Publicat de: nicoletasavin | 17/12/2012

Ora de veghe – Marian Romanescu despre USLA şi misterele Revoluţiei din 1989

A fost revoluţie sau lovitură de stat?usla_in_stare_de_hipnoza._enigmele_revolutiei_-_marian_romanescu
Au existat sau nu terorişti?
Ce rol a avut Unitatea Specială de Luptă Antiteroristă (USLA) în evenimentele din 1989?
Au fost sau nu anihilate agenturile GRU/KGB din România?
La Ora de veghe, cpt (r) Marian Romanescu, fost ofiţer USLA, spune adevărul despre misterele lui decembrie 1989.

Nu rataţi Naşul TV, de la ora 19.00.

Anunțuri

Responses

 1. Si azi oare cine conduce respectiva rezidenta?

  Unii spun ca stiu ce a dat Basescu la Bruxelles, ca cica a rasuflat ceva de pe la secretarul lui Schultz si ca de aia s-au intalnit la ceas de taina aceia la Cotroceni..
  Dragilor, ma faceti sa rad in hohote dar si sa plang de rusine, dar orice ar fi fost scris acolo, sa fiti siguri ca incepea cu “Salut voios de pioner” si se termina cu “Pe cuvantul meu de pioner”
  PS Puteam sa scriu si pionier dar aia cu cravate rosii erau pioneri. 🙂 🙂 🙂

 2. Doamna Nicoleta Savin,

  1) Citesc pe Hotnews ca purtatorul de cuvant al presedintelui Parlamentului European a declarat ca documentul inmanat saptamana trecuta de Presedintele Romanei unor oficialitati europene este un acord de coabitare cu dl. Victor-Viorel Ponta. Atunci ce rost au mai avut consultarile de ieri? Desigur, de ochii lumii…
  2) Deputatii si senatorii nou-alesi au primit deja cartele de vot, permise de intrare in Palatul Parlamentului, desi n-au fost validati si, respectiv, n-au depus juramantul, cu alte cuvinte nu au intrat in exercitiul mandatului. Ba, mai mult, maine si poimaine urmeaza sa se valideze intre ei, sa depuna juramantul prevazut de lege unii in fata altora, desi voturile lor pana la intrarea in exercitiul mandatului nu pot avea nici o semnificatie juridica.
  3) Candidatul pentru functia de prim-ministru a fost desemnat fara ca Parlamentul, recte cele doua Camere ale sale sa fi fost convocate legal. De asemenea, o serie de partide politice au fost invitate luni la consultari fara sa existe garantia ca vor fi si reprezentate in Parlament – daca, de pilda, reprezentantul PNTcd nu este validat ori nu depune juramantul?
  4) Candidatul pentru functia de prim-ministru a fost desemnat inaintea intrunirii legale a Parlamentului, recte a Camerelor sale.
  5) Candidatul pentru functia de prim-ministru anunta membrii Guvernului.
  Iata cateva din incalcarile prevederilor Constitutiei la care toata lumea inchide ochii. In aceste conditii ce valoare mai au principiile si dispozitiile constitutionale, respectiv principiile si dispozitiile legale?
  Al dvs., Valeriu Mangu

 3. Doamna Nicoleta Savin,
  Pe internet gasiti articolul dlui Corneliu Vlad publicat in „Curentul” intitulat „Planul Iulian Vlad sau planul Mangu?”. Cum vad ca va intereseaza subiectul, va stau la dispozitie cu un exemplar al cartii de care este vorba in articol. Lasati-mi, va rog, un element de contact pe e-mail.
  Al dvs., Valeriu Mangu
  P.S. Tot mai multe probe converg spre concluzia ca ceea ce s-a intamplat in decembrie 1989 a fost o revolta populara amorsata „acoperit” de Securitate, pentru ca in 20 decembrie 1989 – asadar 20 decembrie – deturnata de grupul Ion Iliescu, cu ajutorul generalului de atunci Victor Atanase Stanculescu.

 4. Doamna Nicoleta Savin,

  Am uitat un exemplu: se spune la tv. ca s-au si impartit sefiile comisiilor din cele doua Camere. Cine le-a impartit, cand, la aceasta ora, Parlamentul, respectiv deputatii si senatorii nici macar nu s-au intrunit?
  Al dvs., Valeriu Mangu

 5. Doamna Nicoleta Savin,

  Impartirea de functii – de ministri, de sefi de comisii parlamentare etc. -de catre persoane care nu au investitura (cu i de dupa i) legala in acest sens se numeste exercitarea suveranitatii nationale in nume propriu, fapt interzis in mod explicit si expres de art. 2 alin. (2) al Constitutiei. Dupa cum se vede, in aceste zile dispozitiile respectivului articol sunt violate en-gross si, respectiv, en-detaille, fara ca subiectul de Drept constitutional investit (cu i de dupa i) sa vegheze la respectarea Constitutiei sa se sesizeze.
  Al dvs., Valeriu Mangu

 6. Mangule,
  Vad ca referitor la decembrie 89 ai reusit dupa 22 ani sa descoperi America.
  Asta asteptam sa apari dta din spuma marii si sa ne scoti din nestiinta.

 7. Oricum ce s-a intamplat ieri in Parlament nu e deloc bine si voi comenta scurt si apoi stop caci urmeaza Craciunul si Anul Nou.
  Acel deputat Stan, caci un om care fiind parlamentar minte cu nerusinare asa cum a mintit dlui , nu este altceva decat o canalie .
  Adica dl Stan a spus: dlor parlamentari dvs azi veti vota sau nu in favoarea arestarii mele bla bla bla.
  O dezinformare grosolana demna de ce am spus ca este, care, dupa aceasta minciuna m-a convins ca dovedit sau nu, este cu adevarat un infractor.
  Ce este dezinformare aici ?
  Pai zicerea dlui ca in parlament se incuviinteaza sau nu arestarea, de parca Parlamentul este instanta de judecata.
  De fapt in Parlament se vota doar autorizarea Procuraturii sa ceara Instantei si nu uneia oarecare, ci Inaltei Curti aprobarea arestarii preventive , Curtea putand s-o dea sau nu.
  PS. Ponta in acelasi stil odios duplicitar, mustra cu ipocrizie dupa ce treaba s-a facut deputatii USListi pentru votul lor. De parca liderul lor este altcineva decat el insusi. La fel ca asta vara cand dadea raspunderea doar la parlament, de parca el nu era mana in mana cu uslistii parlamentari.
  Cat de umilit s-o fi simtit azi Basescu sa dea mana cu toti mafiotii care au ajuns la putere in tara asta.
  Cat de umilitor cred ca este sa dai mana, sa raspunzi la salut daca esti femeie, acestei liote care intro tara normala ar fi inregistrati la categoria de scursura sociala
  Vai de capul tau amarata si decerebrata Romanie .

 8. Si acum:
  Sarbatori fericite si un colind pe care nu stiu daca il stiti :

  Sa aveti sanatate si numai realizari alaturi de cei dragi!

 9. Un an nou fericit alaturi de cei dragi dumneavoastra.La multi ani !!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: