Publicat de: nicoletasavin | 27/03/2012

Ora de veghe: Justiţia sub lupă. Cu Cristina Guseth şi Bogdan Licu

Ora de veghe analizează astăzi reforma Justiţiei şi accesul României in spaţiul Schengen

E ireversibilă reforma Justiţiei?
E posibilă restauraţia?
Mai este necesar Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV) instituit de Comisia Europeană?
Cum şi când intrăm în spaţiul Schengen?

Pentru a căuta răspunsuri i-am invitat la dialog pe Cristina Guseth, directorul Freedom House Romania şi Bogdan Licu, consilier al preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii.

La gala premiilor Femeia Anului 2011, Cristina Guseth a fost desemnata câştigatoare la categoria „Promovarea şi Apărarea Valorilor Democraţiei”, pentru întreaga activitate de peste 20 de ani în slujba promovării presei independente, a justiţiei nepărtinitoare şi a bunelor practici în administraţia publică.
Este una dintre cele doua românce incluse în enciclopedia „1000 Peace Women across the Globe”.

Bogdan Licu a fost membru al Secţiei de procurori a CSM până în februarie 2012, când i-a expirat mandatul. În 2009, a fost vicepresedinte al CSM.

P.S. De la ora 20.00 la ora 21.00 merg şi la B1, la emisiunea lui Robert Turcescu, „Sub semnul întrebării”. Acolo, probabil, vom discuta cazul deputatului Boldea.


Răspunsuri

  1. Ma bucur ca ati parasit emisiunea lui Turcescu, cu atati invitati contra PDL-lui nu puteati face fata. B1 tv numai este fosta televiziune unde poti sa-ti dezvolti ideile pana la capat, fara sa intervina un uselist sau un Boda care are emisiune si la radio Resita, invitat de Doru Dinu Glavan (care a fost prieten cu Nicu Ceasescu). Din pacate asistam la o executie mafiota a PDL-lui iar cea mai mare tradare este din partea lui Frunzaverde care a fost tot timpul tinut in brate de partid si cand a fost acel zvon cu Vama, de care ati pomenit si dvs. L-au aparat si acum vine si MULTAMU, cum se zice la noi in Banat. Un singur cuvant in vine in minte: TRADARE

  2. In spatiul Schengen vom intra cand justitia rezolva dosarele grele, in special cele cu Nastase. Cheia intrarii este condamnarea acestuia si nu prescrierea faptelor, cum se preconizeaza.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: