Publicat de: nicoletasavin | 06/07/2011

Editorial EVZ: Ponta şi Şova, bodyguarzi pentru corupţi

Confiscarea averilor provenite din infracţiuni este o temă dragă stângii de pretutindeni, pe care, doctrinar, PSD ar fi trebuit s-o aplaude şi s-o transforme în temă de campanie.
Din noapte în noapte, şapte zile din şapte, Victor Ponta povesteşte, cui vrea să-l asculte şi să-l ia în serios, că hoţii şi corupţii României s-au adunat la PDL şi UNPR. Nu şi la UDMR, că de uniune mai este nevoie, poate va asculta cântecul sirenelor useliste şi va ieşi de la guvernare.
Ponta spune cu aplomb că în USL au rămas doar sfinţii. Care, prin fişa postului, sunt muritori de grija ţării şi sărăciţi de depărtarea de ciolanul guvernării seduse şi părăsite. Dacă aşa stau lucrurile, de ce Ponta (urmarea aici)


Răspunsuri

 1. Doamna, felicitari! Azi am avut ocazia sa va aud pentru prima oara la B1 TV, comentand asupra mortii interlopului din Bacau (de langa)

 2. Rogu-te Doamne intr-u desteptarea Romanilor,suntem oare un popor blestemat de tine Doamne?
  Ura si dispretul, sunt oare sentimente mostenite ale acestui neam!!!
  Burebista,Decebal, inaintasi nostrii, erau oare bantuiti de ura si dispret fata de aproapiatii lor!!!
  I-mi pun adesea intrebarea aceasta si de fiecare data imaginile petrecute in timpul revolutiei,mi se taransfigureaza pe moment, ca si cand ar vrea sa contrazica inexistenta vre unu-i blestem pe capul romanilor. Si cred ca alti factori au intervenit in mentalul colectiv,care prin manipulari dezinformative gen tv(.de cele mai multe ori), a-u transformat poporul intr-o masa de manevra,( o turma) usor de pastorit de catre mafioti politici.
  Astfel ca presa, justitia si in cele din urma si biserica si-au dat mana intre ei, creand o dictatura ,alta de cum ne-a fost dat sa cunoastem pana acum
  si-a nume: una de tip dirtructiv poreclita reforma.
  Dupa modelul impus de triada base,boc si spalacita.
  Ce trist tablou,cu personaje mohorate ne lasa mostenire actuala guvernare.
  Dar cel mai ai trist e la popor tarzia desteptare.

 3. @radu corbu
  …ca bine zici omule. Suntem un popor la care somnul otravit de bolsevici a ramas in mare parte profund. O clipita, o tresarire ne-am deschis ochii, neancrezatori si pac: „Duminica Orbului” ne arunca intr-un alt somn. Un somn al urii si dezbinarii, al impartirii in tabere, al urii injectate sau al deformarii adevarului din care nu ne revenim. In care visele ne sunt transferate printr-o media corupta, deformanta si otravita. Un medium in care satanismul bolsevic ne este turnat zilnic picatura cu picatura. Somnul karmei rele in care ne traim paralel visele minciunii, al unui adevar pe care l-am invatzat, altul decat acela in care am venit pe lume. Un vis in care ne facem cruce si blestemam, in care ne aratam marinimosi urand din tot sufletul, al adevarului mintit in fel si chip, al cinstei schimbate pe furtul deplin… Turma se muta in timpul somnului din codru in codru, acolo unde mai este ceva de furat. Suflete care mai bantuie singuratice.
  Daca privim inapoi in istorie, catre timpurile in care dreptul la gandire era motiv de sacrificiu, gandim in timpul somnului. Un neam care, docil si umil, a „rezistat” sub toate formele torturii existentiale. Si-a dat pe gratis copii ca dijma turcilor, pentru ca peste cativa ani sa-i intalneasca prin batalii fraticide, si-au vandut conducatorii in razboaie, sau si-au vandut ajutorul primit in potop, be un detze de rachiu. Pe un pix, pe o galeata de plastic, pe o atentie. Noi nu ne vindem tzara. Noi ramaneam cataleptici atunci cand se impartea tara de catre marii bisnizari. Presa de atunci, dominata de vanduti si „fosti”, gropari de ocazie deveniti formatori de opinie pe la tembeliziuni, ne invatza cum sa mergem cu roaba goala pas alergator si cu roaba plina pas vioi…
  Modelul de care amintiri, ne misca de 7 ani disperata pentru a ne trezi.
  Dar trezirea este complicata, pentru ca somnul este un blestem al prostiei locale. Al orbului care s-a regasit in patul sau, pregatit de somnul de un pol de ani din Duminica Orbului. Si mai cred, sau sper, ca romanul se va trezi odata din somn si atunci va pune mana pe barda. Da-si plateasca mortii de la Decebal incoace…

 4. Sunt prea de mult pe asta lume, sa mai gasesc vo alifie, care uns cu ia sa-mi treaca dejamagirea instalata,traind in tara de orbeti constat de asta data.
  Nu tin so dau in versuri, nici na-si sti cum so fac,dar ce stiu e ca tara se afla in kkt.Base piticu si lenuta. cei trei care au speriat estul cu hotiile lor,supranumite reforma s-au modernizare,creind un genocid de proportii ne mai atinse in ultimi 60 de ani.Vor cu tot din-adins sa vanda si resursele naturale ramase mostenite de neamul romanesc,hoardelor straine
  Ponta,Crin si altii pseudo-opozanti,sunt apa de ploae,nu au forta si nici nu vor,sa le incurce panurile,Voiculescu mentorul lor dimpotriva le face reclama intr-o veselie pe toate antenele,cum ca in schimbul a- 4%din redevente ce revin Romaniei,se deschid portile a catorva mii de locuri de munca,Doamne cata prosteala!. Singurii care mai au curajul sa-i infrunte ,cativa localnici sunt considerati bolsevici.probabil ca si PP-DD,care are un referendum in desfasurare, privind anularea proectului Rosiei Montana,vor fi considerati tot bolsevici,inaintasii nostri Decebal,Stefan cel Mare,care au aparat cu singele bogatiile ecestui popor.sunt considerati tot bolsevici.Doamne cat ii mai rabzi pe acesti misei?- pana cand ne vor vinde pamantul de sub picioare si ne vom trezi in aer ,adica mai aproape de imparatia Ta.
  Oare astai planul lor final!!!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: