Publicat de: nicoletasavin | 24/01/2011

Armata nu-i cu noi! Cinci minute de ruşine şi trădare naţională!

Pot să înţeleg orice.
Pot înţelege nemulţumirea, lipsurile, disperarea, sărăcia, foamea, scârba, lehamitea, nesimţirea, critica, protestul paşnic, manipularea, demagogia, lupta politică oarbă şi sălbatică, lipsa de scrupule, lipsa de principii, trădarea, trocul politic, politicianismul, cuţitul înfipt în spate.
Pot înţelege tot ce doresc simplii cetăţeni ori actorii scenei politice şi n-am înşirat aici.

Nu pot înţelege nici în ruptul capului, însă, ce român şi, mai ales, ce militar este acela care nu respectă imnul României.
E impardonabil, e de neiertat.

Protestatarii de la Iaşi puteau huidui şi scanda ce doreau şi cât doreau, minus minutele în care se intona imnul naţional sau se depuneau coroane de flori.

Aveau destule ore la dispoziţie.
Cinci minute au fost suficiente pentru a da seamă de preţul pe care-l pun pe onoarea militară, pe datoria faţă de acest popor.
Au murdărit imnul, într-un loc istoric, într-o zi istorică.
Au pângărit simboluri cu care militarii nu au voie să se joace.

Nu mă interesează nici ce justificări îşi găsesc, nici ce scopuri urmăresc, nici ce angajamente/aranjamente au rezerviştii cu opoziţia, nu mă interesează nimic.
Poate i-aş fi putut crede, până ieri.
De astăzi, nu-i mai pot credita. Au demonstrat că pentru bani calcă orice în picioare: onoare, demnitate, simboluri naţionale, însemne naţionale, jurăminte.

Azi, militarii, rezervişti sau nu, au dezonorat Armata română.
Azi, militarii, rezervişti sau nu, i-au sfidat şi batjocorit pe români.

Armata nu e a unei puteri sau a alteia, ea este în slujba românilor, a ţării.
Militarii rezervişti au demonstrat că onoarea lor, de care vorbesc continuu, uneori cu emfază, alteori cu aroganţă, se opreşte la banii lor.

Când toată România s-a vândut pe nimic, până în 2004, de către Năstase şi ai lui, când regimul Iliescu dădea tun după tun, liberalii şi social-democraţii nu erau vânzători de ţară, trădători sau javre ordinare.
Hoţii adevăraţi nu constituiau axa răului.

24 ianuarie nu este ziua lui Traian Băsescu, a lui Victor Ponta, Crin Antonescu, a unui partid sau a altuia.

Nici ziua rezerviştilor, care puteau alege orice altă zi pentru proteste, dacă tot invocă haina militară şi onoarea.
Iar dacă au ales această zi sfântă pentru istorie şi pentru români, datorau istoriei şi românilor 5 MINUTE DE TĂCERE.
Rezerviştii nu sunt apărătorii de nădejde ai ţării. Sunt apărătorii buzunarelor lor, drepturilor şi privilegiilor lor. Doar atât.

La atâta lipsă de onoare, eu, românul care aştept să fiu apărat de armată, inclusiv de rezervişti, în cazul unui război, pot crede că ei ne vor vinde primului inamic care le promite pensii de 5 ori mai mari dacă se lasă bătuţi, permiţând invazia şi ocupaţia ţării.

Când nici imnul naţional, pe care se depune jurământul, nu este respectat de militari, eu, român, nu mai am ce aştepta de la armie, nu mai pot avea încredere în ea.

Şi dacă domnii rezervişti vor să mă contrazică, să justifice credibil de ce n-au tăcut preţ de 5 minute.
Nu au cum.
Nici un militar din nici o ţară din lume nu ar putea găsi explicaţii sau scuze.

24 ianuarie 2011 e o zi tristă pentru România.
Pe civili nu-i poate judeca nimeni – nici eu – că nu-şi respectă imnul naţional.

Dragostea de ţară şi patriotismul par a fi vorbe goale.
De fapt, azi ni s-a demonstrat că, la români, totul trece prin stomac.
Şi că sunt politicieni dispuşi să speculeze foamea şi sărăcia pentru propriile interese.
Noi, cei ce mai avem idealuri, nu mai avem loc în ţara asta.
Democratic, trebuie să ne supunem majorităţii.
Sau putem emigra liniştiţi.
Sau putem lupta pentru a deschide ochii părinţilor noştri, fraţilor noştri, bunicilor noştri, vecinilor noştri, prietenilor noştri, pentru a putea alege grâul de neghină.
Ce alegem?
Tare mă tem că nici din ziua de azi nu învăţăm nimic.
Şi că vom ajunge să ne retrăim istoria, că vom ajunge de unde am plecat…


Responses

 1. Aveţi mare dreptate! Numai că, nu vă înţeleg, dvs. sunteţi un analist foarte bun ,cum de abia astăzi reacţionaţi ? Aceşti militari nu au protestat timp de 21 ani pentru o judecată corectă a celor care au tras în popor,nu au fost alături de demersurile făcute de d-nul Mărieş pentru a nu le fi pătată onoarea .

  Onoarea armatei = salarii şi pensii mari
  Se pare că nu cunosc înţelesul acestei noţiuni.

 2. Excelent spus, doamna Savin! Aveau pancarte cu „Onoare Patriei”! Îmi vine să vărs când îi aud că ”am fost loviți în demnitatea de militar. Asta ne doare cel mai tare!” Ipocriții și impostorii naibii!

 3. ar fi posibil, si cu ajutorul cui, sa facem urmatorul ‘TABEL’:
  ce militari incepand de la locotenent erau „in functie” in dec.89, cu ce grad au iesit la pensie si cu ce pensie ?!?! cred ca vor iesi la iveala lucruri foarte interesante!
  cand spun sa facem, ma ofer voluntar cu multe ore de munca, pentru o astfel de paralela……eu cred ca pe multi oameni ii pot lamuri cifrele, faptele nude, clare…

 4. multumim Antonescu si Ponta ca indrumati romanii sa consume mai multe produse romanesti si mai ales de la taranii romani care trudesc din greu , multumim ca invatati copiii de la scoli sa nu se mai bata si sa consume produse mai naturale ptr. a nu se imbolnavi de nervi si alte boli nenorocite , multumim !!!

 5. armata romana are puterea deja sa cumpere produse de la taranii romani ca sa se dezvolte agricultura , sa educe copilasii cum si ce sa consume ca sa nu ajunga la droguri , sa ceara rezervistii tradatori impozitarea averilor cu 10 % pe minim 2 ani si asa ne vom ridica din mocirla , armata are puteri foarte mari dar tradatorii din armata inca vor sa mai jefuiasca alaturi de niste Criminali de Razboi de la 89 …. ma refer la cei care investesc ptr. distrugerea poporului … se stiu ei care …

 6. @dictatura justitiei

  Am reacţionat adesea, ce-i drept, nu atat de vehement!
  AZI A FOST SFIDARE PE FAŢA.
  AZI MI S-A UMPLUT PAHARUL.
  AZI A FOST LA FEL DE UMILITOR CA LA REVOLUTIE, CA LA 20 MAI, CA LA MINERIADE.
  EU AS FI INTEPENIT LA AUZUL IMNULUI. ŞI SUNT CIVIL. IAR EI, MILITARI DE CARIERĂ, AU HUIDUIT ŞI FLUIERAT….
  SUNT PREA SUPARATĂ CA SĂ POT PUNE ÎN CUVINTE CE AM SIMŢIT!

 7. corect . va rog corectati data 24 ianuarie 2010 cu 24 ian. 2011

 8. Multumesc, Ana! Reflexul…

 9. f. adevärat ce spunetzi, dar dacä numai vorbitzi, nu se face nimic, nu se poate sti adevärul.

  noi cei dinafarä, explicäm.

  dar voi scrietzi, diferitelor ziare, UE, nu läsatzi orice posibilitate.

  cu milioane, se adunä orce nenorocit sä urle, costul insä il pläteste omul corect.

 10. Vă înţeleg . Şi eu sunt în aceeaşi stare. M-am săturat de toţi comuniştii, securiştii şi spionii ăştia care nu vor să cedeze puterea.

  Nimeni nu aminteşte de bravii ofiţeri care au stat la sovietici şi, în mod sigur, au fost racolaţi ca spioni. toată lumea tace.

 11. Erată şi vă rog să mă scuzaţi : spioni şi nu sioni

 12. Sa nu dramatizam. Nu-i apar pe pensionarii militari, pentru ca sunt de acord cu recalcularea pensiilor acelor domni care, profitand de portitzele legii, si-au marit artificial ultima solda ca sa poata lua o pensie mare (nemeritat de mare). Huiduiala a avut ca tzinta vremelnica conducere a tzarii si nu Unirea, imnul, tricolorul, ori inaintashii care au faptuit Unirea. Cu 5 minute de tacere, poate ca protestul lor capata mai multa fortza. Asa, demnitatea, onoarea si alte gogoshi umflate pe care le flutura, uitand sa spuna cum si in ce conditzii privilegiate au iesit la pensie, sunt vorbe goale.
  Huiduiala face si ea parte din libertatea de exprimare. Chiar daca uneori e la momentul nepotrivit, intra in jocul democratic. Nu exista conducator care sa nu aiba “opozantzii” sai. Pana si nea Nicu a incasat-o pana la urma. Ma uit la titlurile galbene de pe televiziuni. Presa, mai ales cea care si-a facut un tzel din a-l injura pe Basescu zi si noapte, pare mirata ca la Iasi au fost huiduieli si zice “breaking news”. Care “breaking news” mai baietzi? Nu asta se intampla la voi in studio minut de minut? E stire veche si perimata.

 13. Mi-e scarba si mila de tara in care am ajuns sa fiu conational cu “patrioti” care isi cantaresc patriotismul in pensii, de “eroi” care isi definesc eroismul ca suferinte pe care de fapt un popor intreg le-a trait, de “politicieni” care se lauda ca sunt altfel desi respecta acelasi tipar bolnav …

  Mi-e scarba ca sunt obligat sa traiesc intr-o tara in care unele televiziuni dicteaza “realitatea” asa cum pe vremuri facea TVR-ul. Democratie inseamna pentru aceste televiziuni dreptul de a imi afecta mie drepturile in timp ce acuza pe altii de dictatura. Daca Romania ar fi plina de oameni care gandesc, “munca” acestor televiziuni nu ar reprezenta o problema. Din pacate lucrurile stau altfel in realitate… Oameni care sunt convinsi ca “Udrea este amanta lui Basescu” pentru ca asa au auzit ei la A3 se duc apoi la vot si voteaza in consecinta in timp ce cei ce gandesc cu mintea lor, scarbiti de rezultatele anterioare nu o mai fac. Asadar, rolul televiziunilor este mai important decat ar trebui sa fie intr-o tara civilizata si este “jucat” cu precadere patimas pentru interese ce tin de binele unui grup si nu al tarii.
  In privinta “indoctrinarii”, “primul marinar alcoolizat” sau “bashist” sunt expresii tembele, si fara nici o logica a schimbului de opinii civilizat, care tradeaza partizanatul “presei”. Cu alte cuvinte, in Romania nu ai voie sa ai o opinie contrara A3 sau RTV, sa indraznesti sa fii de acord cu adversarul pe care l-au transformat in dusman numai pentru ca nu lasa creatorii acestor trusturi sa se joace cu “jucariile” asa cum vor ei.

  In Romania, libertatea opiniei politice incepe usor usor sa fie afectata si abolita culmea, tocmai de catre principala institutie care ar trebui sa o pazeasca, presa … In Romania incepem usor usor sa avem dreptul la o opinie politica numai daca aceasta convine acestor televiziuni. In viziunea unora din presa, romanii nu au dreptul si la o alta opinie decat ce-a dictata de ei pe sticla. Aceste televiziuni care erau mai degraba indignate ca cineva a indraznit sa il aplaude pe Traian Basescu la Iasi in loc sa huiduie doar pentru ca asta doreau ei, pentru ca acestea sunt convingerile lor, ale unora din presa, fara sa mai tina cont de faptul ca si noi, ceilalti avem dreptul la o convingere …

  Aceeasi presa pentru care “gradena societatii civile” nu inseamna decat sindicate si pensionari, dupa cum vedem la Realitatea TV. Acestora le-as spunea ca exista si “celalalta Romanie”. Care nu este de acord cu ceea ce se intampla, in alt fel decat incearca ei sa manipuleze.

  Imi aduc aminte de cateva cuvinte ce circulau la primele alegeri “democratice” in Romania, atunci cand Ion Iliescu trebuia sa iasa presedinte. Pentru cei ce erau cunoscuti anti-Iliescu, exista o dedicatie: “Hai la vot, la vot, la vot, Daca vrei s-o iei in bot”. Usor usor, Romania celor 2 televiziuni se indreapta din nou in acea directie. O sa ajungem sa luam bataie in plina strada daca indraznim sa votam altfel decat dorinta maselor asmutite de aceste televiziuni.

  PS: mi-e scarba de sarbatoarea de la Iasi, transformata intr-un miting politic de catre niste magari care si-au batut joc de tara mea … Pentru mine, tara mea nu inseamna pensie, ajutoare sociale, pomana sau mita. Sacrificiul pentru tara mea nu il fac doar ca rasplata pentru avantaje, ci pentru ca doresc ca sotia, copii, parintii, rudele si prietenii sa traiasca o viata decenta, libera, onesta … Dusmani sau prieteni, nu voi uita ca in final au calcat in picioare lucruri sfinte pentru existenta unui stat. Se pare ca pentru unii conationali, mai sfinte decat imnul national sunt alte lucruri, precum pensia sau pomenile de la stat…

  Din partea unui simplu cetatean, am pentru acesti pensionari militari, vedete de tv, un singur mesaj:

  RUSINE!!! NU AM NEVOIE SA MA APARATI!!! NU SUNT ROMAN DE-AL VOSTRU!!! SUNTETI O RUSINE PENTRU MINE, PENTRU ROMANII CARE SUFERA DAR NU ISI BATJOCORESC TARA IN SCHIMBUL UNUI PUMN DE BANI!!! INDIFERENT CINE ESTE PRESEDINTE, UNII CARE SE COMPORTA CA VOI FATA DE INSEMNELE STATULUI MEU SUNT DUSMANII MEI, NU PRIETENII MEI!!! PENTRU MINE NU SUNTETI ALTCEVA DECAT NISTE MERCENARI … SA VA APARATI PENSIILE SI GOLOGANII ESTE DREPTUL VOSTRU, DAR SA IMI APAR TARA SI IMNUL IN FATA UNORA CARE IL DENIGREAZA ESTE DREPTUL MEU!!!

 14. Uliuliuuuuuu! Savin ce făcuşi? Explodaşi?

 15. Multumesc, Nicoleta Savin pentru atitudine!
  Am fost umilita de doua ori : odata ca televiziunea nationala nu a catadicsit sa transmita evenimentul de la Iasi.
  Si a doua oara atunci cand s-a intonat imnul national si s-a dat onorul, cei care ne nenorocesc de-o viata si-au permis sa huiduie.
  Pentru un militar care isi respecta rangul si hangul as fi asteptat cu atat mai mult sa nu miste nici copilul nenascut in mama lui in momentele astea.
  Imi este rusine, imi este ciuda de neputinta mea .

 16. Nici nu mă îndoiesc că la baza acestei prostii, a rezerviştilor, stă regia unor dobitoci de la tembeliziunile manipulatorilor Nush şi Felix cu colaborarea făţisă a politrucilor opoziţiei Ponta şi Antonescu. Aştia fac orice să decredibilizeze şi fărăma de brumă de sentiment naţional. Luminiţa de capătul tunelului se stinge pe zi ce trece şi tare îmi e că ne vom radicaliza în aşa hal, încât ne vom da în cap unii la alţii,… cât mai curând posibil.

 17. Daca ne uitam la manifestantii militari de la Iasi, Bucuresti, Timisoara s.a. , observam ca ii putem incadra in categoria de varsta 55-75 ani. Deci actualii pensionari nemultumiti aveau 35-55 ani in 89, adica varsta la care acesti militari, militieni, securisti erau la conducere in timpul evenimentelor. Dupa 1989, cei mai compromisi, fie ca au fost judecati, fie au fost sfatuiti sa treaca in rezerva, in ambele cazuri neindeplinind stagiul integral pentru pensie. Timisorenii si bucurestenii care i-au vazut la televizor zilele acestea, au vazut de fapt pe cei care au tras in ei intre 16 si 25 decembrie 1989. Pentru un jurnalist de investigatii, imaginile televizate ar trebui sa fie o mana cereasca.

 18. Corect, domnule Cristoiu. Voi incerca sa merg pe firul indicat

 19. Multumesc nu doar celor ce au comentat, dar si celor care au citit.
  E mult daca va rog sa rostogoliti pe listingul din mailurile voastre textul cu Eliade şi pe acesta?
  Ar fi un prim mod de a face ceva…
  Multumesc anticipat!

 20. ANUNT
  Maine de la 16.00 la 17.00 merg la N24 plus pe aceeasi tema

 21. PROFUNDA SCARBA! Bunicul meu a fost ofiter REGAL de cariera. A scapat de impuscare in 1945 printr-o minune (dezarmase o divizie germana de tancuri! si este in istoria artileriei romane). A fost dat afara din armata – FARA PENSIE! Abia in 1968 a capatat UNA SUTA lei pensie. Sunt ruda cu ofiteri REGALI morti in lagare, morti in Siberia, impuscati in munti! Dupa 1990 ma asteptam macar la o reparatie MORALA! N-au avut: tot din cauza PSD si actualilor rezervisti militari. Indraznesc acesti fosti ofiteri sa urle????? Sa vorbeasca despre ONOARE MILITARA?

 22. Dna Savin, se pare ca „sindicalistul” Dogaru – cel ce-l slaveste pe Ceausescu la iRTV – este de fapt un ofiter politic. Adus de Ilie Ceausescu direct la gradul de lt.col. Poate investigati!

 23. Bunicul meu a fost ofiter REGAL si sunt mandru de asta. A scapat printr-un miracol de impuscare in 1945. Am rude care au murit in munti, rude care au murit in Siberia, rude care au murit la Canal. Ei au avut ONOARE MILITARA. Dupa 1990 a avut loc vreo reparatie morala? Acum PSD plange pe umarul rezervistilor (se ajungea ofiter superior in RSR fara a fi comunist?). De la acesti rezervisti dorim noi onoare militara? Plesita, Militaru, Ristea Priboi, Diamandi, Stanica Dumitru, cei de la Otopeni, Timisoara, Bucuresti incaseaza (ei sau urmasii) pensii militare??? Mai sunt cavaleri Mihai Viteazu in viata! Ce pensie au, fata de urlatorii de pe sticla?

 24. Verificat ce a spus Cristoiu / 24.01.2011 la 15:35!
  Surprize, surprize!

 25. Excelent Nicole.
  Iar voi che entrate rostogoliti-l pe unde puteti.

  PS Ar trebui acum sa faca mitinguri pe invers si cei mult mai multi carora pensia le-a crescut sau ar urma sa le creasca, acestia din urma fiind deocamdata blocati de decizia justitiei?

 26. Acestia sunt fostii ofiteri, militieni si securisti ai Romaniei. Sunt convins ca in ca in cazul unui conflict extern ne-ar fi vandut ieftin pe cativa arginti iar in cazul unui conflict intern stim cum au reactionat (vezi ce-au facut la revolutie si la mineriada din 11-13 iunie). Ei bine, acum se vede clar de ce au fost dati afara inainte de intrarea noastra in NATO! Asa ofiteri n-ar fi avut ce cauta in Alianta!

 27. […] nicoletasavin | 24/01/2011 / Pot înţelege nemulţumirea, lipsurile, disperarea, sărăcia, foamea, scârba, lehamitea, nesimţirea, critica, protestul paşnic, manipularea, demagogia, lupta politică oarbă şi sălbatică, lipsa de scrupule, lipsa de principii, trădarea, trocul politic, politicianismul, cuţitul înfipt în spate. Pot înţelege tot ce doresc simplii cetăţeni ori actorii scenei politice şi n-am înşirat aici. […]

 28. Nicoleta – suntem mai multi care vedem ce se intampla decat se vede la RTV, A3. Revolta, scarba, greata starnita acum se poate compara doar cu cea din 1989. Se spune mereu ca suntem dezbinati.
  Trebuie sa deschidem ochii odata sa vedem clar cine suntem.
  Pentru situatia in care suntem acum nu e vinovata numai clasa politica. Suntem si noi vinovati, incepand cu „militarii” protestatari de azi, dar mai ales cu cei care-i aproba .

 29. Am si eu o posibila explicatie. Dar asta, pana la urma, nu inseamna mare lucru. O seara mai buna decat ziua. macar noi sa ramanem uniti.

 30. Stimatä doamnä,

  Tot respectul, sä vä fie sänätoasä INIMA ROMANEASCÄ!

  MULTZUMIM PENTRU TOT!

 31. Multumesc tuturor celor de la Cronici Geruliene, cu o mentiune speciala pentru Loreley, Yoko, Theo, Mihai, Dya.
  Nu doar ca au facut postare distincta, dar au rostogolit textul peste tot: la ambasade, la Bruxelles, la NATO, in diaspora, la comunitatile de romani, se citeste pe trei continente. Si nu e prima data cand dragii de ei fac fac asta.
  Jos cu palaria! Ce bine ar fi sa fim si noi asa!
  http://anonymusgerula.wordpress.com/2011/01/24/armata-nu-i-cu-noi-cinci-minute-de-rusine-si-tradare-nationala-by-nico-savin/#comments

 32. Codruta,
  Ca de obicei modesta… Iata „posibila explicatie de pe blogul ei, Codruta Marinescu’s Blog:
  http://codrutamarinescu.wordpress.com/2011/01/24/o-posibila-explicatiei-a-degradarii/#more-442
  Merita citit!

 33. ASA ESTE! BUCURATZI-VÄ ROMANI,

  acum vedetzi cä psd-pnl-pc-prm au scos generalii ce au manifestat.

  acei care inainte de revolutzie vä terorizau, la revolutzie vä omorau au drepturi

  NU! ACEST CRETIN CHIULANGIU – BETZIV NOTORIU, CE NU A FÄCUT NIMIC LA VIATZA LUI, S-A ALÄTURAT UNUI DERBEDEU BOLSEVIC, PONTÄ

  LE-A DEZBINAT BÄSESCU AFACERILE CU MAFIOTZII SI INTERLOPII; AU GOLIT BUGETUL; AU CUMPÄRAT OAMENI SI CONSTIINTZE;

  ASTA ESTE COALITZIA TICÄLOSITÄ PSD-PNL-PC-PRM

 34. „Cinci minute de ruşine şi trădare naţională!”

  Poate cinci decenii. Sau sase ?
  Dar Va inselati daca credeti ca macar unul din cei rusinati de Dumneavoastra se va rusina.

 35. DE CE MAI ESTE POSIBIL ca un securist ordinar – cu condicutzä

  sä fie in parlament???????????????????????????

  AFARÄ CU SECURISTUL MAFIOT VOICULESCU DIN PARLAMENT!!!!!!!!!!

 36. Vă rog poftiţi să încheiem sărbătoarea cum se cuvine:
  „La final de sărbătoare: Scuipaţi aici”
  http://romanicablues.wordpress.com/2011/01/24/la-final-de-sarbatoare-scuipati-aici/

 37. Apoi vă invit să încheiaţi seara apoteotic ceva ce întrece în senzaţional tot ce vă imaginaţi. (Doar dacă sunteţi otevişti sau aveţi simţul umorului)

  „Senzaţional: Raportul de activitate al Elodiei Ghinescu”
  http://romanicablues.wordpress.com/2011/01/24/senzational-raportul-de-activitate-al-elodiei-ghinescu/

 38. Da, e tare trist că unii au luat-o razna. Au un an la dispoziţie şi aleg să scuipe cu venin tocmai în Zilele Marii şi Micii Uniri, zile definitorii pentru istoria noastră.
  Acesta e motivul pentru care m-am şi gândit să le ofer celor care s-au simţit ofensaţi de prestaţia imbecililor un loc unde să îi poată scuipa în gură. Acel „La final de sărbătoare: Scuipaţi aici” al cărui linc e mai sus.

 39. HAI SICTIR!
  de Marian Nicolescu

  Azi, este o zi măreaţă, în gerar, în douăş’patru
  Când eroii astei naţii se răsucesc în morminte
  Privind vrajba, tămbălăul, şcenarită ca la teatru,
  A politicului şarpe, fără scrupul, făr’ de minte…

  Că, în loc să-i miluie pe Cuza şi Kogălniceanu:
  Patrioţii limbii noastre ce-au unit bune cu rele;
  Împroşcară imnul ţării cu-o lătură cât oceanu’
  Fiincă doi pitici zăluzi, vor puterea-n toate cele.

  Primii-n şcenă intră „agii”-înstelaţii lui Dogaru:
  Un rahat sărac cu duhul ce se pierde prin istorii
  Şi la R-TV şi-antene, urlă-n lanţ, precum ogarul
  Să ’ nvrăjbească oastea ţării, înglodată-n datorii.

  Loaza cea boccie, frate, vrea-n politică, bag samă!
  Căci la botul lui spurcat curg zoaie îndoctrinate;
  Jegul ăsta nu mai ştie nici de tată nici de mamă:
  Latră-ntruna şi-şi stropşeşte boaşele neurinate.

  Oastea noastră cea măreaţă, neînvinsă-n bătălia
  Cu ştiuleţi, grâul, canalul, cărbuni, Transfăgărăşanul,
  Bravi eroi-soldaţi-n termen-ce-au schimbat milităria
  Cu lopata, sau mistria, puşcând dealul şi tăpşanul.

  Iar, cei fără de războaie: de la lenţi la generali:
  Îşi deschideau şantiere, vile rupte-n manutanţă,
  Cu leaturi neinstruite: braţe ieftine-căprari-,
  Îndrumaţi de un lunatic, ce se cheamă ordonanţă.

  Ăştia sunt armata ţării, cei ce-au pensii „nesimţite” ?
  Sfidând doctori şi pe dascăli, ce nu-s elită, nu au parte,
  Jigniţi, ca simpli muritori, să n-aibă pensii încincite,
  Căci ei sunt plini de demnitate: toţi au onoare şi carte.

  Alţii scormonesc durerea plebei îndobitocite
  De borala jurnalistă, care-i scursă-automat
  Peste ţară, peste visuri hâtre şi nenorocite
  Arse în paraua chioară de un guru numismat.

  Ne-om alege demnitatea toţi cei fără „speciale”,
  Om elibera dreptatea strânsă ca-ntr-o menghină
  Şi-om scăpa din pribegirea tristei epoci glaciare,
  Domnul ne-o alege, poate, macul fără de neghină.

  Cei burtoşi, ce ţipă-ntruna, cu sau fără de „pricină”,
  Că sunt muritori de foame, de golesc câte-un potir,
  Să mănânce borş, stelaţii, stând în taină, la o cină:
  La manipulări, ca astăzi, noi, le-om zice: Hai sictir!
  24.01.11

  Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

 40. Roxana Iordache, sunt admin-ul acestei ogrăzi!
  Fă bine şi ocoleşte-o, ca să nu-ţi fut vreun şpiţ în cur!
  Lăturile tale varsă-le la mă-ta în ogradă!
  Ai mare grijă că eu nu mă sperii de gura ta cea mare şi spurcată!
  Deci repet şi bagă bine la cap ca să nu te trezeşti cu nişte şpiţuri băgate-n cur:
  Sunt admin-ul acestei ogrăzi şi ogrăzile pe care le am în administrare vreau să fie liniştite.
  Dacă cineva are de comentat sau criticat, să o facă!
  Dar să o facă cu decenţă şi cu zâmbetul pe buze!
  Nu încrâncenat, scrâşnind din dinţi!
  Ai mare grijă că noi cei din această ogradă suntem din toate zonele politice, dar absolut niciodată nu am ajuns să ne spurcăm unul pe celălalt!
  Deci:
  ATANSION LA NEATANSION CĂ-ŢI UMPLU CURUL DE ŞUTURI!
  NU MĂ FACE SĂ-MI ADUC AMINTE CĂ ERAI ÎN LIMBĂ DUPĂ OPRIŞ ŞI CĂ AI ZBURAT DE LA PNŢCD Ş-AI ATERIZAT ÎN PSD!
  admin
  diaconu Eusebiu

  PS Ai în continuare liber la comentarii!

 41. Nicoleta Savin, maximă apreciere pentru postare, sper ca ruşinoasa demonstraţie de dezonoare militară să fie înţeleasă în toată gravitatea ei, de toată românimea! Inclusiv de militari care nu pot fi de partea celor care murdăresc imaginea ţării şi a armatei ei.

 42. * cristoiu * pe 24/01/2011 la 15:35
  ===
  Dom Cristoiu, nu ştiu ce ai văzut mata, eu am văzut cam aşa.
  Nişte babe care urlau ca apucate în timp ce cel care comenta din studio spunea că e un protest al militarilor pensionaţi, am mai văzut utemişti din vremea în care Iliescu era Prim la Iaşi iar mata erai pionier, activaţi şi incitaţi, unii cu probleme etilice de echilibru isterizaţi până aproape de apoplexie de nişte imbecili din media obedientă mogulilor.
  Atât, restul rahatului s-a măncat la Intact şi Realitatea media.

  Da, am văzut una din zilele in care foarte mulţi au băgat în ei rahat grupa mare. Atât. O mare mizerie care arată că nimic nu mai e respectat în ţara asta.

 43. * Roxana Iordache*
  Roxana puiule, armata nu sunt acei old papagali care sunt destul de tâmpiţi să mai creadă că PSD le poate readuce pensiile nemeritate ca favor că au ordonat împuşcarea demonstranţilor în 89.
  Aia nu e armata cu turma care, cu Iliescu în frunte, trebuiau arestaţi nu recompensaţi.

  P.S. Se pare că la PSD tot Vanghelie rămâne the best. Felicitări.

 44. Imi cer scuze dar n-am putut citi tot articolul , n-am putut pur si simplu .
  Totusi , cred ca am cuprins esentialul .
  N-as vrea sa spun aici ca tin cu oricare dintre cei prezenti acolo – nici cu Base , nici cu PSD+PNL = love …si nici cu Militarii .
  Am impresia ca ati fi putut pune problema altfel :
  Oare militarii astia nechibzuiti de care tot vorbiti si spuneti ca au gresit , ca nu mai au onoare cand e vorba de bani , cei care au luptat candva pentru bunastarea acestei patrii de rahat ( acum – si nu atunci ), nu s-au saturat sa fie calcati in picioare de Boc si de ceilalti menestreli ?
  Eu cred ca a fost planuit sa fie in timpul intonarii imnului national ca sa arate ca intr-adevar s-au desteptat . Sa le fie rusine ca lupta pentru banii pe care ii merita , mai mult sau mai putin , pentru asta ?
  Eu as spune sa ii fie rusine acelui menestrel basescian , caruia i-am si uitat numele la acest moment , catelusul cu preaoribilul discurs – carunt si-obez . Cel ce a spus ca oamenii au fost manipulati sa isi arate disperarea in timp ce Bashe zambea ca un oligofren .
  „Avem nevoie de tarie pentru a reforma statul ” – Ce fel de tarie ma intreb ? O vodca .. un rachiu , in mod special – la Golden Shpritz ?

 45. @Andrey Corbavia

  „cei care au luptat candva pentru bunastarea acestei patrii de rahat”

  adică patria e de rahat nu idioții care ar vrea-o cu cracii-n-sus? Și care lupte? La coada sfeclii?

  Mă da spălat pe creier mai ești!

 46. Armata e cu noi … peste noi … printre noi … pentru ei … printre ei … si noi ne intrebam de ce daca EA e tot cu noi , noi nu intram in Schengen ca cica suntem natie de crima organizata (in Bulgaria macar sunt doua natii de crima organizata a lor si a rusilor la noi e numai una … a lor (a cui ? se intreaba toata lumea … care de fapt stie a cui).

  Pai daca ARMATA a luat puterea de la securisti si de la militieni , cui i-a dat-o ? pai tot la ARMATA adica lu’ Catalin Voicu care a facut Justitia … si la alti’ de’au refacut militia si sanatatea si cimitirele si pompierii si pe noi toti in spiritul cel mai profund al Boliviei anilor ’50, vezi Paraguay, Uruguay, Chile si alte „operatiuni speciale” …

  Am ajuns material genetic in laboratoarele EuroatlanticosinoslavoeuroDimbovitzene…. si nu se mai poate altfel !!!!

  Democratia ne-a invins … a fost atit de abil deturnata si sechestrata incit a devenit doar un invelis (crusta) a unui sistem parazitar , demnitar , dirijat , deranjat , detracat si mai de curind devenit de’a dreptul Dement …

  Poti iobagi natia ta … ca de’, se face ce nu vede ca de fapt e violata pe fata de niste paraziti cu pretentii … (Desertul Tatarilor) , da’ nu poti parazita si ingloda FMI si Banca Mondiala si fondurile strucutrale EU, ca nu au slabiciune la ce au facut niciodata urmasii lu’ Tudor Vladimirescu si Drumul Taberei …

  Da’ sunt ofiteri si soldati profesionisti care astazi lupta in Iraq, Afganistan, Kosovo si in multe alte locuri mai putin publice … cinste lor si noua , dar asta nu are nimic de a face cu clubul profitorilor de pensii, doctorate, stipendii, mariri si … firme private pentru copii, nepoti, interpusi, si alte increngaturi …

  Revin la Catalin Voicu … daca nu era in pushcarie astazi era la vreo manifestare … ce a facut ? ce a zis ARMATA despre ce facea domnia sa si ciracii si gealatii sai ??? Nimic … i se cuvenea , ca de’ ,a luptat cu TABu’ la Inter !!!..

  Altii au luptat la cooperativizare , altii la Canal , altii in munti impotriva elementelor ostile, altii pe granita cu traficantii, altii au asteptat momentul de a distruge societatea capitalista dupa care au venit sa-si ceara pensia avind in vedere ca societatea capitalista a ramas la locul ei si povestea Caraman nu se repeta in fiecare zi.

  Totul este sa traim in confuzie … dai in mine dai in fabrici si uzine … fratia gradului rangului … Armata de pensionari comunisti nu are de’a face cu armata de astazi care este prezenta (cu rezultate remarcabile) in teatrele de operatiuni ONU, NATO, SFOR, etc…

  STSu e armata , SRIu e armata si tot asa , pai suntem o natie para(ultra) militara fara sa ne dam seama … poate reusim in sfirsit dupa toate mileniile existentei noastre sa ducem vreun razboi de cucerire … poate incepem prin a ne cuceri pe noi insine si a ne readuce la momentul initial … Bunul simt primordial

 47. Hai sa nu fim acuma asa de severi ca poate ca nu au recunoscut imnu’, ca de cand s-a schimbat la Dragostea din tei multi nu mai stiu care e imnu’ si care-i Animal X.

 48. Andrei Corbavia,
  „..cei care au luptat candva pentru bunastarea acestei patrii de rahat ( acum – si nu atunci )”
  Ia spune-mi tu mie unde și când au „luptat” indivizii ăștia care au pretenția să le plătim noi pensii de privilegiați? Unde au luptat? În BOB-urile Armatei? În fanfara militară? Unde a luptat umflatul ăla unsuros de Dogaru? La Muzeul Militar, sub îndrumarea „istoricului” Ilie Ceaușescu? La Tarom? Dar poetul Valeriu Pricină, unde a luptat? La Televiziune, în emisiunea ”De strajă Patriei”, mâncând rahat? Dar milițianul Pavel Abraham, care a fost cadragiu în MAI pe vremea lui Pingelică, ăsta unde a luptat? Cum a luptat? Făcând dosare de cadre? Știi ce pensie are milițianul de Abraham? 22000 lei! 220 de milioane de lei vechi! Huo! Mai era un gurist la Realitatea, care avea 11 ani în SRI, ca sociolog și și-a permis să ne amenințe. Și spălătoreasa aia de vase de la popota ofițerilor, mahalagioaica aia care s-a mutat în platoul de la Realitatea, aia cum m-a apărat pe mine, dragă Andrey? Păi, nu vă este rușine? Cum vine aia: a făcut atac cerebral că i-a venit o pensie de 1600 în loc de 3000? Pe ce lume trăiți? Dar profesorul cu 1200 de lei, ăla ce să facă, măi politrucilor? Băi, de-aia nu v-a păsat de imnul țării, pentru că voi nu sunteți militari! Voi sunteți privilegiații vechiului regim și ați rămas cu reflexul de a suge bani nemeritați! Și-a permis umflatul de Dogaru să spună că Armata a avut cei mai mulți morți la revoluție. Păi nu Armata i-a împușcat? Iar ofițerii care au dat ordin au plătit pentru asta? Nu! În loc să-nfunde pușcăria, au statut de privilegiați! Băi Andrey, ăștia care își comercializează „onoarea de militar” și ne vând cui dă mai mult, vor respectul nostru? Rușine să le fie!

 49. http://carti-audio-online.blogspot.com/

  http://memorialul-durerii.blogspot.com/

  Vă mulţumesc că îmi permiteţi să postez aceste două link-uri pe blogul d-voastră pentru trafic !

 50. Hai că dacă tot sunt de caraulă şi pute România de democraţie, îmi dau şi io cu părerea.

  Atansion, la picior arm’ şi căscaţi ochii cât melcul la ce tastez:

  MĂH CIVILI DUŞI CU PLUTA DEMOCRAŢIEI ÎN STUF!
  LA REBELIUNEA DIN ’89, DACĂ CAPETELE ASTEA DE PENSIONARI PE CARE LE ÎNJURAŢI VOI ACUM, NU AVEAU CEVA MATERIE CENUŞIE ŞI ERAU NIŞTE HABOTNICI ÎNCĂPĂŢÂNAŢI, NU MAI PUPAŢI VOI CIUNGA ŞI BERE LA CUTIE ÎN MIEZ DE NOAPTE LA COLŢUL STRĂZII!
  ERAŢI DEMULT OALE ŞI ULCELE.
  7.62 SCRIA PE CRUCILE VOASTRE!
  RĂI SAU BUNI, BEŢIVI SAU NEBUNI, CU PICIOARELE-N GIPS SAU ÎN NEGIPS, OFIŢERII TREBUIE RESPECTAŢI CĂ ATUNCI AU FĂCUT CEEA CE TREBUIAU SĂ FACĂ!

  Hooooo, nu vă puneţi pe-njurat că că mai am de explicat!

  Sunt de acord că uscături au fost, sunt şi vor fi în armată!
  Sunt de acord că mulţi dintre rezerviştii de astăzi sunt rămaşi la nivel de moş Teacă!
  Sunt de acord că acum o ceată de nemernici manevraţi din spate de alţi doi nemernici (Vântu şi Patriciu) zbiară în numele ofiţerilor!
  DAR!
  NU GENERALIZAŢI CĂ VĂ IA MAMA LUI PROCES VERBAL DE CIVILI, CE SUNTEŢI VOI NIŞTE CIVILI! CORPUL OFIŢERESC TREBUIE RESPECTAT PUNCT!

  Mulţi de aici ştiu foarte bine că dacă vreun ixulescu are tupeu ca în faţa mea să-l bălăcărească pe marinar mă sui cu patruzecişidoiul pe capul lui şi dansez până obosesc!
  DAR!
  Există un principiu!
  Şi generalizez pentru orice pensionar:

  ‘Mnezeirea mă-tii de stat, eu cât am fost tânăr n-am vagabondat şi precum MIG-ul muncă am băgat, başca contribuţia la asigurările de stat!
  Deci pe mine, medic, învăţător, gunoier sau ce-oi mai fi eu pensionat, nu mă interesează că nu ştiu care imbecili de guvernanţi au făcut zob bugetul de stat!
  Mie-mi dai pensia că te belesc!
  Şi încep belitul cu slujbaşii tăi!
  De la Preşedinte în jos!
  Inclusiv pe Preşedinte!
  Pe mine nu mă interesează că e criză, că e necriză că s-a furat sau nu s-a furat!
  Eu am muncit cinstit şi acum vreau pensia mea corectă dată de stat!
  Nu înjumătăţită, nu sfertită, nu belită, nu ciuntită!
  Tu stat nu eşti în stare să-mi dai pensia, atunci slujbaşii tăi HERAUS!
  Heraus toţi!
  Alţii la rând că poate sunt mai buni!

  Revenind la militari, că până acum am generalizat!
  Mă mânca-v-aş teneşii voştri de civili, voi aşa de repede aţi uitat că armata ajunsese Gicărezolvătot?
  Hidrocentrale, termocentrale, baraje şi diguri, canale şi alte haznale, başca culesul de cereale, astea cine le-a făcut măh?
  Doar voi civilii?
  Aud?
  Dar faptul că pe vremea Piticului Megaloman aveam unul dintre cele mai puternice servicii de contra spionaj, asta cine a făcut-o măh?
  Voi?
  Astea toate puse una peste alta chiar nu înseamnă nimic?
  Chiar aşa a fost corpul ăsta ofiţeresc?
  Doar o turmă de leneşi beţivi şi proşti?
  Hai sictir!
  SĂ VĂ FIE RUŞINE!
  ÎNVĂŢAŢI SĂ VĂ RESPECTAŢI OFIŢERII ŢĂRII, INDIFERENT CĂ-S ACTIVI SAU ÎN REZERVĂ!

  Şi aici revin la ce-am spus cu marinarul şi cu „patruzecişidoiul”:

  Sunt pro-marinar şi am necondiţionat încredere în el.
  DAR!
  Ceva este putred în Piaţa Victoriei!
  Nu ştiu ce mă face să cred, că acolo, rotiţele nu prea se învârt corect, başca că baragladina de Patriciu şi fracturatul ăla la rotulă de Vântu o zbenguie cu procesele precum fluturaşii!
  Corect! Există pensii porceşti! Redu-le statule şi guvernule! Dar nu reduce celelalte pensii!
  Corect! Există salarii porceşti! Redu-le statule şi guvernule! Dar nu reduce celelalte salarii!
  Corect! Există hoţi şi bandiţi care au belit ţara ca pe-o oaie! Păi ‘mnezeirea mă-tii de stat şi de guvern şi de ministru de finanţe şi de toţi miniştrii (în afară de Febleţe, că dacă zice cineva naşpa de ea, îl sparg), bagă nene hoţii şi bandiţii la puşcărie, confiscă-le lor averile şi nu ne pune pe noi ăştia care ne-am văzut cinstit de munca sau afacerile noastre, să plătim taxe şi pe futut şi pe trasul de băşini!

  Corect dom’ Preşedinte? Sau nu-i corect?
  Aştept răspuns!
  Că d-aia democraţie!
  Cam atât!

  PS Că tot îmi veniră spumele pe mine acum!
  Când o văd pe MPUNCTMacovei cum toată ziua se plânge peste tot, că precum băşina porcului e corupţia în toată ţara, mi se zbârleşte bumburicul pe cenuşie!
  Păi bine măi cocoană, cât ai fost „ministră mare ministră”, ai băgat şi tu vreunul din ăştia care au belit ţara ca pe oaie la gherlă ca să-şi ispăşească păcatele?
  Aud?
  Dar cu schengăneala-lălăiala ce făcuşi?
  Că bani se băgară cu toptanul, dar VIZA IOC LA CIOC! HAM-HAM BLAGA VASILE!
  Aud? …sau te pomeni că-i greşeală?
  Mama ei de democraţie şi deontologie!
  Or fi ăştia din opoziţie nişte lichele, dar voi, aşa pe tăcute şi neştiute, am impresia că sunteţi de două ori mai lichele ca ei!
  Eheheeeee vin ele alegerile!
  Vedem noi atunci care cu cine votează şi cine-o mai arde-n deontologii pe bloguri şi pe la televiziuni!

  Gata!
  Pe loc repaus!
  Înjuraţi-mă!
  Oricum mi se fâlfâie!
  Tangou!
  🙂 🙂 🙂

 51. Armata nu mai este de mult cu noi. Un post cu care sunt total de acord.

 52. Haaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,si un binemeritat HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,pt DIACONU EUSEBIU––––ASADAR BIS SI CU PUTERE CIVILI-FOSTI MILITARI IN TERMNEN CARE ATI gustat din ciorba ,DULCE E CA MIEREA ‘GLONTUL PATRIEI.
  BEY EUSEBIU DIACONU-esti liber sa-i pupi in cur pe astia,de-si zic militari,cit doreste muschiul tau FACIAL,dar,lasa-ne d’omle in pace cu maretia armatei romane-CONSTRUITA DE FORTELE ARMATE ALE U.R.S.S.-
  Se pare ca tie iti lipseste din vocabularul; zilnic,CUVINTUL ONOARE-PT CA ARMATA COMUNISTA pe care am mostenit-o de la ceausescu,de aceea a trebuit disponibilizata,mai zevzecule,pt ca nu prezenta credibilitate,pt ca inaltii ofteri romani,erau atit de imbirligati cu serviciile secrete ruse,incit a trebuit ARUNCATA IN STRADA,S-AU DACA VREI CEVA MAI ELEGANT LASATA LA VATRA.
  Daca ai de aparat pe cine-va,apara,spune-i numele si apara-l individual.
  cum dreak nu pricepi,omule-ARMATA ROMANA A FOST UNUL DIN STILPII COMUNISMULUI,,AI INTELES,ARMATA ,comunismul a fost CONDAMNAT SI TRATAT CA UN REGIM CRIMINAL.
  Concluzie,toate pirghiile de forta,care au sustinut,acest regim se fac vinovate de tot ce a insemnat,LAGARUL COMUNIST’
  A, ca,au fost si baieti ,BUNI’care au lasat-o mai moale…………….poate,dar ramine intrebarea-,de ce s-au bagat de buna voie slugi devotate UNUI REGIM CRIMINAL?-avind in vedere ca STIAU,CA LIBERTATEA IN ROMANIA ESTE INEXISTENTA,CIND STIAU CA JURA CREDINTA LIMBRICULUI CEAUSESCU ANGAJINDU-SE,SA
  APERE CUCERIRILE REVOLUTIONARE.
  Au uitat ce au jurat si cui?
  Nimeni nu-ti poate ingradi dreptul de a fi alaturi de ,NESIMTITI CARE INTR-O VESELIE,SFIDEAZA,omul de rind.
  CUM E POSIBIL CA 180.000 DE militari,militieni,securisti,sa AIBE ALOCAT FOND DE PENSII,EGAL CU FONDUL DE PENSII A 1.300.000 DE PENSIONARI CIVILI?
  Nicaieri in lume ,in nici o tara N.A.T.O.,nu sunt asemenea discrepante.
  asa ca EUSEBIU DIACONU-gresesti ,fundamental,si nu intelegi nimic-IUBESC ARMATA,DEDICATA POPORULUI,ROMANILOR SI CREDINCIOASA DOAR LOR.
  Povestile astea ca daca ei,vezi doamne MILITARII ROMANI,N-AR FI PACTIZAT CU MANIFESTANTII IN DECEMBRIE 89 ,SI ASTAZI AM MERGE LA STRINS CARTOFI,AM PLIMBA ROABA PE LA CANALULUI DUNARE -BUCURESTI,MINATI DE LA SPATE DE MILITARII COMUNISTI cu A.K.-eumul indreptat spre noi cu glont pe teava,e o timpenie.
  probabil ar fi murit mai multi romani,nu 1.000,dar si din rindurile lor ar fi murit probabil IN PRIMUL RIND VIRFURILE,pt ca soarta romaniei a fost decisa de altii,nu de JAVRELE FIDELE COMUNISMULUI-INTORSUL ARMELOR IN ULTIMA SECUNDA,SI TRADAREA ESTE UN OBICEI ,DIACONU EUSEBIU’LA BRAVA ARMATA ROMANEASCA.
  DE LA OPRERATIUNEA ,STEJARUL pina la RADU CEL FRUMOS’NU-I DECIT UN PAS,UN MIC PAS ISTORIC IN TIMP.
  asa ca ciocu mic,picioarele in apa rece si lasa-ne cu explicatiile astea comice-AI DAT CU OISTEA IN GARD,cind trebuia sa taci.

 53. Sebi, i-am spus lu gacica Roxi a carei poza ne-o oferi cu generozitate pe aici, ca o vrei cu fulgi cu tot.
  Adica doar am avertizat-o, asa ca pazeste-ti scula, ca prin imbarligaturile ei se poate pierde. 🙂

 54. P.S.-bey eusebiu,schema cu militianul bun ,si cel rau nu mai tine,intre timp s-au mai documentat si prostovanii,au mai tastat si ei pe ici pe colo,si au inteles-DUPA RETETA NEMTILOR DIN ANII,50,procedam si noi.
  exista doua feluri de lustratii-UNA LA VEDERE………………..a si inca ceva-n-ai decit sa iei de suflet vre-o doi trei tortionari si sa-i treci pe statul tau de plata……………FII GENEROS,ca deh baietii au fost NASTUROSI,GALONATI SI OBISNUITI SA-I IMBRACE SI SA-I HRANEASCA ALTII,DOAR ASA POT FACE CEAFA GROASA.

 55. Nicole,
  Ptr dupa masa. retine te rog ca;
  1. Statul cheltuieste mai mult cu marirea multelor pensii care vor creste cu de la cateva sute si pana la 1000 chiar si 2000 lei decat castiga prin taierea unor pensii nesimtite si necuvenite daca raportam un militar la altul ca cu civilii daca e s-o facem fac astia din urma revolutie.
  2. Stoparea procesului pe anul asta avantajeaza bugetul, pe cei cu pensii necuvenite, si pe cei care in mod corect primesc o pensie corectata prin marire dar dezavantajeaza pe cei care ar fi primit mai repede pensiile marite.
  3. Situatia existenta azi cu recalcularea privind un numar mare de pensii, cca 1/3 este statistic foarte reprezentativ, imbracand toate gradele pensionarilor si probabil ca va fi similara si la sfarsitul recalcularii si este:
  a)29.181 de pensii recalculate au intrat in plata si se vor plati, 20.740 de cadre militare au crestere, 8. 425 au scadere, 16 sunt militarii carora li se pastreaza valoarea anterioara.
  b) Dupa grade:
  * colonei: 2563 au crestere, 2820 de colonei au scadere de pensie.
  *Lt-col. : 2980 au crestere de pensie, 2377 scadere.
  *Maiori.2592 crestere, 2217 scadere de pensie, in functie de vechime.
  * Subofiteri. Din cei 3950 de maistri-militari pentru care 3859 au crestere, 89 au scadere.
  * Din cei 7805 subofiteri(plutonieri-majori si plutonieri), 7586 au crestere de pensie, iar 216 au scadere;

  Observa te rog ca la ofiterii activi nu se ajungea la pensie sub gradul de ofiter superior incepand cu maior, gradul de capitan era cel maxim dedicat rezervistilor de alte cariere decat cea militara(eu sunt capitan in rezerva)

  3. Cred ca dl Basescu are dreptate, dar daca cei care stiu ca le va creste pensia (si acum pot stii fata de cele deja recalculate) nu cred ca sunt impiedecati sa faca ce au facut cei de pana acum, adica sa contribuie personal la completarea dosarului de pensie, asa cum cei nemultumiti au dreptul sa conteste recalcularea ca rezultat si nu ca principiu in justitie.

 56. Draga Sebi,

  Permite-mi sa adresez punctual M.Macovei.

  „Când o văd pe MPUNCTMacovei cum toată ziua se plânge peste tot, că precum băşina porcului e corupţia în toată ţara, mi se zbârleşte bumburicul pe cenuşie!
  Păi bine măi cocoană, cât ai fost “ministră mare ministră”, ai băgat şi tu vreunul din ăştia care au belit ţara ca pe oaie la gherlă ca să-şi ispăşească păcatele?
  Aud?
  Dar cu schengăneala-lălăiala ce făcuşi?
  Că bani se băgară cu toptanul, dar VIZA IOC LA CIOC! HAM-HAM BLAGA VASILE!”

  S-a plins si ea saraca pina cind era sa-i sara casa in aer de la niste gaze plecate dintr-un aragaz care a pornit singur in miez de noapte.

  Pai cum sa-l bage ea pe Voicu la pushcarie cind primu’ cu pistolu pe masa la Roibu cam prin 24.12.1989 a fost tov. Voicu „Tovarasi revolutia a invins ….” si invinsa pentru totdeauna a fost si justitia in Romania.

  Bani in Schenghen s-au bagat incepind cu un caiet de sarcini facut de MAI si cumparat tot de MAI cu niste sute de mii de euro de o firma a lu Tezeu si tot asa.

  Crezi ca „serviciile” de prin Europa chiar nu stiu cam ce se intimpla pe la noi ?

  Eu cred ca stiu mai bine ca noi , adica mai bine decit cei care cred ca numai ei stiu ce fac.

  De ce s-a dorit sa se ajunga aici ? asta este o alta tema….

  Pacat ca s-a ajuns. Odata ajunsi (un fel de a zice) incotro ?

  Europa nu cu coruptia din mediul medical sau de la ghiseu are probleme, ci cu coruptia din Politie si Justitie (ca una fara alta nu merge). Si de fapt nici cu asta nu au treaba … Au treaba cu legaturile simbiotice create intre crima organizata politie si justitie, nu de alta dar le ajunge ce au deja la ei acasa ca sa isi mai doresca niste import la pachet si cu tot felul de „emigranti” de profesie.

  Da, chiar nu e nici o gluma , Romania a reusit sa puna in discutie viabilitatea modelului European. Se pare ca orice civilizatie ajunge sa-ti atinga nivelul de insecuritate in fata tributilor primitive si foarte migratoare – se pare ca in istorie n-a prea scapat nimeni –

 57. […] Text preluat integral de la Nicoleta Savin […]

 58. […] Savin a scris un articol abject pe blogu-i, “Armata nu-i cu noi! Cinci minute de ruşine şi trădare naţională”. […]

 59. pai… cine e de vina… daca ai un presedinte care genereaza asemenea atitudini ai, ca stat si chiar ca natiune, o mare problema…

 60. Re Zapa:
  Hahaha!
  Te inervaşi Zapo?
  Hahaha!
  Cum auzi de armată şi poliţie cum îţi sar supapele de siguranţă!
  Hahaha!
  Acum bine că ştiu!
  Hahaha!
  Cum dispari ca urecheatu-n ceaţă, cum pac bag fitilul aprins ca să explodezi!
  Hahaha
  Beiii răcan neinstruit, oi avea tu dreptate dar şi eu am dreptate! N-o mai zguduii după gardul lui Daniela că nu ţine!
  Ofticosule!

  Re Ion Adrian:
  Privitor la Roxana, NO COMMENT!
  Ce am avut de comentat, am comentat!
  Nu vreau pe nimeni cu fulgi cu tot!
  Dar cine are mâncărici în cur şi se ia de nevastă-mea aiurea şi-a futut norocul cu mine!
  POATE S-O CRITICE ORICINE! ESTE MAJORĂ ŞI VACCINATĂ, DECI POATE DA ÎN MOD SIGUR REPLICĂ, DAR CINE ÎNCEARCĂ SĂ O JIGNEASCĂ GRATUIT ARE DE-A FACE CU MINE! EU NU SUNT NICI COCOŞ, NICI BĂSESCU, NICI GEOANĂ NICI SOŢUL LUI BIRCHAL CA SĂ TAC MÂLC ATUNCI CÂND CINEVA ÎMI JIGNEŞTE NEVASTA! EU MĂ SUI PE CAPUL LUI ŞI ÎL CALC ÎN PICIOARE! NU AICI ÎN ROMÂNIA CA SĂ DAU CU SUBSEMNATUL! DINCOLO ÎN LUMEA LIBERĂ UNDE NIMENI NU ARE HABAR CÂND ŞI DIN CE TUFIŞ ÎI SARE IEPURAŞU-N FAŢĂ!
  AVIZ AMATORILOR! VĂ ŞTIŢI VOI CARE! ŞI ĂIA CU PREPUŢ ŞI ĂIA FĂRĂ DE PREPUŢ!

  Şi încă ceva!
  Nicole nu a sărit din barcă-n barcă politică şi nici din pat în pat de politician!
  Şi-a văzut de drumul ei, bun sau rău, greu sau uşor dar DREPT!
  Fără şerpuiri, fără schimbări de ideologii, fără vile vecine cu diverşi moguli şi fără conturi moştenite din senin! Atenţie mare la acest aspect! O CHEAMĂ NICOLETA SAVIN!
  Punct subiect!

 61. care va sa zsica,de asta imi esti dobermanit-o,cenzurezi,ai?
  bravos,esti de nadejde…………………

 62. Ehei Sebi sa vezi si replica gagicutzei. I-am sters si eu un dos de palma dar m-am umplut de muci. 🙂
  PS. Si Lulu finuta incearca sa discute cu matracuca respectiva. Induiosatoare Regina ta… 🙂

 63. PPS Si fiindca ai pozat-o si tu vad ca a pozat-o si ea langa Basescu . Poza e frumoasa si ma bucur ca o vad astfel. De unde o are bitchul respectiv ?

 64. Sebi,
  Nu cred ca Nicole mai are timp sa intre pe aici dar tu poti sa-i transmiti, daca vrei, ca la atacul de tipul :de ce atacati armata romana? este de dat raspunsul pe care ti l-am dat eu tie pe blogul tau unde scriam:
  Atunci cand Armia nostra se lauda pe drept cuvant cu niste fapte de arme meritorii, care desigur ca nu sunt facute decat tot de niste oameni dar care ii ridica in mod general prestigiul onoarea si autoritatea, in replica si cand tot niste oameni de-ai ei isi bat joc de ea, trebuie sa se rusineze si sa-si simta onoarea patata.

 65. […] BLOGUL ZILEI  https://nicoletasavin.wordpress.com/2011/01/24/armata-nu-i-cu-noi-cinci-minute-de-rusine-si-tradare-n… […]

 66. Eheheeeee şi acum ia să răspund io unui amic pe care m-am făcut că nu-l văd prin astă ogradă, dar a cărui prezenţă mă bucureşte enorm! Deci:

  Dragă Dragoş,
  Tu cel sempre fidelis, tu cel cu multă judecată, tu cel multă informaţie şi cu multă onoare, nu incerca să mi-o bagi HARD că te fac la SOFT!

  Ar fi greşit să spun :
  Nu te pune cu mine că am mintea odihnită!
  Ar însemna că sunt nebun!
  Este fals!
  Nu-s nebun, sunt doar dement!
  Nu am minte, ci doar ciocan!
  Un ciocan ciudat, cu care dacă dau în dreapta, se sparge-n stânga!
  Sau în centru-stânga!
  Depinde de H=mv, adică de impuls ca produs al masei şi vitezei!
  Masa celor ce citesc demenţiile mele şi viteza de a trage în mingile ce mi se ridică la fileu!
  Mingile cu un singur „i” (plural, acuzativ, articulat)…asta apropo de anumiţi foşti comentatori sportivi care acum o pelicănesc conservatorist, aplecându-se încotro bate vântul. De câte ori deschid ciocul, duhneşte capu’la peştele pe care îl au în guşă! Că deh, peştii de la cap se-mput mereu!
  Hai că iar bat câmpii cu ciocanul ăla cu care dacă dau în dreapta, crapă-n stânga!
  Să revenim la lovitul mingii ridicate la fileu!

  1. MPUNCTMACOVEI.
  Tu spui că s-a tot plans până era să-i sară casa-n aer pe motiv de instalaţie aragaziană! Şi? Vrei să spui că bartai parlamentarul european nu are telefon? Era simplu! Ţac mâna pe telefon, 898989… să vină instalatorul! E fierbinte! Situaţia! Şi pac venea instalatorul, pac-pac-pac înfundda instalaţia şi rezolva scurgerile! De gaze! Nema gaze, nema pericol de explozie!

  2. Să trecem la Voicu! Că şi el este oleacă cam umflat! Te întreb în băşcălie:
  Păi bine măi Dragoşe, militar fiind la vreme aia plină rebeliune, ce vroiai să pună pe masa Roibului? Mătărânga? A pus şi el ce avea! PISTOLUL!

  3. Tezeu? Ăla de umbla-ncălţat cu sandalele lui Egeu şi i-a tras-o minotaurului? Sau ăla de le-a tras-o minerilor la Stoeneşti de Cozia, adică ghinăralu’ Heroină cu Sintofarmul şi EADS-ul care-şi făcea veacul pe la Calypso? Că dacă-i vorba de el, atunci îl întrebăm pe amicul Mărieş şi ne spune cum stă treaba cu Circa 10 Poliţie şi cu bătaia care şi-a furat-o acolo precum hoţii de cai! LEGAT CU SÂRMĂ!

  4. Servicii? Ha! Păi mai este nevoie de atâta cheltuială cu serviciile ca să afli cine pe cine regulează, ţepuieşte şi fură-n Rumânica? Neeeeee, o cameră, ţeavă largă la sateliţi şi net, 3+1 monitorişti ţac-pac rezolvat! O săptămână de full-monitorizare şi te doare-n brişcă de servicii! Ştii şi când îşi suflă mucii noua ţiitoare a lui a lu’ şefu’ de post de la Cocârla din Deal!

  5. Aici eşti indecent de insinuant şi hahaleră mică! Adică cum măi Dragoşe doar să crezi „ ca stiu mai bine ca noi , adica mai bine decit cei care cred ca numai ei stiu ce fac”? TREBUIE CA ÎN FAŢA EVIDENŢEI SĂ FII SIGUR CĂ „EI” ŞTIU MAI BINE CA „NOI” CĂ DEH, „EI” CÂND SE BAGĂ-N AFACERI NU SE BAGĂ SĂ PIARDĂ BANII AIUREA ŞI SĂ-ŞI FURE ŢEPE CU IZ BALCANIC!

  6. Crezi că s-a dorit a se ajunge aici? Ha! FALS! Este vorba doar de o funcţionare ireproşabilă a SISTEMULUI care nu mai are nevoie de un operator ci funcţionează ca o entitate, bine unsă! Ce dracu măi Dragoş? Trăim „Modern Times” în care noi, chaplinii, înghiţim ce ne bagă pe gât sistemul! Uneori există şi DEFECŢIUNI! Există şi victime! Dar nu contează! În registru sunt trecute la rubrica „pierderi tehnologice”!

  7. Încotro? Tot înainte! Luminiţa de la capătul tunelului nu se va stinge niciodată! Ştii de ce? Deoarece suntem nişte nătărăi care punem botul la iluzii şi himere!

  8. De aici:
  „Europa nu cu coruptia din mediul medical sau de la ghiseu are probleme”
  şi până aici:
  „ci cu coruptia se pare ca in istorie n-a prea scapat nimeni”
  nu am ce comenta! Evidenţa nu poate fi comentată!
  🙂 🙂 🙂

 67. Si la PeDeLei totu trece prin posetele Lenutelor si a Ancutei ….

 68. Re Zapa:
  Te-a cenzurat Cuţu? Nu cred!

  UPDATE: Hahaha, da, te-a moderat că cică n-ai fi un îngeraş alb şi imaculat!
  😀 😀 😀

 69. Re Ion Adrian:
  Poza o are în mod sigur din „zona” Opriş, că deh, ce nu face omul pentr-o gaură!

 70. D-na Savin, felicitări !

  Aţi fost o curajoasă! Emisiunea în care îl văd şi aud pe domnul Dogaru purtându-se normal! Nu-mi vine să cred. Nu istericale, nu ameninţări.

 71. Daca asta e poza cea mai reusita a unei fiinte , si mai ales nu este obligatorie postarea ei pe un blog, nu inteleg insistenta cu care imi sunt atacate retina si buna dispozitie !
  Noroc ca e prima data cand nimeresc pe aceasta blog-privata ce sta de veghe, urmarind si aparand puterea pana si la locul in care ar trebui lasata singura sa-si faca nevoile, si nu asistata si aparata de tot felul de activisti (de toate culorile spuneti voi 😉 ) si din tot spectrul rezultat din paleta de culori al materiei respective (cam tot ce poate iesi din a(mestecarea)maroului cu portocaliului aflat la discretie pe mainile si la gurile voastre :mrgreen:
  Chiar daca ar fi ascultat de sfaturile vajnicei activiste, renuntand sa-l mai huiduie pe nedemnul care ne conduce in timpul intonarii imnului, tot n-ar fi putut spala impresia mizerabila pe care a facut-o Basescu, punand in fruntea armatei un personaj ca acest Gabriel Oprea, mafiot reciclat, o caricatura ce-ar face sa rada si pustii de gradinta prin strambaturile si schimonoselile penibile pe care le face un asemenea comandant de armata !
  Tin minte ca-mi povestea bunicul meu ca la colectivizare un propagandist la fel de zmucit ca asta le spunea taranilor sa intre in colectiva, ca acolo-i raiul pe pamant, dar din cauza ticului avut, taranii intelegeau prin miscarea lui de cap (de la stanga la dreapta, cam cum face si asta !) ca nu-i adevarat si ca omul (era profesor) desi obligat sa faca propaganda ii atentiona prin aceasta miscare sa nu se inscrie, ca nu-i bine 🙄
  Asa ca cei care huiduiau (nu vreau acum sa comentez cata dreptate aveau!) nu-l huiduiau pe Cuza, Unirea, sau Imul national , ci pe Basescu, Dezbinarea si Jalea Nationala adusa de astia in Romania. Daca se puteau abtine totusi pe timpul intonarii imnului, n-ar fi putut-o face insa la depunerea de coroane !
  Cum ar fi prins alt moment mai potrivit pentru a-si manifesta scarba si dispretul cand au vazut cine fusesera alesi sa-i reprezinte din partea guvernului .
  ( aceasta nou formata pereche – Bonnie si Cleyde autohtoni )

 72. Nu mai îmi bombardaţi e-mail-ul!
  NU MODEREZ DECÂT COMENTARIILE GROBIENE!
  PRECUM BINE ŞTIŢI, SUNT TOTAL ÎMPOTRIVA MODERĂRII!

  admin

  Există un singur comentariu moderat, cel al userului cu IP: xxx.xx.9.22

 73. […] Alte cuvinte sunt de prisos. Textul este preluat de la Nicoleta Savin […]

 74. Felicitari pentru articol si pentru prestatia de la N24 plus!
  Cred ca toata tevatura aceasta a pensiilor militare are doar scop electoral: Voiculescu are nevoie de voturi de la pensionarii militari, de la fiii, fiicele, gineriii, nurorile si fratii si surorile acestora – e un electorat de neneglijat! Numai ca, ar fi interesant de stiut ce parere au militarii in termen ai Armatei Romane, de pe intreg cuprinsul patriei, despre tratatamentul la care au fost supusi in timpul stagiului militar de catre multi dintre acestia, care odinioara fusera doar niste secaturi abominabile: sex, sprit, bataie de joc si furt la greu!
  Rusine acelor jigodii care au huiduit imnul, acolo si-au dat masura tradarii lor si mai ales a faptului ca au fost si raman niste capuse pe spinarea bugetului Romaniei!

 75. Buna. Sunt militar al armatei romane, proaspat intors din Afganistan. Am citit cu interes articolul dumneavoastra si sunt intr-totul de acord. Asa ceva este inadmisibil, impardonabil. Imi e rusine cu asemenea camarazi. RUSINE. Tinerii armatei romane mor in Afganistan sub drapel si ei isi permit sa manjeasca simbolurile nationale cu interesele lor meschine. Dar ce sa le ceri acestor fosile comuniste, care probabil au fost muncitori fruntasi la CAP sau mai stiu eu la ce intreprindere si au devenit ofiteri ai armatei romane din tractoristi fruntasi. Acestia sunt militarii rezervisti de astazi. Nu cred ca vreun militar din generatia tanara, din care fac parte, ar fi putut face asa ceva. Dar cum spuneati ca la romani totul trece prin stomac, nu as baga mana in foc ca poate ma ard. Sunt dezgustat, scarbit. Va felicit pentru post.

 76. […] Cineva, undeva,candva,un adevarat strateg in luptele sindicale a dat cu pumnul in masa si a spus clar: de ziua unirii se vor organiza marsuri de protest in toata tara. Vom demonstra astfel, cine sunt militarii rezervisti si ce ultimatumuri pot da ei. Reversul medaliei: oprobiul public. Va prezentam in cele ce urmeaza cateva articole de pe net, articole care apar in urma celui mai prost gandit mars de protest pe care l-am vazut vreodata. Intrucat comentariile noastre sunt de prisos, va lasam dragi militari rezervisti sa culegeti fructele a ceea ce ati facut. Armata nu-i cu noi! Cinci minute de ruşine şi trădare naţională! […]

 77. De: Roxana Iordache pe 24/01/2011 la 23:08 (textu scris cu roşu menstrual)
  Roxana Iordache, sunt admin-ul acestei ogrăzi!
  Fă bine şi ocoleşte-o, ca să nu-ţi fut vreun şpiţ în cur!

  =======================
  Alo, admin’ … ce faci? Vrei să o faci pe Roxana să avanseze? (Fiecare picior în cur e un pas … etc)
  Uite eu vreau să facem o coaliţie pentru continuarea prezenţei pe blog a Roxanei, zice lumea că e prietenă si are bine cu Bombonel şi cu alţii din cârdul roşu.
  Păi dacă ea nu mai apare aici, eu cum îi mai transmit lui Bombonel cât de mult îmi doresc să-l iubesc (oral evident) că pe blogul lui nu mă lasă să intru, sau dacă intru scriu degaba. Îi plac atât de mult postările mele încât le adună ca pe sfintele moaşte şi nu le mai arată nimănui.

  Săraca. Dacă îi citeşti blogul http://roxanaliordache.wordpress.com/ îţi dai sema că în capul ei e o ceaţă căt se poate de densă, dacă îi mai tragi şi un picior în zona unde i-ar fi ataşată coada dacă ar avea rişti să o ai pe conştiinţă.

  Las-o frate să se exprime, fiecare blog are nevoie de cineva pe post de scuipătoare, ce vrei să scuipăm pe covoare? Sau pune măcar o chiuvetă.
  Deci, te rog să nu o interzici… poţi să-i promiţi şi nişte iarbă că nu cred să se spurca la ruj şi plombe cu ciocolată. Dacă ar face-i nu ar fi o radiografie ambulantă. Poate aşa o aduci mai des.

  (Fără legătură, cică astea veninoase nu sunt bune la sex oral, au sistemul nervos varză şi au spasme, cică odată harşt!…. şi te face eunuc).

  P.S. După ce i-am citit pe blog articolul ” NICOLETA SAVIN ÎŞI RIDICĂ FUSTELE. ŞI HUIDUIE ARMATA” am rămas puţin descumpănit.
  Până nu demult eram convins că e doar rea şi veninoasă. Acum mă întreb, e şi năroadă…
  (Evident că nu ar fi de mirare, din câte ştiu e pesedistă, şi nu de oricare ci bucureşteancă. Păi dacă cel mai bun, mai deştept, mai frumos, mai elegant în fine cel mai şi mai din pesedei e ameţitul de Ponta şi din cei care pe lângă că sunt pesedei mai sunt şi mitici cel mai cel e Goagălistul Vanghelie care s-a simţit „foarte excelent” pe malul Potomacului şi foarte fericit că a primit cadou un dop de cristal „care se pune la sticlă”. E clar cum e restul turmei)

  P.P.S. Am văzut că a apărut cineva care semnează Cristoiu. Sper să fie Ion Cristoiu. Vai ‘gami-aş de când îl caut… 😀 La câţi nervi mi-a făcut când se lingea cu V.Stan şi ceilalţi în emisiunea lui Gâdea , dacă-l mai văd promit să îţi fac un trafic foarte … abundent.
  Gata… poate mai vin…

 78. acolo a fost o plan politic bine instrumentat.Opozabilii au gandit sa-i intorca cu aceiasi moneda lui Basescu manifestarea de la 1 decembrie 2009, din Timisoara, cand Antonescu si Geoana nu mai stiau pe unde sa se ascunda de scandalul multimii, cand au fost sa semneze alianta cu taranistii, impotriva lui Basescu. Inca o data si-au luat una peste bot de la Traian Basescu, in ochii romanului care vrea sa-si puna neuronul in functiune. Atunci de ziua nationala din 2009, Traian Basescu, a evitat Timisoara, desi era mult mai indreptatit decat contracandidatul Mircea Geoana sa fie prezent, in Balconul Operei.

 79. Albăstricul te-ai ţicnit? Mă ştii tu nasol şi strepezit la dinţi? Ce scrie aici?

  De: Roxana Iordache pe 24/01/2011 la 23:08
  ……………………….
  PS Ai în continuare liber la comentarii!

  În rest: NO COMMENT!……DEOCAMDATĂ!
  😀 😀 😀

  PS Despre aia cu Cristoiu nu pot spune nici că da, nici că ba, deoarece habar n-am! Pot spune însă, că cepeleagul îmi place! Cât despre apariţiile sale în emisiunile „Pastorului care şi-a ratat vocaţia”, eu îmi aduc aminte că era echilibrat şi atunci când muşca, muşca documentat! Aşa că nu fii naşpa şi nasol!
  😀 😀 😀

 80. Tano,
  Cine a dat peste bot şi cui i-a dat peste bot este mai puţin important!
  Este însă foarte naşpa că s-a făcut atâta tămbălău în jurul substantivului
  „armată”, „rezervistă” sau „ne-rezervistă”!
  Este foarte naşpa că pentru a nu ştiu câta oară, politicienii au reuşit să bage dihonie între români! Este foarte naşpa că ei se duc şi noi rămânem! Ei mâine s-ar putea să nu mai fie aleşi, să nu mai fie politicieni, dar noi, pe criza asta, în mod sigur alte case nu putem să ne luăm! Şi rămânem cu aceea şi vecini! Noi cu ei, ei cu noi! Încruntaţi, nervoşi, supăraţi!
  Mda ataete….trop, trop, trop, mergem înainte!
  🙂 🙂 🙂

 81. Gata! A intrat talibanca!
  Vă pup dulce pe dinţi şi mă retrag în ograda mea precum cocina!
  Care aveţi chef de porcăială mă găsiţi acolo!
  Auf Wiedersehen!

 82. Seara buna!
  M-am adunat si eu de pe drumuri.
  Nu scoateti nici nasul afara… Crapa de ger…
  Multam tuturor pentru sustinere!
  Multam, Sebi, pentru răzbeluri.

 83. Sa ai un admin atat de pătimaș e ca si cum ai avea un amant, nu un barbat. Deci, misto! Si totusi… Pentru pizduiala asta din spatiul public s-a murit. E parerea mea. De nevasta. Te rog, citeste tu, nu anti/admin, Zigu Ornea: Anii 30. E o confesiune, nu o recomandare… Vei intelege mai bine (feminin) de unde ni se trage. Va intelege mai bine, masculin, ce avem de facut, pentru ca semnele spun ca e timpul.

 84. *Sebi*
  Da, Cristiu nu avea verva hieni a lui Stan şi nici libidoşenia exviitorului pastor, dar aşa, domol, cânta aceeaşi partitură.
  O singură chestie mi-a plăcut la el. De fapt două. Vesta aia din piele deşi cred că mi-ar fi cam scurtă şi largă şi faptul că şi-a asumat identitatea de comunist.

 85. *nicoletasavin* …Săr’mâna
  Bun sfat ăla cu nasul. Eu aş adăuga şi că nici alte chestii n-ar fi rău să stea la căldură. Frigul are prostul obicei să contracte unele lucruri.

 86. Eheheeeeeei Codruţo, Codruţo, se pare că nu cunoşti esenţialul:

  DREAPTA CEA DREAPTĂ, RADICALĂ ŞI CREŞTINĂ ESTE POHTA CE-O POHTESC!

  deci dacă la o masă de cârciumă cu niscaiva „mezelicuri” rânduite frumos lângă un Bordeaux din ăla roşu şi sec rău de tot, ai chef de-a asculta poveşti despre bunicul meu Iancu-chiaburul, despre tatăl meu Constantin-inginerul lopătar, legionari
  „nelegionari” amândoi, despre extrema dreaptă cea curată şi sfântă, despre Falanster, despre „juni semănători poporani” şi despre multe cele scrise de Ornea, apoi fata taichii o zi şi-o noapte nu ne mai sculăm de la masă. Sunt mâncător pe pâine de „dileme vechi”, rânduite frumos în paginile „Dilemei Vechi”, pagini pe care dacă le răsfoieşti ai să dai peste Zigu Ornea!
  Eheheeeeee Codruţă, Codruţo, frumos nume ai şi eu mare hahaleră şi curvar mi-s!
  🙂 🙂 🙂

 87. PS Am uitat!
  Păi bre Codruţo fata taichii, matale ai impresia că talibanca nu ştie ce poamă a adunat la uşă? Hahaha! Ştie şi prea ştie că io nu-s din ăla de măsor de zece ori ca să croiesc o dată! Eu CROIESC şi croit rămâne! Fără să-l măsor înainte!
  🙂 🙂 🙂

 88. Măiiiiiii Albăstricule! Io să ştii că nu umblu cu limba p-afară precum lupii în deşert! Deci n-are ce să mi se contracte! Aşa că nu mai bate şeaua şi apropoul ca să se simtă măgarul! Ţi-am spus doar că sunt un monument de nesimţire!
  🙂 🙂 🙂

 89. *Sebi*
  Da, e bine să nu umblii cu limba pe afară. E un praf incredibil…
  Dacă mai pui şi … poluţia … 😀

 90. *Codruta Marinescu*
  Sa ai un admin atat de pătimaș e ca si cum ai avea un amant, nu un barbat. Deci, misto!..
  _____________________________
  Cotruţule ispititoareo, ai milă de Admin că după aia trebuie să-l inviţi la o ciorbă caldă ca să nu se strice la somac de la mâncare uscată… 😀
  P.S. Mişto blog ai… 😀

 91. As fi de acord cu tirada dvs, doamna Savin, dar lectia de patriotism este cam sofistica, in apararea celui huiduit.
  Aplauzele dvs pe scarile hotelului au sfidat multimea nemultumita. Sa nu va mire catalogarea de ziarist aservit puterii pe care o veti purta si dincolo de regimul vremelnic al lui Basescu .
  Un presedinte care stie ca prezenta sa la o ceremonie poate provoca asemenea reactii ale multimii in timpul intonarii Imnului nu se duce la acea ceremonie sau isi da demisia.
  Astfel de reactii au fost si in timpul presedintilor Iliescu si Constantinescu si nu retin ca dvs sa fii aparat Imnul pe vremurile acelea. Nici ei nu au avut onoarea sa demisioneze.

 92. articol preluat si postat pe blogul personal

 93. @Plano10

  Imi pare rau sa va dezamagesc, fiecare are dreptul la propria opinie.
  Si eu, si dvs. Si oricine altcineva.

  Cred ca ma confundati, nu am fost la Iasi, cum nu l-am insotit pe presedintele Basescu in nici o iesire publica.
  Implicit, nu l-am aplaudat pe scarile hotelului pe presedintele Romaniei.
  Daca as fi facut-o, nu era dezonorant, nu sfidam pe nimeni, ar fi fost o simpla chestiune de opinie/optiune. Dar n-am fost acolo.

  Poza la care faceti referire e la finalul campaniei prezidentiale din decembrie 2009, cu stafful de campanie, in care am fost consultant media.
  M-am retras din presa in ianuarie 2008, la acel moment (decembrie 2009) nu eram jurnalista, cum nu sunt nici acum, deci nu pot fi aservita nimanui.

  Din 1990 pana in 2008, momentul cand am parasit jurnalismul, nu mi-am schimbat niciodata optiunea politica, am fost oriunde nu a fost FSN-PDSR-PSD si aliatii lui vremelnici. Din 2008 si pana acum, in 2011, sunt la fel. Pe perioda guvernarii PDL-PSD am si spus public ca retrag umilul meu sprijin acordat PDL pe timpul cat dureaza aceasta alianta. Si asa am facut.
  Nu tin minte un minut de inconsecventa, nici pana in momentul retragerii din presa, nici pana in prezent.

  Iar consultanta sau analiza media din care imi castig onorabil existenta, ca oricare alt agent economic, nu are culoare politica.
  Pur si simplu, imi fac treaba corect, in limitele angajamentului pe care mi-l asum. Si-mi respect obligatiile contractuale.

  Convingerile si simpatiile politice, personale, au ramas aceleasi din 1990 si pana azi.
  Si ma privesc. Si le asum. Implicit, am si fani, am si dusmani.
  Nu mi le schimb spre a fi pe plac nimanui.

  Nu ma mira nimic, nici paradigma „binevoitoare” in care ma cititzi.
  Nu mi-e frica de etichete, bune sau rele, ale prietenilor sau dusmanilor.
  Nu-mi plac laudele nejustificate, asa cum nu-mi plac criticile nemeritate sau amenintarile voalate.
  Sunt eu, in orice situatie. Si oricat ma costa libertatea de a fi eu insami.

  Nu scriu „tirade”, cum le numiti dvs, din postura de publicist sau redactor sef la nu stiu ce publicatie.
  Scriu ce vreau, ce cred, pe propriul meu blog. Nu va place, nu ma cititzi.
  Nu obisnuiesc sa intru pe alte bloguri, nu atac pe nimeni, nu impun nimanui punctele mele de vedere, respect oricare alta optiune politica.
  Dar nu pot accepta sa fiu atacata/invinuita pe nedrept si in casuta mea.
  Raman in memoria oamenilor asa cum sunt, fara masca, fara fard, cu asumarea fiecarui pas.
  Nu-i subestimati pe cei ce ne citesc, ne vad sau ne asculta.
  Simt totdeauna daca ii mintzim.

  In rest, toate cele bune!

 94. Plano10 pe 25/01/2011
  la 23:58

  Plano, sau Roxano, sau cine oi fi,
  Aveți o problemă: nu reușiți să înțelegeți că cineva poate avea o opinie proprie și mai ales că se simte liber să și-o exprime. Tot stând capră la tot felul de moguli și politicieni care mai de care mai abjecți, dar mai ales pușcăriabili, ați ajuns să credeți că toți ziariștii sunt ca voi. Nicoleta Savin nu este ca voi. N-am auzit-o vreodată lăudând vreun politician. Am auzit-o însă susținând proiecte, niciodată persoane.
  Postarea doamnei Savin, care văd că v-a îmbășicat ficații, este unul dintre cele mai bune texte pe care le-am citit în ultimii ani. Este o gură de aer curat în cloaca asta plină de sugeli, lingăi și tonomate care se pretind „jurnaliști” sugând șosetele patronilor. Și știi de ce, măi Roxano? Pentru că emană BUN SIMȚ! Mai știi ce-i ăla? E ceva ce se găsește tot mai rar și în cantități tot mai mici în țara asta, pentru că „România bunului simț” este ultimul lucru pe care și-l dorește argatul lui Patriciu și slugile unor șulfe de securiști ca Felix și Nuș! Este o lipsă de elementară decență să invoci „onoarea militară”, „dragostea de țară și popor” cerând să fii recompensat pentru asta. Asta este prostituție: amor contra cost. Nici nu mă mir, fiind vorba de niște politruci, ca Dogaru sau Pricină sau gușterul ăla de Abraham, niște ștoarfe care au dat limbi nomenclaturii comuniste pentru niște privilegii.
  Băsescu a făcut foarte bine că s-a dus la ceremonie. Este șeful statului. Poporul trebuie să știe că cel din fruntea statului nu este laș. Trebuia să se comporte ca Geoană, Antonescu și Ponta care au fugit pe ușa din dos de frica timișorenilor care-i huiduiau? Trebuia să se declare „înfrânt” ca împăiatul ăla solemn și impotent care a moțăit la Cotroceni și care a compromis moștenirea domnului Coposu?
  Pe voi însă vă îngrijorează și faptul că dacă nu erau rezerviștii mobilizați și motivați de politrucii SCMD, dacă PSD-ul și PNL-ul nu-și aduceau membrii de prin alte județe cu autocarele, pe Băsescu nu-l huiduia nimeni de ziua Unirii.

 95. A! Am uitat ceva important, Plano: Nicoleta Savin este un model de echilibru.

  Doamna Savin, relaxați-vă: nu vă perii! De altfel știți că atunci când nu am fost de acord cu opiniile dumneavoastră am spus-o fără reticențe. Când ați cerut demisia ministrului Sănătății după incendiul de la Maternitatea Giulești, de pildă. Că de „aservită” ce erați Puterii, ați cerut demisia unui ministru din Guvern! He, he, he!

  P.S. Domnu` admin, mă țineți în moderare? Warum?

 96. Zum Teufel!
  Nicht Io!
  Io mic, mic, mic, aterizat acum din bântuială, nu ştiu nimic….bahîc-bahîc!
  Bahîc făcea balaurul Zuzu, când după o noapte de aprigă încercare în a-şi domoli arşiţa de pe gât, constată că scoate flăcări pi cur!
  Ptiuuuuu fire-ar a dreak!…şi m-am jurat că nu beau Chivas cu suc de roşii şi piper!
  Ataete, astăzi în loc să lucrez stând în cur, am să lucrez stând în cap!
  Am să văd totul răsturnat!
  Raiul jos şi iadul sus!
  Bleah o să fiu dezorientat şi musai ca tot timpul, secretara, să-mi spună ceea ce le spunea miliţianul colegilor săi când plantau pomii: Cu verdele-n sus, cu verdele-n sus!

  🙂 🙂 🙂
  Auzi bre Regalule-Nebanalule, da ce făcuşi c-acu’ văzui? Mâncaşi zama prea fierbinte şi te turbaşi? Tu bartai Brack-ul regal, imperial şi intelectual sărişi la beregata comunitarilor? Bleahhhhh….să vii urgent la vaccinat!
  🙂 🙂 🙂
  PS1 Te rog transmite conţăranului tău şi „conliceeanului” meu, Remus Opriş, ăla de-i măritat cu Brânduşa a lu’ Novac de la circ, că mâine sau poimâine am să-i violez pantofal gurista!
  🙂 🙂 🙂
  PS2 Pentru neiniţiaţi dau definiţia „violului pantofal” care de fapt nu este decât o metodă rapidă de extirpare a amigdalelor:

  Violul Pantofal este aia când fut câte-un şpiţ în cur de-i sar amigdalele pe gură vreunei şarle din astea care cu toate că este roşie în gât, din lipsă de ocupaţie, atunci când vede trecând diavolul pe drum, are mâncărimi viermiculare în borta anală şi se pune pe lătrat!

  😉 😉 😉
  Pam-pam!…..acum o trag pe dreapta că pe stânga nu pot dormi! Nu-mi place mie pe stânga şi basta!

  Aaaaaaa. acum am văzut că i-ai băgat-o p-aia cu seniorul! Păi farfuborta asta, acum ceva ani în urmă se spărgea în figuri pnţecedisto-monarhiste până când amorezul ei Remus Opriş, după ce a băgat vastu-n finanţe, a cântat prohodul PNŢCD-ului! Coposistă înrăită fiind, ştii doar că Remus Opriş a fost groparul PNŢCD-ului! Nu? Au poate greşesc io şi bătrân fiind, am uitat?……….. am uitat când şi cum lingea îngheţată pe băţ prin ograda SRS-ului! Eheheeeeeeee! Îi pun io dop la gura ai spurcată! Serial fac cu „ghilezanca”. Ce-i aia „Schimb de mame”, „Înşelaţi în dragoste” şi „Elodia”? Vax! ROXANALIA o să fie în toate topurile!
  😉 😉 😉

 97. daca vom ajunge sa ne retraim istoria,sa o facem fara armata,In contextul actual ,apararea este individuala,nu nationala,davada e ca insasi armata a ramas fara aparare.

 98. bun articol

 99. DIACONU,
  ARE VOCABULAR DE GOLAN ORDINAR.

  precis face parte din gasca diaconu, figurantul dizident, din piesa inscenatä de nicolaescu, la ,asa zisä revolutzie.
  nerusinarea postärii de mai sus, aratä caracterul de slugoi maidanez.


  Dar ăsta ce-i? Vocabular de doamnă sau vocabular de „golancă ordinară” cu caracter de „slugoaică maidaneză”?

  Roxana Iordache spune:
  marți 25 ianuarie 2011 la 9:28:21 pm
  @mircea s. bozan. Nu dispera, te poţi salva. Bagi capul în W.C. şi tragi apa.

  🙂 🙂 🙂
  Iaca bre ce scrie Mioc despre Roxanala asta:

  Roxana Iordache, fosta ziaristă de la “România Liberă”, golancă de Piaţa Universităţii şi anticomunistă furibundă, are propriul ei blog în care-şi dă cu părerea despre treburile politiceşti ale lumii. În ciuda îndemnului “Poftiţi, blogu-vă! Şi cîrcotiţi!” cu care-şi întîmpină vizitatorii, nu se sfieşte să şteargă comentariile care nu-i plac (am păţit-o şi eu; mai are şi un alt stil: unele comentarii neplăcute le aprobă cu mare întîrziere, astfel încît să nu mai fie citite).
  Cei care studiază blogul Roxanei, au observat că există o forţă fără greş care guvernează situaţia politică: efectul Roxana Iordache. Astfel, pe blogul Roxanei am putut citi:
  – Pasionate articole de susţinere a lui McCain, în confruntarea sa cu Barack Obama (Use your brains, vote McCain, Americanii au de ales între integritate şi iluzie şi altele). Rezultatul: a cîştigat Obama.
  – Pasionată susţinere a lui Călin Popescu Tăriceanu, în lupta internă din PNL împotriva lui Crin Antonescu (Crin Antonescu nu poate fără Orban. Zero barat, Întrebări la care Crin Antonescu nu (co)răspunde, Radiografia şi miza duelului Tăriceanu-Antonescu, Crin a dispreţuit organizaţiile PNL, Crin Antonescu la Antena 3. Comentăm cruciţi, Crin. De ce nu-l susţin. Cazul Popoviciu şi fariseismul, De ce l-aţi dat jos pe Călin? Ca să tacă laşul Crin?, Călin Popescu Tăriceanu, cel mai tare prim-ministru – pe care “PNL l-a schimbat cu o iluzie”, Crin Antonescu calcă în străchini cu sarcasm). Rezultatul: A cîştigat Antonescu.
  – Pasionată susţinere a principelui Radu Duda pentru preşedinţia României (Radu al României la TVR. O revelaţie pentru mulţi, Regal “Vorbe grele”. Radu al României la Ciutacu, Radu al României la Realitatea TV. Comentăm live, Pentru cei care se cred mai monarhişti decît regele, Mesajul regelui Mihai referitor la principele Radu, Radu al României la Antena 3. Comentăm, Băsescu se simte (ni)mic în faţa lui Radu al României şi altele). Rezultatul: Principele s-a retras din cursă, văzînd că n-are şanse.
  – Pasionată susţinere a lui Sorin Oprescu pentru preşedinţia României, pe ideea de a face din acesta candidat unic al PSD + PNL, condimentată cu atacuri împotriva contracandidaţilor lui Oprescu, Crin Antonescu şi Mircea Geoană (Sorin Oprescu intră în cursa prezidenţială. Îl votez, Îi dă Sorin Oprescu un cap în gură lui Cosmin Guşă?, Ludovic şi Crin. I-am votat şi nu mă reprezintă. Pa!, Previzibil. Geoană şi Antonescu îl realeg pe Băsescu, Lucru manual. Crin a pierdut voturile ţărăniştilor, Crin Antonescu declară stupefiant, Lista lui Emil. De ce-l susţin pe Sorin şi nu pe Crin, Oprescu îl opreşte pe Băsescu, Prostănacul se victimizează anticipat la loser). Rezultatul: Sorin Oprescu nu a izbutit să devină candidat comun al opoziţiei anti-Băsescu (atunci a încetat şi susţinerea Roxanei pentru el) şi a obţinut un scor slab la alegerile prezidenţiale.
  – Pasionată susţinere a lui Crin Antonescu pentru preşedinţia României, în contrazicere cu articolele scrise pe vremea luptei interne din PNL şi din perioada simpatiilor pro-Oprescu (vezi mai sus), condimentată cu articole vehemente anti-Geoană (Mircea Geoană, între om de stat şi trist prostănac, Crin le aruncă mănuşa lui Băsescu şi Geoană. Laşii, Crin spune lucrurilor pe nume. Băsescu e laş, Băsescu e disperat. Îi e frică de Crin. Şi nu scapă, Crin Antonescu: Sîntem urmaşii lui Corneliu Coposu, De ce ţi-e frică, păsărică? De dimensiunea lui Crin, Crin Antonescu: Mircea Geoană şi Traian Băsescu ar trebui să răspundă dacă şi ce au negociat, în secret, la Moscova, Dezbaterea. Se ţine sau nu: Avantaj Crin, Crin Antonescu sau revanşa meritocraţiei). Rezultatul: Crin Antonescu n-a izbutit să treacă în turul doi al alegerilor.
  – Pasionată susţinere a lui Mircea Geoană (pe care-l numise anterior, în repetate rînduri, “prostănac”) pentru funcţia
  de preşedinte al României (Istorie vie la Timişoara. După 20 de ani, ziua naţională sub semnul unităţii. Partidele care au înfăptuit Marea Unire – PNŢ, PNL, PSD – reunite. Azi în Timişoara, mîine în toată ţara. Învingem împreună. Ţineţi minte ziua asta. Ea va intra în manuale, Confruntarea. Băsescu e disperat. Pierde sinistru. Geoană îl umileşte lejer, Episodul Vîntu, un dos de palmă pentru Băsescu). Devastatorul efect Roxana Iordache a acţionat din nou şi Mircea Geoană a pierdut.
  Să mai adăugăm la toate acestea că în 1990 Roxana era o aprigă contestatoare a lui Ion Iliescu. Rezultatul: Iliescu a cîştigat alegerile cu 85%.
  Simpatică Roxănica. Nu le nimereşte ea prea bine cu politica, dar pune atîta pasiune în scrierile sale! Iar la o femeie pasiunea e mai de apreciat decît logica.
  Dau un sfat celor care vor să scape de Traian Băsescu: convingeţi-o pe Roxana Iordache să-l susţină. Reţeta funcţionează fără greş.

  http://mariusmioc.wordpress.com/2009/12/09/devastatorul-efect-roxana-iordache/

  🙂 🙂 🙂

 100. @radu humor. Si problema pensiilor nu era tot aceea? Daca era Melescanu ministru sau altcineva problema era diferita (FINANCIAR) vorbind?

 101. @ theo
  Yo i-am întors şi celălalt obraz să scuipe, dacă îi face bine.

 102. Obrazinicie la cote alarmante – Dobermanita este indignata cind e trecuta nitzel in SPAM, nu in SPA.
  Esti o mare dezamagire dobermanito, credeam ca esti ceva ma destupata la minte si privesti cu detasare si inteligenta lumea virtuala.
  numai ca, ce tu reprosezi altora, tu o faci cu sadica satisfactie, adica BANEZI CA ULTIMA OFTICOASA.
  si o faci fara a avea motivatii clare, nici macar nu am sarit la tine, dar cine stie, poate prin ricoseu, ai simtit si tu ,MUSCATURA MEA DE CIINE DIN BASKERVILLE’
  asa ca las-o mai usor cu indignarea, si stergeti balele de dog german cu servetelul nu cu dosul LABEI sa nu trag vreo concluzie gresita.

 103. PLANO – prin 2007,2008, il/o intilneam des pe saitul J.N. ocazie cu care am avut schimburi de replici nenumarate, la articolele publicate la aceea vreme de ION CRISTOIU, care la aceea vreme beneficia de atentia mea speciala, adica cred ca va imaginati in ce tonuri aveau loc comentariile mele la articolele lui cristoiu.
  la vremea respectiva era o mare sustinatoare a lui CRISTOIU, care intre timp ,s-a pensionat’ ocazie cu care si-a permis sa fie rational si sa dezbrace SALOPETA PLINA DE RAHAT DE SLUJITOR LA MINELE MEDIA, CONTROLATE DE MOTANUL FELIX.
  Asa ca, ce mai tura/vura – o scirba in slujba rahatilor.

 104. Zapa nu te mai oţărâ atâta că iar o făcuşi de oaie sonatule!
  Căţelul este supărat rău, datorită unui comentariu (care nu ştiu ce conţinea şi nici nu mă interesează. Acest lucru îl cunosc din răspunsul pe care mi l-a dat pe blogul ei! DECI NU AM DISCUTAT PRIVAT!).
  Deci ciocul mic, fii băiat salon şi spune pardon la Dobermann!
  Este gajik prea mişto ca să te cerţi cu ea dintr-o tâmpenie!

 105. Blue,nu am nici o legatura cu Ion Cristoiu.

 106. diaconu Eusebiu pe 26/01/2011
  la 05:49

  Remus Opriș a fost unul dintre groparii PNȚCD-ului pentru că l-a dezbinat, reușind să-l controleze. Asta i-a reușit perfect după moartea domnului Coposu. Să nu-l uităm însă pe Emil Constantinescu! Țărăniștii au decontat prestația lui jalnică. Poporul nu l-a urât pe Emil Constantinescu. Poporul l-a disprețuit, simțindu-l slab și laș. De aceea nici măcar nu l-a huiduit, cât a fost președinte. L-a tratat cu sictir, pe el și partidul care l-a susținut.

 107. Cutu,
  Emil l-a injunghiat pe la spate cand a infiintat partidul ala de tot rahatul.

 108. * nicoletasavin* pe 26/01/2011 la 00:56
  @Plano10
  Imi pare rau sa va dezamagesc, fiecare are dreptul la propria opinie.
  Si eu, si dvs. Si oricine altcineva….
  ==================
  Nţţ, nu l-ai dezamăgit … cred că aşa s-a născut săracu. Sau poate a fost bolnav când a fost mic 😀

  Ştii ce? Ia mai dă-i în … Doamne Iartă-mă, pe ameţiţii ăştia fascinaţi de borboroseala abjectă de la televiziunile mogulilor.

  ––––––-

  Am văzut reluarea emisiunii de pe N24 cu umflatul ăla de Dogaru. Io-l scuipam între ochi… tipul e realmente abject.

 109. * deutchebrak* pe 26/01/2011
  la 15:38
  ===============
  Aşa va păţi şi PNL. Să le fie de bine.

 110. Doamna Savin,
  Ma simt onorat de prea multul spatiu pe care mi l-ati acordat. Va cunosc mai mult din interventiile dvs publice pe televiziuni. Dincolo de confuzia pe care am facut-o, privind locul de de unde ati aplaudat, continui sa ma intreb cum de spiritul critic pe care, odinioara, v-il apreciam s-a tocit taman acum cand deficitul de democratie in Romania s-a accentuat. Si nu ma refer la drepturile si libertatile individuale, slava Domnului ca inca putem sa mai cartim, ci la modul complet dirijist in care functioneaza institutiile statului, portocalizate intr-o masura comparabila cu ale unui regim autoritarist. Nu pricep cum oameni cu experienta intr-ale ziaristicii si ale politologiei nu observa ca s-a format o oligarhie portocalie cu un tupeu si o obraznicie care interpreteaza totul, inclusiv legea, in folosul sau si in dispretul cetateanului. De aici si pana la incalcarea drepturilor cetatenesti nu mai este decat un pas.
  Sunt consternat ca fosta societate civila, cea care a asigurat mult timp echilibrul necesar in relatiile dintre stat si cetateni, a trecut cu bagaj cu tot in tabara guvernamentala.
  Nu trebuie sa va mire ca in locul liber lasat de societatea civila s-au interpus doua televiziuni ale asa zisilor moguli. Cineva trebuie sa critice si Guvernu`!
  Inconsecventa o demosntrati, doamna Savin, chiar cand afirmati ca politic sunteti oriunde, numai FSN sa nu fie!
  Ar trebui sa fugiti, sa dati palme cu cuvantul scris si vorbit, nu sa dati mana cu PDL sau sa aplaudati!
  Doar stiti ca el este cel mai legitim succesor al FSN!
  Va promit ca nu va mai deranjez. Nu din cauza celor scrise de dvs. ci a celor care cred ca va apara.

 111. @diaconu Eusebiu

  De aseară mă tot întreb dacă are rost să mă bag într-o discuţie. Nu-mi doresc replici dure pentru că sunt sătulă şi îmi păstrez forţele pentru războaiele mele.Nu ştiu dacă aţi fost ţărănist .Eu am fost în Prahova şi găsesc că nu este corect ca, după atâta timp să mai afirmaţi ceea ce duşmanii lui Remus Opriş nu au contenit să facă. Nu Remus a distrus PNŢ-CD-ul. Înainte de a vă scrie am vorbit şi cu alţi foşti colegi de-ai mei ţărănişti. După ce Remus a fost exclus de Ciorbea , a doua oară, ne-am săturat şi noi şi am plecat spre alte zări.
  Când i-am reproşat eu d-lui Ciorbea că va intra în istorie ca preşedintele care a dat lovitura de graţie partidului cred că, mulţi încă aveaţi o altă părere despre dânsul.

  PNŢ-CD a fost încă de la început plin de securişti care ne denigrau pe noi ceilalţi. Despre viaţa amoroasă a d-nei Roxana Iordache se şoptea pe culoarele sediului central şi, după câte am aflat şi eu la timpul potrivit, altul era personajul de vis.

  Ştim cu toţii că lumea este tare rea şi bârfitoare şi inventează…

 112. Re: dictaturajustitiei pe 27/01/2011 la 16:58
  „Nu-mi doresc replici dure pentru că sunt sătulă şi îmi păstrez forţele pentru războaiele mele”

  Sunt doar un ciob de oglindă care reflectă ceea ce se oglindeşte în mine! Deci de ce replici dure?
  NICIDECUM!

  Nu intru şi nu am să intru absolut niciodată într-un dialog sau polemică pe un subiect pe care nu-l stăpânesc, deci dacă doriţi a dialoga pe acest subiect vă îndrum spre userul Dobermann şi spre MONARHISTA NICOLETA SAVIN!
  🙂 🙂 🙂
  Eu, personal, din zona PNŢCD am doar amintiri urâte, dar nu despre partid, ci despre câţiva dintre membrii lui! Oameni avizi de putere, oameni avizi de avere, comunişti cu ştate vechi în PCR, UTC-işti şi PCR-işti cu funcţii de frunte prin UTC şi UASC , OFIŢERI „GREI” ai securităţii ceauşiste. Aceste amintiri urâte le am din postura de „umbră” credincioasă a unui mare om!
  🙂 🙂 🙂
  Despre poveşti de alcov, intrigi amoroase, orgii sexuale şi lupta subterană pentru putere în cadrul acestei formaţiuni politice, vă pot povesti multe, nu din auzite ci din pipăite, văzute şi FĂCUTE! Vă pot expica în amănunt şi despre algoritmul DEZBINĂ şi DOMINĂ!
  🙂 🙂 🙂
  Despre „doamna” mai sus numită de către dumneavoastră, deocamdată, aşa cum am mai spus: NO COMMENT. Dar cât de curând, după ce o să am o întâlnire FACE to FACE cu aceasta, am să povestesc despre o anume canapea de piele (de fapt nu era de piele, ci era o imitaţie ieftină şi şubrezită), despre o anume garsonieră cu o dormeză desfundată şi o baie plină de gândaci, despre un anume apartament de două camere la un etaj superior al unui bloc şi despre un anume …….aici mă opresc că intru în zona cu „patologicului”!
  🙂 🙂 🙂

  PS „Personajul de vis”! ……..hihihi, coşmarul ăla de om?
  Fiind de felul meu un fitilist, aşa într-o doară rânjind-zâmbind vă întreb:
  DAR DESPRE „PERSONAJA” DE VIS N-AŢI AUZIT CEVA? (că deh, femeile se mai iubesc şi între ele nu doar cu bărbaţii!)
  În mod sigur că de „ROXANALA 2 LA SUTĂ” aţi auzit!….uneori intrau şi 3 în aceeaşi bani.
  Sper să nu vă supere PS-ul meu!
  Sunt doar adevăruri!
  Pure adevăruri trăite de mine!
  Cât de haioasă este viaţa asta!
  Există indivizi care uită de unde au plecat!
  Se fac „deontolgi” şi după doar 2 decenii de la rebeliunea din ’89 recomandă unuia ca Mircea Bozan (care chiar a făcut ceva pentru democraţia asta în care trăim noi, aşa şchioapă şi scălâmbă cum este) să bage capul în WC!
  Râsul naibii este când din neatenţie şi prostie aceşti deontologi calcă pe coadă câte-un dement ca mine care cam ştie cum stă treaba cu trecultul lor deontologic! Ba mai mult! Ştie cum stă treaba chiar şi cu prezentul lor deontologic, adică mai bine spus câţi şi de la cine şi-a luat banii ca să scrie ce-a scris! Uuuuuuuuuuuups, nah că m-a luat gura pe dinainte!
  🙂 🙂 🙂

 113. Nicoleta, rânjind-zâmbind întreb:
  S-a ajuns la problema desecretizării arhivei?
  Da sau nu?
  Iaca de ce a fost montat şi alimentat tot acest scandal cu pensiile ofiţereşti!
  🙂 🙂 🙂
  Să sperăm că Boc nu este atât de imbecil încât să dea vreo lege sau ceva de genul ăsta pentru a le desecretiza! Nu de alta, dar dacă ar face acest lucru şi-ar merita cu prisosinţă un glonţ în scăfârlie!
  🙂 🙂 🙂

 114. In 1994, l-am cunoscut – prin redactorul sef al Jurnalului Romanesc de la Hamilton, la München, in locuinta scriitorului Pavel Chihaia – pe marele Senior, singurul mare OM Politic romanesc, care a supravietuit gulagului comunist romanesc. Era transparent, cu vocea tremuranda dar ferma, cu o strangere de mana obosita…
  Aflase de gazeta anticomunista pe care o publicam si dorea sa ma cunoasca…
  A doua zi, urma sa se interneze la o Clinica din München…
  Urmatorul an, Romania isi pierdea cea mai mare speranta pentru libertate si democratie.
  Daca n-ar fi existat Coposu dupa 22 dec 1989, Romania ar fi devenit colonie ruseasca.
  Va spun cu mana pe inima ca cele pe care le-am aflat in cele trei ore cat a durat intalnirea noastra, m-au cutremurat.
  Si mi-au dat certitudinea clara ca Romania nu a iesit din Marea Noapte.
  Cum de fapt, Noaptea se prelinge periculos dupa 21 de ani, si astazi…
  Convulsiv si coordonate de crima politica organizata.
  Ca figurile sinistre care o conduceau erau dispuse la orice pentru a-si salva pielea pentru crimele care s-au succedat din 22 dec. pana tarziu, la ultima mineriada de la Costesti…

  Vorbim de drepturile militarilor.
  Se improasca cu latura si minciuna otravita impotriva lui Basescu.
  Sila care m-a cuprins vazandu-le chipurile hidoase de boahtari bolsevici derulate lasciv de televiziunile securitatii m-a blocat si m-a descurajat.
  Pentru moment, ma gandeam ca slabiciunea prezentei politice aflata la guvernare sau la conducerea Romaniei este copiata la indigo cu perioada individului CDR, acela care a fost invins de servicii.

  Intr-o postare de pe blogul lui Eusebiu, ceream lamuriri pentru a putea dechide o actiune judecatoreasca indreptata impotriva gardianului Gh Somnea sau a colonelului Tudoran de la inchisoarea Gherla, anchetatorului meu col. Otto Siczeack care mi-a desfigurat in batai sperantele, umilindu-ma, a locotenentului Smaranda de la pichetul de graniceri Cruceni-Graniceri, care m-a batut atarnat in catuse pe teava batatorului de covoare din curtea pichetului fracturandu-mi vertebrele, bazinul, claviculele si patru coaste, sau, marelui calau-criminal GV Voiculescu, dupa bataile capatate din ordinul sau in seara in care am vorbit din Balconul Pietii Universitatii de la sediul securitatii de pe Str Eforiei…

  In acesta seara, pe 10TV, invitatii Dl Moraru sunt Parintii studentului erou A. Frumusanu.
  Am plans inecat in sufletul meu umilit, a mia oara pentru umilinta in care ramanem ingenunchiati si astazi, in anul de gratie 2011…
  Parinti umiliti timp de 19 ani de sistemul represiv securist romanesc.
  Ucis de catre maiorul Gabor din SPP.
  Actual colonel, „pensionar” si angajat intr-un serviciu de paza al col. Iliescu…
  Aceste lichele, aceste scursuri ale societatii romanesti au demonstrat pentru a-si cere drepturile…
  Drepturile banesti pentru lucrul bine facut in anchetarile noastre, in bataile date, in crimele facute in numele „marilor idealuri comuniste”…
  Anticristii care suflau asupra noastra focul iadului, gerul umilintei si ura de a ne vedea inca in morti, ramasi cu ochii din pamant…
  Ticalosi ca maiorul Dogaru care mi-a batut un cui in palma mainii drepte in timpul anchetei, cand, inca nerefacut fizic dupa bataia crunta de dinainte cu doua zile, mi-am facut cruce la intrarea in birou, fapt pentru care a recurs la acest gest extrem.
  Pentru ca am refuzat sa recunosc hartiile care mi-au fost puse sa le semnez….
  Era cu patru zile inainte de Vinerea Mare din anul 1972, la inchisoarea Gherla…

  Dar, actuala conducere democrat-liberala a ratificat pachetul legislativ in anul 2006 prin care acesti criminali, sunt absolviti de crime, de tortura, de violenta….
  O lege care devine una dintre cele mai mari rusini votate in Parlamentul Romaniei si validate de Presedintele Basescu.

  Criminalii care ranjeau sadic, balos, precum cainii turbati, incolonati in haita protestului uniformelor rusinii si umilintei.
  Burtosi si cu privirea tulbure si ochii bulbucati desfigurati de placerea urei.
  Pe aceste bestii cu chip uman, ii aduna impreuna URA.
  Ura impotriva normalitatii, a revenirii la Lumina spre care tind tot mai multi romani.
  Amestecati si legati invizibil, indiferent de culoarea uniformelor pe care le-au purtat candva, de acestia, in gruparile ofiterilor superiori bolsevici, partasi directi la genocidul anti-romanesc.

  Militarii de profesie, profesionistii, chiar daca au fost afectati de aceasta recalculare, au ramas demni si nepartizani grupurilor infractionale…
  Ba din contra, militarii activi pe teatrele de operatii se simt umiliti de aceste manifestatii a acestori dinozauri kaghebisti, de organizatorii si realizatorii genocidului si terorii indreptate impotriva intregului popor roman.
  Organizatorii si caraliii santierelor de reeducare si exterminare, a inchisorilor de exterminare romanesti, a organizatorilor si criminalilor din perioada 16-31 decembrie 1989, dar si ca participanti activi la organizarea mineriadelor, a uciderii si terorii indreptate impotriva romanilor neanarmati….

  Varianta publicarii listelor ofiterilor din batalioanele mortii romanesti e o solutie, pentru ca romanii sa stie foarte clar ca politicienii bolsevici din PSD si PNL sunt organizatorii din umbra ai acestor actiuni de destabilizare, lucru care va trebui pedepsit ca atare, politicieni care doresc ca acesti calai sa ramana discret, in umbra istoriei, umilindu-ne cu pensiile lor…..

 115. diaconu Eusebiu,
  ….”Mircea Bozan (care chiar a făcut ceva pentru democraţia asta în care trăim noi, aşa şchioapă şi scălâmbă cum este) ”
  -INTREB:( in afara de faptul ca:
  -1. a avut o mica si importanta contributie!? la inscaunarea ,a doua oara ,a „Tepesului TEPAR”,
  -2.ca a renuntat,de bunavoie, la cetatenia romana,
  -3.ca este plin de ura!!?? si traieste prezentul,doar in trecut!!!si pentru viitor doreste doar razbunare!!!(am avut un unchi,care a fugit in America,si-a luat ,apoi sotia (sora mamei)si copii..dupa multe incercari esuate,arestari ,batai..si spunea mereu ca nu se simte EL in regimul comunist ,ca nu-i place(desi avea casa la 3 km de Timisoara,avea masina , lucra intr-o fabrica din Timisoara,cu alte cuvinte avea o situatie buna!!!,in regimul comunist….si cu toate rugamintile familiei,de a renunta …spunea ca are sa reuseasca!!!,ca-i pare rau ca face probleme la tat neamu’…ca nu are cu nimeni nimic,dar vrea sa plece!..si a plecat !!! si nu uraste pe nimeni…si este in continuare ROMAN!! si ne ridica mereu moralu:are sa fie bine!!! ..nu disperati!!,dar nu-i place sa vb. de trecutul lui,nu se plange,nu se lamenteaza…si spune ca a fost decizia lui ..)
  -CE A FACUT???
  -Eu cetatea roman, nu doresc sa fiu catalogat”comunist”ca nu aduc apologia lui „Vlad Tepes”,de un cetatean „STRAIN” care nu cunoaste realitatile Romaniei!!!:
  -unde ,nu se respecta PRINCIPII!!!
  -unde ,populatia o duce GREU!GREU!GREU!
  -unde MINCIUNA,TRADAREA..sunt la rang inalt…sunt la imparatie!!!

 116. Maiiii Popa,
  Ti-ai pus gard ghimpat ,da’ai bagat si curent,la ograda,sa nu mai intre nici dracu’!!
  -ti-e frica sa nu-ti de-a atacu’ la buruienile crescute pe straturile „insamantate” de tine!!!!????
  -Bine….cum vrei…

 117. Maiii Corco,
  CERE ŞI ŢI SE VA DA!
  Ofticoasa, ofticoasa, ofticoasa…..nu fii tută!
  Nu beneficia că îmi eşti dragă afurisito!
  Voglio scopare te?
  Ti spaco la faccia!
  🙂

 118. doresc accept la ograda

  Verifică te rog e-mail că am trimis!
  admin

 119. am primit ..multumesc…imi face placere sa va vizitez zilnic intii aici la blogul de veghe si dupa la anti.gerula …

 120. ana pe 28/01/2011
  …imi face placere sa va vizitez zilnic intii aici la blogul de veghe si dupa la anti.gerula ….––––––––––––––––-
  Ai abonament? 😀

 121. @corco
  „…traieste prezentul,doar in trecut!!!si pentru viitor doreste doar razbunare!!!”

  Nu prea am priceput ce-ati inteles din postarea mea, dar acest context pe care-l propuneti despre mine este aproape tendentios….
  Eu nu traiesc din trecut, pentru ca imi traiesc prezentul in linistea libertatii.
  O libertate care nu se poate compara cu starea de ura si blestem comunist care acopera Romania actuala.
  Va intreb cum vedeti clasa politica actuala care-si acopera crimele inca de la patrunderea comisarilor bolsevici evrei pe turela tancurilor „eliberatoare”?

  Sunt acestia ingerii pe care-i visati, pe care ii sustineti in numele carui prezent?
  Acesti ticalosi care mi-au arestat parintii si le-au „scurtat viatza”, mi-au distrus viatza in inchisorile comuniste sau in cele 74 de arestari si anchete sau, au atentat la viatza copiilor mei…

  Va intreb, daca va puteti concentra la regulile democratice actuale care se vantura ca o pereche de chiloti uzati si infecti, acoperindu-se raul facut impotriva romanilor prin legi strambe si incarcate de ura antiromaneasca.
  Reguli democratice care sunt folosite ca paravan in actiunile gastilor politice vinovate de genocidul adevarat.

  Faptul ca doresc sa-mi aduc anchetatorii si calaii in fata instantei este un drept de-al meu, nu este un act de razbunare. Iar daca astfel vedeti situatia, presimt si sunt aproape sigur ca tabara pe care o aparati este aceea care este vinovata de crime impotriva poporului roman.

  Faptul ca ma gasesc acum printre straini, alungat si „facut carne de mici”, se datoreste tocmai acelora carora le dati girul, condamnandu-mi dorinta de dreptate.
  Iar acest lucru il vedeti ca dorinta de razbunare, ca o alienare psihica traind retras, cu fata la trecut.
  Nu, in trecutul perioadei SOVROM-ului a ramas clasa politica de stanga, avand ca singura lozinca URA sau, cum au afirmat colegi de-ai dumnevoastra de ideologie , la Sibiu in luna august-noiembrie 2009: …”daca nu-l vom indeparta prin alegeri, atunci suprimarea fizica se impune….” .
  Iar aceia care faceau aceste afirmatii erau tocmai acest grup stelar format din patru, unul eliminat intre timp, precum in noaptea cutitelor lungi a perioadei de epurare din PMR…

  Diferenta de timp si spatiu a tratarii raului comunist cu bunavointa, va arunca Romania in haos.
  Poate pentru inca 70 de ani.
  Asa cum isi doresc mare parte dintre romanii aflati, din pacate, in afara istoriei…

  Iar starea de saracie si-au ales-o singuri in blestemata zi de Duminica a Orbului, condamnandu-si singuri viitorul pe care-l traiesc acum.
  Si-au ales cu buna stiinta si prostie, VIITORUL.

 122. am primit acum un mesaj de la colegii din Agentie si corco nu este o ea, ci un el si chiar l-au localizat…..

 123. Am vazut stimata N. Savin o poza cu un copil, cu degetul indreptat in sus ! CURIOS fiind, va intreb : LU cine IEREA ADRESATARA ?? CUMVA ALORA CARE AU FLUIERAT IMNUL NATIONAL ? DACA DA, SUBSCRIU, SEMNEZ, eu fost soldat, amarat si pricajit, ce-am mancat deshidratate, concentrate pentru porci si grasimea lor


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: