Publicat de: nicoletasavin | 04/06/2010

Putin a dansat şi cu Bush…


Răspunsuri

 1. De cine e facut clipul,de Patriciu?

 2. Conteaza? Habar n-am… Mie mi-au placut amandoua ….=))

 3. E si mai bun. 😆

 4. @antibliotecarul
  Bancul a fost lansat cu mult timp in urma.Smolenks!
  Mai degraba utilizam pleonasmul Putin-ingrozit!
  http://www.click.ro/pe_glob/mapamond/Reporter-CNN-Scena-Smolensk-Putin_0_937706263.html

 5. Aprope imi vine sa te cred Paula,dar ceva nu se leaga:imediat dupa ce a cazut avionul prezidential a cazut si sistemul financiar din Grecia,iar cam o luna mai tarziu,undeva in Spania s-au adunat „mosnegii” dintr-un anumit grup ce vrea sa se joace cu mapamondul!Urmeaza ce?Spania?Portugalia su POLONIA???In lumina ultimelor inundatii si a zacamantului de gaze(nou descoperit)urmeaza Polonia!Noi nu!Noi suntem deja cumparati!

 6. Ce sa fac fiecare cu obsesiile lui asa ca parasesc subiectul clipului si va prezint un text compus din postari pe blogul dnei Udrea:

  „Presedintele si Guvernul ar trebui sa aiba urmatorul mesaj:

  1. Pagubele produse din cauza scaderii pensiilor mici, vor fi compensate punctual pentru cei in dificultate, pe seama desfiintarii pensiilor nesimtita si a altor multiple surse(vezi Nashul), ca la anul se spera ca se va revenii intr-un sistem contributiv corect la valoarea de 732 a punctului de pensie, pentru ca incet, incet cu relansarea economica, aceasta sa creasca;

  2. Salariile vor reveni, in institutiile unde se fac disponibilizari, la valoarea anterioara, prin faptul ca un fond de salarii mai mic cu 25%, va fi distribuit la salariati mai putini cu 25% ;

  3. Profesorii si medicii care nu pot face prea mari reduceri prin dari afara, decat poate doar prin reorganizarile facute de Funeriu, daca acestea se fac, si daca se aplica corect noua grila de salarizare, vor fi macar intr-un raport mai corect fata de celelalte categorii de bugetari si daca inca nu sunt, legea salarizari unice nu e batuta in cuie;

  4. Ca in aceste 6 luni guvernul sprijinit de Basescu, va taia in carne vie in buboiul coruptiei;

  5. Cand se dau exemple precum dna consilier Vergu, si o doamna consilier parca de la Munca, care refuzat o mita povestind public asta si de aceea este extraordinar de vinovata, trebuie sa raspundem cu cohorta de exemple existente ptr PSDNL:

  Se poate vorbi de miliardele devalizate sau de crime facute de ei si ai lor pe unde s-a putut:
  Iliescu care a condamnat 1000 de oameni la moarte in scenariul sau KGBist de ocupare a Romaniei, este ca o fata mare, AN se joaca de-a pitita cu justitia, dar in schimb marii vinovati, succesul maret al condamnarii comunismului si securitatii sunt dna Mona Musca(in nici-un caz o sfanta, dar o femeie dintr-o bucata) sau dna Udrea care a fost fara ascunzisuri si a spus exemplificand cu experienta personala, ca nici cei mai bogati, nu sunt feriti de surprize rele in timpul crize, este luata la misto de IRealitatea si A3.

  Se poate adauga saracirea oamenilor la FNI de catre Vantu, sau jefuirea si vanzarea avutiei narionale de cei ca Patriciu et co.

  6. Ca o concluzie putem spune ca natiunea romana trebuie sa se decida depaseasca „minoratul si iresponsabilitatea” in care traieste de la cel mai neinsemnat pana la parlamentar, si aici se pot da exemple de membrii ai puterii politice supreme , parlamentari, care spun ca ei nu au nici-o raspundere si ca trebuia sa se faca aia, aia, sa se faca dar de cine daca nu de ei, si sa devina „majora si responsabila”, tot asa, de la vladica la opinca.”

  Si acum al doilea text postat azi ca reactie la postarea de azi a dnei ministru Udrea:

  „Dna ministru Udrea

  Mai intai va citez fiind foarte corect ce spuneti:

  ” Nu este acum momentul pentru discuții despre remaniere.

  Acum PDL trebuie să discute şi să explice de ce măsurile de austeritate sunt necesare şi cum s-a ajuns aici. Este dator şi este obligat la aceste explicații faţă de români!

  Este nevoie ca PDL să explice clar că reducerile de pensii și salarii din acest moment, deși dureroase pentru români, reprezintă varianta cea mai puțin rea, care asigură cele mai bune șanse pentru redresarea economiei. În condițiile în care mărirea taxelor ar fi sufocat mediul privat care este motorul redresării economice și care este și așa slăbit după criză – blocând astfel, orice posibilitate de redresare.

  PDL ar trebui să spună clar, că deși își asumă responsabilitatea, alături de toată clasa politică, pentru problemele structurale ale economiei, dezastrul din acest moment este mai ales consecinţa dezmățului bugetar din anii 2007-2008.”

  Dna ministru Udrea, adaug insa, ca acum pana la votul motiunii de cenzura care va fi cu sigurantza, o saptamiana trebuie pus accentul pe explicarea necesitatii economice vitale, pe utilitatea si excelenta acestor masuri in raport cu oricare altele, trebuie spus si promis ca toti cei favorizanti sau vinovati, mai vechi sau mai noi, de acesta situatie vor fi scosi la lumina, si vor primi sanctiunile ce vor decurge din aplicarea legii si vinovatiile lor, desigur daca guvernul va ramane in functie.
  Trebue explicat ca toti banii economisiti la buget din rezolvarea pensiilor nesimtite vor fi returnati ca ajutoare ptr pensionarii cu pensii foarte joase adica in primul rand cei care vor ajunge la acea limta de 350 inadmisibila ptr cineva care totusi a cotizat, adica sa se poata mentine vechea valoare pana sa zicem la cca 600 lei .
  Trebue specificat ca tocmai astfel de masuri de echitate sociala, de sanctionare si eliminare a clientelismului si coruptiei, fraudei si evaziunii fiscale permite guvernului sa mentina pensia minima la 350 lei.
  Astfel daca un asemenea mesaj va fi dat si receptionat? , veti decupla o mare masa de pensionari, de cei pe care dl Ponta doreste sa-i utilizeze ca masa de manevra ptr pastrarea pensiilor nesimtite.
  Repet, categoric fara astea si ce spuneti si dvs, chiar daca treceti acest hop nu puteti rezista.
  Deasemeni este esential ca acum, sa se evite critici personale sau atacuri chiar fine(presa stie sa le amplifice) intre membrii de vaza PDL, din partid si guvern. Ar fi o eroare si o mentionez, pentru ca au cam inceput sa apara astfel de tendinte provocate abil de mass media, buna manipulatoare, la cativa mai putin maturi politic, daca doriti sa ramaneti la guvernare si sa va asumati in continuare raspunderea ptr scoaterea statului din acesta groapa.
  Daca nu, acestia mai originali si foarte INDEPENDENTI pot sa-i dea in continuare cartuse suplimentare lui Ponta si Crin si sa le paseze pisica , dar pretul este Romania.

  Succes!

  Sper ca dvs si PDL sa ma intelegeti exact. „

 7. Ce m-am mai ras …:)

  PNL sustine motiunea de cenzura a PSD, desi ii dezaproba continutul
  Crin Antonescu (PNL): Suntem dispusi sa ne asumam guvernarea dupa caderea Cabinetului Boc, dar cu anumite conditii
  Crin Antonescu (PNL): Sunt gata sa imi asum calitatea de premier pentru a pune in practica programul liberal

 8. sa mai dansez de unul singur 🙂

  spre stiinta:

  @Dna Ministru Udrea,
  @ PDL
  Asadar nu au ajuns peste 20 de parlamentari PDL la sedinta, asadar au folosit gipsul lui Stanculescu, asadar poate ca se va intampla ce am spus ca avertisment serios, acum aproape doua luni si anume:
  Daca guvernul esueaza, mai ales din cauza tradarilor sobolanilor din PDL , Basescu nu v-a mai credita partidul, asadar un PDL fara majoritate guvernamentala, caci asta inseamna o reusita a motiunii de cenzura, nu-l va mai avea pe Basescu aliat, asa cum , cu tot riscul politic Basescu i-a fost in toamna, si nu ca Basescu s-ar teme de ailalti, dar nu va mai avea nici-un motiv onorabil sa sprijine niste looseri , in ciuda multor oameni corecti din PD, care insa vor suporta consecintele si unor greseli de tipul celei facute si recunoscute de dna Anastase, in raport de acel sobolan senator Badescu.
  Desigur ca va asista la scandalul intern ce va urma in randurile opozitiei cu un Crin care se vede PM dar poate ca totul va merge ca uns caci:
  Este posibil ca Ponta sa accepte sa-l sprijine pe Crin in schimbul sprijinului PNL ptr suspendarea presedintelui, Ponta sparand ca in conditiile actuale Basescu nu ar mai fi confirmat la referendum si deci demis, si deci alegeri anticipate la presedentie si deci poate un Ponta presedinte si deci tara definitiv ocupata(pana la o noua explozie revolutionara) de capuse, agenti straini etc.
  Asta este alternativa rationala fata de caderea guvernului.
  PDL mai are timp o saptamana sa faca ce trebuie si stie ce trebuie, doar ca nu vrea si asta cu orice risc:
  In primul rand ce i-am cerut permanent : sa disloce marea masa a pensionrilor saraci de cei cu nesimtite caci cei cu pensii de peste 1500 -2500 inteleg aceste masuri, fiind oamenii care au construit acesta tara cat este ea de construita. Desigur prin propriul sacrificiu si nu e un sacrificiu sa dai inapoi ceva din ceea ce nu ti se cuvine.
  Inca ceva :dupa ce sobolanii de culoare rosu-mafiot, vor lua puterea, nu vor putea decat cumpara un timp prostimea cu pretul inflatiei, si-n paralel pe langa acest “panem calp” vor oferii si “circenses” care vor fi procesele si condamnrile pe drept si pe nedrept al sustinatorilor lui Basescu al tuturor celoar care nu l-au tradat sau l-au tradat pe Basescu, caci vor trebui multi sacrificati si vor fi si de la ei cativa mai ales din aia ce au tot tradat pana in acel moment, si care azi cred ca tradand din nou, vor scapa nebelitzi, caci mafia isi lichideaza tradatorii chiar si cand se face ca-i iarta.
  A bon entendeur salut!

 9. @Ion Adrian

  Nu inteleg cateva lucruri din mesajul precedent.

  1)De ce te-ai adresat doamnei Udrea?
  2)Avertizezi PDL despre o eventuala apocalipsa a persecutiilor si pedepselor asupra oamenilor PDL-ului si presedintelui, ce ar urma daca ar pierde puterea, „prostimea” fiind un personaj secundar. Asta sa le fie grija?

 10. Ce le mai trece prin minte, unora! 🙂 😀
  De parca n-ar ‘dansa” ei peste lumea asta…

 11. Asaaa, am eu o discutie mai veche cu dna Udrea. 🙂
  Nu stiu ce grija au ei, dar am eu grijile mele.

 12. Nu cred ca AN o va scoate de la moderare dar am postat acest rationament jutridic pe multe situri si daca voi gasi un mail il voi trimite si la dl Buda(PDL) comisia juridica.

  ion adrian spune: Comentariul tău e în așteptare.

  iunie 8, 2010 la 1:33 pm
  Domnule deputat Adrian Nastase,

  Se discuta despre candidatura lui Dorneanu si vad ca Ponta face pe nebunul.

  Nu stiu ce a spus Comisia juridica, dar in opinia mea corect , legal, este cum spune dna Anastase.

  In consecinta, aspectul juridic corect este:

  a) Lgea organica de organizare a CCR :
  Art.5. –(4) Fiecare Cameră a Parlamentului numeşte, cu votul majorităţii membrilor săi, la propunerea Biroului permanent şi pe baza recomandării Comisiei juridice, în calitate de judecător, persoana care a întrunit numărul cel mai mare de voturi.

  Asadar este vorba de : votul majoritatii membrilor sai, ori cine sunt membrii sai? evident sunt toti deputatii sau toti senatorii, asadar majoritatea are ca baza de calcul toti membrii unei camere.
  Acesta conditie este conditia necesara.
  Daca sunt mai multe propuneri si ele se supun pe rand votului finalul si atunci in cazul in care conditia necesara de mai sus a fost indeplinita de mai multi deputati, cel cu mai multe voturi este cel ales.
  Orice alta lege cu exceptia Constitutiei, este batuta de aceasta lege care este organica si iata ce spune Constitutia:

  ARTICOLUL 142
  ……………………………………………………………………………….
  (3) Trei judecători sunt numiţi de Camera Deputaţilor, trei de Senat şi trei de Preşedintele României.
  (5) Curtea Constituţională se înnoieşte cu o treime din judecătorii ei, din 3 în 3 ani, în condiţiile prevăzute de legea organică a Curţii

  Regulamentul Camerei nici nu mai intereseaza caci este tinut sa respecte Constitutia si daca nu este neconstitutional.

 13. Iata ca AN a vrut sa ma contrazica caci vad ca s-a cam speriat de amenintarea pe care i-am comunicat-o, cum ca o voi posta mai pe peste tot ,anuntand si cenzura lui si nu numai ca m-a scos din moderare dar mi-a si raspuns, desigur partinitor, adica incorect juridic , mai prost decat Biblio, dar oricum a si raspuns. Redau acest episod caci este interesant dpdv juridic:

  nastase spune:

  iunie 8, 2010 la 3:20 pm
  Ion Adrian,

  Nu este corect cum spune Roberta Anastase. Innoirea nu este acelasi lucru cu numirea.

  ion adrian spune: Comentariul tău e în așteptare.

  iunie 8, 2010 la 3:59 pm
  Si unde face deosebirea legea de organizare a CCR intre innoire si numire?
  Deocamdata suntem in conditiile art 142 al Constitutiei unde a numi se refera la cine ii numeste pe cei noua(142 al 3), si care este durata mandatului(142 al 2) , iar la 142 al 5 se reglementeaza intrucat mandatul nu este sine die ci limitat si nu poate fi prelungit sau înnoit, se arata cum se reimprospateaza componenta ei in baza legii prganice a CCR(145 al 5).
  Legea organica spune ce am aratat mai sus la art 5 al 4.
  Dar voi relua intregul art 5:
  Art.5. – (1) Curtea Constituţională se compune din 9 judecători numiţi pentru un mandat de 9 ani, care nu poate fi prelungit sau înnoit.
  (2) Trei judecători sunt numiţi de Camera Deputaţilor, trei de Senat şi trei de Preşedintele României.
  (3) Curtea Constituţională se înnoieşte cu o treime din numărul judecătorilor din 3 în 3 ani.
  (4) Fiecare Cameră a Parlamentului numeşte, cu votul majorităţii membrilor săi, la propunerea Biroului permanent şi pe baza recomandării Comisiei juridice, în calitate de judecător, persoana care a întrunit numărul cel mai mare de voturi.
  (5) Candidaturile se pot depune la Comisia juridică de grupurile parlamentare, de deputaţi şi de senatori. Fiecare candidat va depune “curriculum vitae” şi actele doveditoare că îndeplineşte condiţiile prevăzute de Constituţie. Candidaţii vor fi audiaţi de comisie şi de plenul Camerei. Raportul Comisiei juridice se va referi, motivat, la toţi candidaţii.

  Se vede ca acest articol reia cele spuse la art 142 al1-al 3, adauganduse in plus al 4 si 5 care reglementeaza procedura de alegere, fiind ales cel care a intrunit cel mai mare numar de voturi dar nu mai mic decat majoritatea memrilor camerei care alege judecatorul.

  Cred ca numai cineva complet incorect, un avocat al gagsterilor si al cauzelor murdare, ar putea sustine ca Valter Dorneanu a fost ales.

  O sa fie ales cand va avea cel putin jumate plus unu din numarul deputatilor si asta fara sama refer la precedente si asta si daca ar fi fost precedente pe dos si tot interpretarea cunica corecta este cea pe care o dau eu.
  Sa ma angajati avocat, ca va castig eu procesele, dar nu aveti bani sa ma platiti.

 14. >ion adrian:
  Da` tu ai bani sa ma platesti sa-l musc pe Bombonel de bombonel? Aud?

 15. HAAAAhiiiiiiii
  Vorba lui Frankie

 16. De ce lipseste Nicoleta Savin? Sper ca e bine.

 17. Val,
  Multumesc de grija.
  Nu e bine. Dar o sa fie.
  Un singur lucru va spun, deocamdata, care sper sa bucure, pe unii, si sa supere, pe altii:
  In sfarsit, o sa am am o emisiune de o ora, in prime time, seara, de luni pana joi. Mai exact, voi realiza un talk-show politic.
  Cel mai tarziu va debuta in jurul datei de 15 iulie, dar daca administrativele de gen decoruri si alte cele necesare se rezolva mai repede, s-ar putea sa fiu pe piata la 1 iulie. Unde si cum va spun la timpul potrivit.

  P.S. In seara asta ma duc la Vox News, ca invitat la “Romania in alb si negru”.

 18. Pentru cei care vorbesc in sarade, pe unde pot, ii rog sa studieze relatia cauza-efect si sa-si vada de viata lor.
  Sa nu mai aleaga in locul meu cum am de trait.
  Daca vor informatii, usa mea e deschisa

 19. @nicoletasavin

  Sunt sigur ca stiti ce o sa Va solicit (propun).
  Sa ganditi talk-show-ul ca o emisiune concurs de propuneri de solutii „Cum dezmortim Romania ?”.
  Chiar daca nu de la prima emisiune.
  Eu am mai propus aceasta idee unui reporter TV dar nici macar nu am primit raspuns.

 20. Uraaa!!! Va doresc o emisiune de succes si cu o foarte lunga durata!
  Acum trec pe Vox News .

 21. va astept cu mare drag…succes ….

 22. Herr Tibi,
  La CNN ai incercat?

 23. V-am vazut pt o clipa Sunteti imbracata in alb si pareti ingandurata, cu gandul in alta parte

 24. @dobermann

  „La CNN ai incercat?”

  Nu. De ce ?

 25. Felicitari, ati fost … ca de obicei, adica foarte buna!
  Mi-a placut, in mod soecial, expunerea din prima parte. Fiecare idee, fraza, propozitie au fost perfecte!
  Si ceilalti invitati au fost buni. Despre Horia Alexandrescu, dar d-l Parvan a fost o surpriza. L-am vazut adesea, dar il percepeam ca pe un fel de aspirina. Asta seara m-a uimit prin acuratete si curaj.
  Ce mai, ati fist buni!

 26. Erata Despre Horia Alexandrecu stiam…

 27. Despre Horia Alexandrescu stiam

 28. Hi, hi, hi!

 29. Doberman, de ce te hlizesti? 😛

 30. Sunt un dulau vesel de felul meu.

 31. Bravo, si cainele meu e vesel. Dar, recunosc, nu e un Doberman 😛

 32. De ce „recunosc”? E un caine. Nu conteaza rasa.

 33. Cand dragostea-i mare…nu conteaza. Ar trebui?

 34. Guten nacht!

 35. Ei, dobermanii sunt mai ceva. Cainele meu este cules de pe strada cand avea cam 10 luni si era atat de flamand, incat a mancat doua saptamani de m-am speriat: oricat si orice
  S-a acomodat incredibil de repede cu viata la curte. Are aceeasi culoare – portocalie 🙂 – ochii, pielea nasului, blana.
  Si este caine – caine

 36. Te-ai uitat vreodata in ochii unui dobermann? Nu. Uita-te daca ai ocazia. Vei vedea ca nu are privirea aceea calda de caine. Este rece si ganditor.

 37. Ala-i un biet humanoid. Si nici nu cred ca gandeste. Cred ca a atipit.

 38. Nu m-am uitat in ochii unui Doberman, dar am remarcat ca nu toti cainii au acea privire duioasa si cinstita – de caine.

  Noapte buna!

 39. Noapte buna, Val!

 40. Da,vestea ca vei presta pe sticla,e una buna,in ce ma priveste,pt ca in mod sigur va aparea ceva proaspat in peisajul emisiunilor cu caracter politic.
  Sigur din cite am vazut mai toata lumea ar vrea sa stie -UNDE,LA CE MOGUL VEI PRESTA?-
  Eu nu stiu postul la care vei presta,dar stiu sigur unde nu vei presta-TRUSTUL REALITATEA TV. SI TRUSTUL INTACT.La aceste doua officine securistice sunt sigur ca n-ai cum sa lucrezi-S-AR INTOARCE POLII PAMINTULUI ,EU AS DEVENII PESEDIST-IAR ANTII S-AR POCAII,AR DEVENII CALUGAR LA PLUMBUITA.
  Dar,deja imi pun cite-va intrebari,intrebari care tin de viitoarea ta atitudine,ECHIDISTANTA?OBIECTIVA?
  Pt ca nu-i asa,oameni suntem,si un moderator,oricit ar dorii sa fie ,DREPT’nu se va putea detasa de OMUL,care pina la urma este asa ca toti oamenii.
  Apoi,voi fi curios cum vei relationa cu vechii tai prieteni,in primul rind din lumea reala,pt ca nu-i asa vor avea anumite ,ASTEPTARI’din partea ta-esti constienta ca pe unii ii vei pierde?
  Si nu in ultimul rind cum te vei raporta la prietenii de pe blogg,care te vor asalta cu idei,pareri,sfaturi,dar mai ales cereri mai mult s-au mai putin voalate.
  In ce ma priveste,promit sa ramin in nota obisnuita-CRITIC SI NEIERTATOR CU TOT CE VOI CONSIDERA EU CA ESTE NEDREPT-REPET CU CE CONSIDER EU-dar voi ramine acelasi blogger fidel.
  Iar cereri,nu voi avea niciodata,si nici sugestii-DOAR CRITICI,S-AU APRECIERI.

 41. Zappa,
  Fii pe pace, FARA MOGULI, dar inca nu dau detalii

 42. Nicol eu iti dau genericul de inceput al emisiuni si promit sa te „urmaresc” pas cu pas!

 43. Nicoleta,am invatat sa nu am asteptari,si sa nu zic HOP,pina nu sar pirleazul.
  Asa ca voi fi pe pace,asteptind rabdator sa vad ce urmeaza.
  sper sa fie un post de televiziune din grila de programe pe care parabolica mea il receptioneaza.
  Cu vox news,am oaresce probleme,deocamdata,si-mi tot pun intrebari-E DE VINE POSTUL ORI OPERATORII?
  Totusi,starea mea fireasca este de personaj optimist……….

 44. Am inteles de la Frank Zapa ca n-ar trebui sa Va facem cereri si sugestii.
  Intreb si eu:nici solicitari sau propuneri?
  Sa le anulam pe cele care deja le-am facut?

 45. Nuuuuuuuuuuuuuuuu,Tibi,n-ai inteles bine,am vorbit exclusiv in numele meu.
  nu-mi permit sa vorbesc in numele altora,si te rog citeste atent ce am scris-era un avertisment,sincer,pt ca un moderator este supus unor presiuni care vin in primul rind din zona celor cunoscuti.
  iar cererile acestora nu sunt intotdeauna oneste.
  Dar,imi pun speranta in expierienta nicoletei,in puterea de-a discerne,dar mai ales in capacitatea ei de a nu se lasa manipulata,intoxicata dar mai ales folosita.
  Am scris ce am scris,preventiv,poate si pt. faptul ca nu mi-as dori o alta dezamagire,asa sunt eu,un pic mai prapastios cind vine vorba de oameni.

 46. @Frank Zapa

  Am incercat sa glumesc un pic.(la 1:11 pm ).
  Recunosc ca ai dreptate.

 47. […] nicoletasavin пишет: In lumina ultimelor inundatii si a zacamantului de gaze(nou descoperit)urmeaza Polonia!Noi nu!Noi suntem deja cumparati! De: ghita1964 pe iunie 5, 2010 la 8:54 am. Ce sa fac fiecare cu obsesiile lui asa ca parasesc subiectul clipului …. In primul rand ce i-am cerut permanent : sa disloce marea masa a pensionrilor saraci de cei cu nesimtite caci cei cu pensii de peste 1500 -2500 inteleg aceste masuri, fiind oamenii care au construit acesta tara cat este ea de construita. … […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: