Publicat de: nicoletasavin | 21/01/2013

Ora de veghe: Despre comorile RA-APPS. Cu Daniela Nicoleta Andreescu

daniela AndreescuDin 1990, toate guvernele s-au bătut pe Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat.

Care este miza lui Victor Ponta în cel mai nou scandal RA-APPS ne spune Daniela Nicoleta Andreescu, şefa Secretariatului General al Guvernului condus de Emil Boc.

Nu rataţi Ora de veghe, de la ora 19.00, la Naşul TV.

Anunțuri

Responses

 1. Bre Savin, Andreeasca (OMUL LUI BĂSESCU din coasta lui Boc) a fost dată afară de la guvern de către Emil Boc deoarece l-a pârât lui Traian Băsescu că fură de stinge (a se vedea contractele pe care Emil Boc i le-a dat amantei sale Lilian Călin)
  Dacă stimata doamnă vrea cu adevărat să spună ceva, ar trebui să spună despre blestemăţiile şi coţcăriile pe care le-a făcut Emil Boc.
  Lăsaţi vrăjelile cu RAPPS-ul şi atribuirea de spaţii unora ca Teodor Baconschi!
  BARTAI VILA PENTRU CARE BACONSCHI PLĂTEŞTE DOAR 800 DE EURO LUNAR!

  Ia aici un copy-paste:

  Pentru cine stie hatisurile Puterii, nu este un secret ca al doilea post in ie¬rar¬hia din Palatul Victoria este al secretarului general al Guvernului. Daniela Nicoleta Andreescu, fosta Zisman, a pornit ca desenator, cu li¬ceul terminat, la Institutul de Pro¬iec¬tari Constructii de Masini din Bucuresti si dupa un an se transfera la Vulcan. Nu declara ce a facut opt ani acolo, din ce stim ar fi lucrat la ser¬vi¬ciul personal, la cadre, timp in care a terminat si Dreptul la fara frecventa. Dupa ’90 incepe marea cariera, fa¬cand si a doua facultate, la Dimitrie Can¬temir, unde a facut Dreptul si sfi¬oa¬¬sa Elena Udrea. Intre Cocos, Aurel Teodorescu si Daniela (Zisman) Andreescu se pune la lucru o morisca de interese din care au crescut averi, au inflorit sentimentele frumoase ce au dus la casnicii si, evident, succcesul pe linie politica sub Traian Basescu.

  Pe cand puneau cele doua blonde bi¬letele in Zidul Plangerii si se hlizeau la televiziuni, sa afle tot ro¬manul ca supararile au ramas acasa, in tara, pe Daniela Nicoleta Andreescu, fosta Zisman, a ajuns-o un scandal de conflict de interese. Odraslele din prima si a doua casatorie s-au oplosit prin functii platite de stat si au clocit afaceri in spatiile gestionate de mamica prin RAPPS. Chiar si coautorul Aurel Teodorescu, devenit sot de sefa la SGG, si-a proptit o afa¬cere cu bete de pescuit, rame si musculite profesionale tot in spatiile Protocolului de Stat.

  http://jurnalul.ro/editorial/blonde-la-zidul-plangerii-597496.html

  În concluzie mesajul rămâne acelaşi:
  TRAIAN BĂSESCU LA PDL-ul ÎN PACE!
  TU, ELENA UDREA, MONICA MACOVEI, TEODOR BACONSCHI, CRISTIAN PREDA, SEVER VOINESCU, MIHAIL NEAMŢU, MIHAI RĂZVAN UNGUREANU ŞI ……etc….etc…….. AŢI DISTRUS PDL-ul.

  VOI L-AŢI DAT AFARĂ DIN PDL PE SORIN FRUNZĂVERDE CEL CE VA BĂGAT ÎN PPE!

  ACUM, DUPĂ CE ANI DE ZILE L-AŢI ÎNJURAT PE TĂRICEANU ŞI PE CHILIMAN, ÎI MÂNGÂIAŢI PE CREŞTET DEOARECE POZIŢIA LOR ANTI-CĂCĂRISTICĂ VĂ SERVESC INTERESELE! AFACERILE!
  SĂ-ŢI FIE RUŞINE ELENA UDREA SLUGA LUI MONICA MACOVEI!
  AI UITAT CUM L-AI ÎNJURAT PE TĂRICEANU ŞI PE CHILIMAN ÎN CAMPANIE?

  TRAIAN BĂSESCU JOS GHEARELE DE PE PDL!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: