Publicat de: nicoletasavin | 23/09/2010

Literatul Vântu are ce citi: A apărut cartea despre Viorica Costiniu

Literatul Vîntu are ce citi: A apărut cartea despre Viorica Costiniu (Din Kamikaze de miercuri)

“Da, judecătoarea care l-a eliberat pe Vîntu este personaj într-o carte – “Microsoft, îngerul păzitor”! Cartea prezintă o situaţie reală, unde sînt în joc peste două miliarde de euro ( în cifre arată aşa – 2.000.000.000 euro).

Pînă citiţi cartea, vă dăm noi un rezumat cu Costiniu în rolul de judecătoare aberantă, în numărul de miercuri al revistei, care costă doi lei jumate (în cifre arată aşa – 2,5 lei).”

Vad ca voi, baietii de la Kamikaze, sunteti zgarciti si ne dati doar un carlig mic, cat sa ne faca sa va cumparam revista, probabil miercurea viitoare, ca azi e joi si avem doar momeala… N-ati starnit destula curiozitate, asa ca o sa mai pun si eu ceva paie pe foc.

Asadar, dragi veghetori, Kamikaze intra pe firul afacerii Microsoft-Vladescu-softuri furate, unde e lumeeeeeee multaaaaaaaaa si bunaaaaaaaaaa, incepand cu Jonathan Scheele, Dan Nica, Sebastian Vladescu, Adrian Nastase, via multi omuleti importanti din Politie, Parchet, Justitie, ORDA, Microsoft Romania, pana haaaaaat, departe, in SUA, la Bill Gates sau, mai aproape, la Bruxelles, locul unde se coace dosarul de infringement nr. 39.784 împotriva Microsoft, privind încălcarea regulamentelor concurenţiale europene, constituit pe 17 martie 2010, la nivelul CE Antitrust.

Foarte frumos. Am semnalat si eu cartile lui Dan Coste (dragi baieti de la Kamikaze, au aparut doua volume si Dan mai scrie inca doua) pe acest blog vezi https://nicoletasavin.wordpress.com/2010/06/25/dragos-riscanu-romanul-care-a-ingenunchiat-microsoft/ si https://nicoletasavin.wordpress.com/2010/07/29/microsoft-ingerul-pazitor-u-m-0666/.

Si sa vedeti ce palalaie fac paiele mele:

Surse neoficiale de la Bruxelles sustin ca pe firul afacerii au intrat trei directii europene: DG Comp (Directia Generala Concurenta), DG Markt (Directia Generala pentru Piata Interna), Digital Agenda (si al ei comisar Neelie Kroes), ca sa nu mai vorbim de OLAF (Oficiul Anti-Frauda al UE), intrat in priza dupa cinci ani de sedere cu mainile in san.

DG Markt pare cea mai aplicata, vrea musai sa stie daca Microsoft Romania respecta drepturile de proprietate intelectuala, daca ORDA executa directivele europene in materie si e foarte interesata de proprietatea intelectuala in materie de IT, dar si de contractele incheiate de autoritatile romane in domeniu.

Furtuna de la Bruxelles nu putea sa ramana fara urmari la Bucuresti. Directiile europene amintite au primit informatii ca DNA-ul romanesc a redeschis dosarele 216/P/2005 (inchis in 2006, redeschis in 2007, reinchis tot in 2007) si 266/P/2007 (inchis in acelasi an), asa ca nici Sebastian Vladescu, nici DLAF/OLAF nu se simt prea bine.

Asadar, dragilor de la Kamikaze, o sa aveti ce scrie, in serial fluviu.


Răspunsuri

  1. Draga noastra Europa ne-a pus in vedere ca, daca tot vrem sa vorbim pe la Bruxelles, trebuie sa ne specializam si noi niste oameni in sectorul care se ocupa cu impartirea dreptatii, in domeniu drepturilor de autor si a proprietatii intelectuale. Numai ca specialistii care s-au specializat sunt de rasul curcilor. Militienii nu s-au obosit sa puna mana pe carte, indeplinind deciziile procurorilor, iar nici acestia nu s-au dat in vant cu asimilarea directovelor europene. Despre Nicoleta Bulgaru se stiu multe, inca de cand, impreuna cu Grigore Pesterau la Constanta, confiscau marfuri din port, pe care apoi le introduceau in circuitul mafiot al economiei negre. Mai incolo, multe dosare privind drepturile de autor si cele conexe au ajuns sa fie judecate, la Curtea de Apel Bucuresti, de Viorica Costiniu. Si ea la fel de „bine” pregatita in materie. Si daca reclamantul nu era multumit de decizia ei, apela la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Unde seful Sectiei Civile si de Proprietate Intelectuala nu era altul decat dragutul ei sot. Ar fi putut acesta sa-si contrazica muierea, bagand-o in ridicol, mai ales ca este atat de titrata in materie? Nici vorba! Ca Florinache a iesit la pensie fortuit si este anchetat pentru coruptie la nivel inalt in Reteaua senatorului Catalin Voicu, este o cu totul alta problema. De fapt,… aceeasi.
    Mda, dau Cezarului, ce este al Cezarului 🙂

  2. Vantu va dori sa doneze ceva si sa nu fie prea tarziu ….

  3. da „nasu” Pambuccian vaz ca nu apare nicaieri mentionat.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: