Publicat de: nicoletasavin | 27/11/2012

Ora de Veghe: Cu Cezar Preda. ARD, în ultima linie dreaptă.

La Ora de veghe vine astăzi prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda.
Non-combat-ul e, de fapt, blat sau tactică electorală?
Ne mai putem aştepta la surprize sau zarurile au fost aruncate şi acceptate?
Dacă aveţi întrebări, vă rog să le postaţi până la ora 18.45.
La o parte dintre ele, în măsura în care timpul ne permite, îl voi ruga pe Cezar Preda să ne răspundă.
Ne întâlnim, aşadar, la Naşul TV, de la ora 19.00.

Anunțuri

Responses

 1. Cand ARD v-a avea in program o parghie pentru a ajuta persoanele trecute de 55 de ani care au ramas fara serviciu si vor sa lucreze ca nu pot inca iesi la pensie?

 2. Cristian Preda si Monica Macovei de ce nu prea mai apar,au fost trecuti pe linie moarta?N-ar fi mai eficient C.Boureanu ca purtator de cuvant al ARD? Ma gandesc la faptul ca trece mai repede dincolo de „sticla”!

 3. Felicitari dna deputat Elena Udrea,
  Ma bucur ca desi previziunea mea s-a dovedit a fi prea optimista, in sensul ca eram convins ca Elena Udrea va reusi sa treaca de 50%, nu numai prin ce a facut pentu Roman, dar mai ales prin campania directa de la om la om, campanie care in mod cert a prezentat-o pe Elena Udrea cea adevarata si nu pe cea confectionata de trusturile de presa si poate ca daca mai avea niste zile in plus ar fi atins acest prag, totusi a obtinut un scor remarcabil adica mai mult decat dublu fata de alianta in numele caruia a candidat si care cu candidati atat de “slabi” ca EU ar fi putut face ei guvernul.
  Sa fie o lectie pentru ci care confunda terenul politic cu amfitetrele universitare. Este nevoie de ei, dar nu in “close combat” ci in spate la “sectia de planuri”, asta ca sa vorbim in termenii de la Langley.

  Aceste constatari ale mele care vor fi urmate de niste concluzii destul de neplacute pentru ARD(PDL) si pe care, de acum, nefiind un diversionist manipulator si dezbinator, imi pot permite sa le pun pe tapet alaturi de trei semnale de alarma trase la timpul potrivit si care se pare ca nu au fost pricepute de PDL, caci daca erau, dupa primul nu ar mai fi fost necesar un al doilea si apoi un al treilea..
  Nu gargara ci lucruri efectiv concrete cu subiect si predicat, dar spuse nu ca sa dezbine PDL cum se tot incearca da agentii uslisti infiltrati, ci ca sa-i ajute, desigur daca erau capabili sa se corecteze.
  Dar se vede bine ca nu au fost capabili si acum trebuie s-o ia de la cap si cu acest de la cap, o sa spun si ce risca Romania, dar putintica rabdare.Shteptem putin vorba unui banc cu soldati si servitoare din Cishmigiu.

  PS.Dupa Dragnea citire , problema fundamentala a Romaniei nu mai este formarea guvernului si a PMului, ci cum pot sa-si puna curul in scaune peste 550 parlamentari, dupa ce in 2009 boborul se parea ca vrea doar 300 scaune.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: