Publicat de: nicoletasavin | 24/03/2010

Mile Cărpineşan, Cavaler al ordinului „Serviciu credincios”

Mile Cărpineşan a fost decorat post-mortem cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler. 

Distincţia i-a fost dată lui Mile „în semn de recunoştintă şi apreciere pentru obiectivitatea şi profesionalismul de excepţie prin care a contribuit la corecta informare a opiniei publice româneşti asupra evenimentelor din mai multe zone de conflict ale lumii”.

Mile o merită cu vârf şi îndesat. E bine că Administraţia prezidenţială a fost sensibilă la tragedia care a răpit breslei un jurnalist valoros. În numele lui Mile, vă mulţumim, domnule preşedinte!  

Ar fi la fel de bine dacă şi noi am institui un premiu anual „Mile Cărpineşan” pentru jurnaliştii care au tăria să-şi rişte viaţa în zonele de conflict.

Mile va fi înmormântat, joi, la cimitirul „Rusu Sirianu” din Timisoara. Mulţi prieteni din ţară şi din străinătate îl vor conduce pe ultimul drum.


Răspunsuri

  1. Acolo unde este MILE va primi aceasta medalie zambind pacat ca unele lucruri nu sunt facute cand omul traieste sa-i vezi bucuria si satisfactia.Suntem cu totii tristi si in sufletele noastre este multa durere.
    Dumnezeu sa-l aseze in loc special,de unde sa ne vegheze pe noi,cei care l-am pretuit!

  2. Inca o dovada ,daca mai era necesar , ca uitam de ai nostrii pana sunt aici ? nu avem timp? ne grabim? avem alte prioritati de ce acum?……… pentru Mile putin cam tarziu…. Sincere Condoleante celor dragi ai lui . Mergi in pace bunul nostru …


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: