faci capul mare, dar n-ai de gand sa ajungi la starea civila in veci. Te-a crezut, a povestit, asa-s femeile, cand se marita, spun…
  – si daca e pe bune, si daca e vrajeala, in cele zece mutari luate in calcul ai omis-o pe a 11-a, anume ca cineva sa faca public inainte de termen, cererea. Adica doamna si, din floare in floare, iaca si io.
  Glumesc Anti,
  Doamnelor, nu-l mai fugariti cu bisturiul in mana pe domnisor, declara negru pe alb ca nu se insoara si ca sursa mea m-a dezinformat.
  Ca exista o doamna si arata super-bine, va garantez, am vazut cu ochii mei. Dezmintirea e doar la capitolul insuratoare. Asadar, farmecele la iveala, repejor, ca-l pierdeti… 🙂 🙂 🙂

  P.S. Anti, cat platesti pentru un asemenea PR? 🙂 🙂 🙂

 32. P.S.-cred ca se cuvine sa spun ca-mi place INGRID BERGMAN,si ca filmul in care pe mine m-a impresionant a fost:

  ,FLOARE DE CACTUS.

  NO.COMMENT-filmul este o perla cinematografica

 33. Anti,
  Bani de coroana am, dar cu monumentul funerariu nu ma descurc.
  Asa ca mataluta, ucenic de Scaraoschi, da sfoara in tara si in afara ei, la prieteni, la fostele si actualele iubite, ca sa aduni „maruntis” de-un cavou impozant la Bellu.
  Dar nu te (mai) cred, esti bine mersi si ai pus iar de-o ghidusie… Cum nu tastezi fara scop niciodata, cine stie la ce mai foloseste si boala asta… 🙂 🙂 🙂 Vrei un alibi????


 34. ANTI vrea la CERNICA nu la Bellu!

 35. Eteteee … ce coroana si ce monument funerar? Dam strigare si sa vedeti cati/cate sar sa-l resusciteze! Hahahaaa 🙂

 36. Mda,doamna NICOLETA SAVIN,sunteti intr-o mare eroare,AMICUL DV E.D.are nevoie de muezin si o pereche de sandalutze de ,TALIBAN’.
  prin bazarurile din ‘STAMBUL’la preturi de nimic se vind SANDALUTZE
  CU BRETELUTZE DE………………,MUJAHEDIN AFGAN.

  eu zic asa,daca sunteti atit de triste ca v-a parasit bietul…………..MAGHREBIAN,luati-va cite un val de musulmanca,si de minutze spre MUNTII AFGGANI………….
  PE DRUMUL LUI ALEXANDRU CEL MARE……….precis il veti gasi intr-o pestera ASCUNS IN MIJLOCUL NOULUI SAU HAREM DE ……………….CAPETENIE AFGANAAAAAAAAAAAAA

  haaaaaaaaaaaaaa hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,la nevoie vind bilete pt intrarea in haremul lui ANTI,POATE ASA FAC SI EU CEVA EUROI……………

  HAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIII

 37. Zappa,
  Nu stiu pe cine a parasit Anti, poate pe dvs. Pana nu demult erati buni prieteni, va aplaudati si pe blogul lui si pe alte bloguri, acum vad ca va scuipati in draci. Nu ma intereseaza ce aveti de impartit, femei sau idei.
  Poate o fi parasit si niscavai femei – dupa cum vedeti il tachinez si eu – dar nu ma numar printre ele.
  Pentru doamnele triste de care faceti vorbire, vizitati blogurile in cauza.
  Nu am vrut sa fiu rea, dar nu admit sa fiu atacata in acest mod, nu tocmai delicat, fara sa ripostez.
  Si daca ar fi sa fiu avocatul lui Anti, sunteti gelos ca-l iubesc femeile?

 38. Mdaaaaaaaa,si eu care credeam ca aveti simtul umorului la manseta ,departe de mine gindul sa va atac,ar trebui sa stiti ca sunteti dintre jurnalistii pe care ii respect si pe care ii urmaresc cu placere.
  daca v-am suparat,MEA CULPA’nu asa ceva aveam in intentie.
  si ca sa continui,va voi spune ca si pe eusebiu il simpatizez in continuare,chiar daca ne mai aruncam cite o glumitza.
  despre concurenta n-are cum,suntem la sute de KM DEPARTARE,NU AVEM CE IMPARTII.
  inchei incercind sa dreg ce am stricat-VA ROG PRIMITI SCUZELE MELE.
  Si daca cititi cite-va postari mai sus,ce am scris,ar trebui sa constatati ca nu mint si spun adevarul.
  Pe viitor,am sa tin cont de faptul ca nu intotdeaune glumele sunt bine venite.
  respectele mele.

 39. Zappa,
  Nu m-am supărat, dar când aud de numele „părinţelului” mă apucă fandaxia. Am şi simţul umorului, dar el se opreşte la diacon. Păi să mă treci, Zappa baci la indexul de părăsite, e prea mult pentru nervii mei, de cea mai veche prietenă a prietenului nostru comun. Şi eu îţi cer scuze dacă am fost prea dură şi, ca steag de pace, propun să ne tutuim. Baţi palma?

 40. Bine NICOLETA-bat palma,chiar ma simt onorat,de aceasta oferta,nesperata.
  ma onoreaza si ma bucura.si sincer iti doresc in continuare sa ai prieteni de nadejde,pt ca e minunat sa ai prieteni adevarati pe linga tine cu care sa te poti intelege chiar si dintr-o privire.
  nu-mi ramine decit sa-ti urez o seara placuta.

 41. A avea un prieten este mai vital decat a avea un inger. – Nichita Stanescu

 42. Prietenia este poate faptul esential al vietii!Cand esti singur, fara prieteni nu poti decat sa mergi…ca barca pe uscat…

 43. De acord, Daniela. Din punctul meu de vedere, prietenia e muuuuult mai preţioasă decât iubirea. Sau, mai exact, prietenia e formă mult mai obiectivă şi mai rafinată de iubire. Ar fi multe de spus…

 44. Foarte multe lucrurii ar fi de spus……..O seara frumoasa si linistita sa aveti !

 45. Anti,
  Fii tu sincer si recunoaste ca mi-ai scos peri albi in ultimii 5 ani. Asa ca fandaxia e chiar o afectiune draguta… Vreau premiu de excelenta cu coronita ca nu te-am omorat pana acum 🙂 🙂 🙂
  Cat despre pachetul parizian, trebuie sa umblu in podul cu vechituri, ca a fost o vreme cand mancam GRU-Naor pe paine…
  Noooo, acum daca ai sosit, se vor alege apele de uscat…

 46. Santajistule,
  Iaca nu dau o amarata de cafea… nu vreau… intai premiul si coronita, dupa aia cafeaua… asadar si prin urmare, astept festivitatea de premiere…..

 47. Eu am venit cu florile ……astept premierea!

 48. Multumesc, Daniela
  mamaaaaa, sa vezi ce se oftica Anti….

 49. Antiiiiiiii, zgarcitule suprem,
  Am flori de la daniela, nu te costa coronita.
  Asteptam premiereaaaaaaaa

 50. Antii asteptam premierea!Am sa ascult ceva muzica relaxanta pana te gandestii tu ca de nu vin eu acus la Bucuresti cu ce-a mai frumoasa coronita pentru doamna Savin!

 51. Ooooooo,
  Ce raspuns al lui Anti mi-a scapat… acuma-l vad….
  Domnisorule, stramba – fitilul, cum ii zici tu – nu poate fi lasata fara raspuns…
  Asadar,
  Cer premiul meu cu coronita, pentru meritul de a nu te fi ucis in ultimii 5 ani. Am flori de la Daniela, deci nu te costa, Hagi Tudose. Tin la simbolistica premiului. Eschiva domn versus bou e cel putin neinspirata, ca sa nu-i spun altfel, mai dur. Treaba ta cum iti aburesti iubitele, ce (nu) le dai, dar cu prieteni ca mine nu-ti merge, zgarcitule. Astept premierea.

 52. Buna seara!Sincer acest comentariu facut de anti ma lasat fara cuvinte…….as avea multe de spus ….

 53. Si pe mine, Daniela…

 54. In zilele de azi nu oricine este familiarizat cu semnificatia florilor. Dar cand o persoana ofera alteia flori doar gestul in sine denota afectiune, atentie, simpatie, prietenie sau dragoste.Florile aveau o semnificatie puternica si fiecare dintre acestea transmitea o informatie clara despre sentimentele celui care le oferea fata de cel care le primea. Era metoda de comunicare de atunci dintre oameni, folosind florile pentru a exprima cuvintele care uneori erau greu de pronuntat.

 55. Majoritatea florilor transmit mesaje placute si frumoase ……pacat ca unii nu stiu asta.

 56. Florile ne permit sa ne exprimam sentimentele. Gestul de a oferi flori cuiva este o dovada de pretuire. Dar daca atat cel care ofera cat si cel care primeste cunosc simbolistica florilor aceasta pretuire poate capata infinite nuante.

 57. Daniela,
  Stiu, ador florile… nu stie Anti… Glumesc, stie si o face pe nebunul… cunoastem

 58. http://www.you-tube.ro/florile-iubiriisting–amp-julio-iglesias-v16133.html


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: